IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Olipa kerran kaksi ihmistä. Toinen ihminen tappoi toisen ihmisen tappelun, muuten vaan, itsepuolustaakseen itseä tai tahallaan.

seuraukset koskien raamatan käskyä kristitylle että elä tapa ja tarkoittaa että kasteen jälkeen väkivaltaa ei saa käytää vaan puolustaa saa itseä kaikin keinoin vaikka kiertää paha kaikin mahdollisin keinoin.

Nyt on kysymys ihmisistä jotka ei ole uskossa niin tappavat toisen.
Jeesus kristus ei ala syntisten kanssa millekkään kuten uusitestamentti, evamkeliumi johanneksen mukaan kolmas luku sen jo kertoo meille.

Tarkoittaa synti, sovitus ja kaste. Syntyä vedestä ja hengestä eli upotuskaste. Kun tappaa toisen niin hän joutuu kadotukseen kkun hän ei ole uskossa ja kastetta saanut kuten raamatussa se mainitaan että jeesus ei ala syntisten kans millekkään. Menihän jeesuksen kuoltua risstillä paljon lainoppineita ja muita jeesuksen vastustajia rotkoon kun maa halkeili ja he kuoli.

Se on ilkeää että kun kuulee että uskoton on tapettu ja tappaja kääntyy sovituksen jälkeen uskoon ja ottaa kasteen niin se on anteeksi annettu mutta ei ihmiset sitä hänelle anteeksi anna ja aivan oikeen mutta hän pääsee taivaaseen mutta se ei joka kuoli uskottomana. Näin raamattu keroo minulle.

Kyllä ne uskottomat tapetut nousee kadotuksesta vaikka yksi päivä sielä on pitkä ja ikuisuus vielä pitempi kadotuksessa niin kyllä he tuomiolle sieltä nousee.

Ehdotan kristittynä sellaista asiaa että kiertäkää kaikki paha loppuun asti.

Kun tappaa toisen niin mielestäni pitää antaa sille tekiälle samalla mitalla.

Ensin menee pyhänhengen häpäisy jota ei saa anteeksi ja se on mahdoton tehdä kun jeesus ei ole täällä mutta murha menee pyhänhengen häpäisyn perässä.

En arvosta kristittynä uskovia murhaajia ja saisivat kuolla kans yhtä lailla.

Olen itse sellainen kristitty että annan samalla mitalla koska mahdollisuutta ei anneta toiselle tai elää hänen.

Kun toinen polvillaa rukoilee ja sanoo että elä tapa ja toinen tappaa polvillaan rukoilevan niin mielestäni se tappaja hengiltä välittömästä!!!!!!!!! :( Nämä on mun kylmät sanat kaikille.

Tunnen raamatun aika hyvin kun eeräs vanki mulle pariviikkoa sitten tenttas minua ja sanoi: Kyllä tiedät ja tulkitset oikeen. En aina tarvi raamattua mukaan kun tiedän sen aika hyvin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.