IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Nykypäivänä ihmiset on hyvin välinpitämättömiä. Muutamia kertoja olen miehen raahannu tien/ojanpenkalta kotia kun muut ajaa ohi. Yhden raahasin lumihangesta pakkasella kun ei kukaan vanhaa miestä auttanut apua pyytämällä.

Kun olin sen miehen kotia lumihangesta saanut, niin sairaalaan se joutu ja neljä sormea siltä amputoitiin poikki sillä ne paleltu. Kyllä suomalaisetkin on julmia, rahan himoisia eli pitäisi kait tarjota ohikäveliälle rahaa, että viittis apua edes soittaa ilmaisnumeroon 112!!!

Noin jätetään lapsi heitteille ja suomeen tuo olisi hyvä saada. Suomessa taas ihmiset on rahanhimoisia ja lumihankeen toisen jättää vaikka voisi soittaa ilmaisnumeroon 112!.


Aina se kuitenkin ihminen vaikka lumihangessa makaava merkitsee toisille mitään, mutta omaisille se on rakas ja jonkun lapsen isä/äiti joka on lumihangessa, joten olen raahannu niitä makaajia kotia. Ymmärrän hyvin ihmistem asenteen vieraaseen vaikka rollaattori potilaaseen joka apua huutaa hangessa.


Kyllä järki sanoo, että soita apua heti sille kun itsekkään tuskin haluaisin maata hangessa. Ne ihmiset jotka ohi sen hangessa makaavan miehen/naisen menee, niin mutterit/jouset on löysällä päässä varmasti kuten empatia ei toimi eikä sydän sano mitään, ei todellakaan rakasta, niin miten jumala sellaista armotonta ihmistä rakastaa kun jättää toisen ylpeydestä, itsekkyydestä ja on hyvin säälittävä ja säälimätön röyhkimys toisia kohtaan.

Katsoisivat itseä peiliin kun lukevat tämän eli soita 112!, se on ilmainen numero!. Kiitos ja siunausta kaikille päivään. Amen.

Kehitysmaissa ja suomessa on paljon lapsiin kohdistuvia väkivalta tekoja kuten lehdessä sen näkee, heitteille vain tai lumihankeen? :'(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.