IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Kaikki saavat tulla armoa omistamaan.
Mitä syntiä ollut on sulla
se anteeksi nyt annetaan.

Kaikki saavat syödä elämän leivästä nyt.
Eivät lyötyä saattaisi lyödä hänen
kätensä lävistetyt.

Kaikki saavat juoda maljasta sivituksen,
pyhähenki voi uudeksi luoda
ihmissydämen katkeruuden.

Kaikki saavat löytää avun ja pelastuksen,
sillä lähellä jumalan pöytää tasavertainen on
jokainen.

Kaikki muurit kovat herramme murtumaan saa.
Yhtä perhettä kristityt ovat.
Veli, veljeään voi rakastaa.

Kaikki saavat tulla armoa omistamaan. Mitä syntiä ollut on sulla se anteeksi nyt annetaan. Jumalan armo kuuluu kaikille ja sovitut asiat annetaan anteeksi.

Kaikki saavat syödä elämän leivästä nyt. Eivät lyötyä saattaisi lyödä hänen kätensä lävistetyt. Jokaiselle kuuluu leipä sillä jumala on sen meille antanut se on hänen ruumis. Kristus ei lyönyt ketään ja niin ollen kristittyjen on oltava samoin kasteen jälkeen, muuten se ei ole kristuksesta vaan paholaisesta.

Kaikki saavat juoda maljasta sivituksen, pyhähenki voi uudeksi luoda ihmissydämen katkeruuden. Jokaiselle kuuluu viini eli kristuksen veri eli tehkää tämä minun muistokseni.

Ennen kastetta on kaikki sovittava koska se muuten estää kasteelle menoa. Kun kasteella on käynyt, niin jätä kaikki paha sinne ja aloita rehelinen elämä ja unohda aikaisempi.
Upotuskaste muuttaa ihmisen.

Kaikki saavat löytää avun ja pelastuksen, sillä lähellä jumalan pöytää tasavertainen on jokainen. Kaikille kuuluu herramme sana ja kukaan ei ole yksin vaan me kaikki olemme porukassa tukena toisille pahoissa koettelemuksissa.

Me kaikki olemme tasavertaisia siellä pöydän edessä kuten kokouksessa kukaan terve, sairas, vammanen,kuuro, mykkä, rikollinen,Iso, pieni, Kaiken menettänyt, yhteiskunnasta potkittu ulos. sinne mahtuu kaikki.

Me olemme kaikki saman arvoisia siellä.
Kaikki muurit kovat herramme murtumaan saa. Yhtä perhettä kristityt ovat. Veli, veljeään voi rakastaa. Totuus ei pala tulessakaan kun pysyt asiassa sillä herra itse on totuus kaikessa iankaikkisuudessa. Herra itse murtaa kaiken kovan ja antaa heikoimalle tilaa. Sillä herra tulee heikoissa väkeväksi. Me olemme yhtä perhettä ja rakastamme toisia tiukanpaikan tullen emmekä jätä ketään pulaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.