IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

2.Lääkäri pekka reinikainPerjantai 11.12.2015 20:48

eli se on siis riippumatto johon lihakset kiinnittyy jotka pitää meidän sissus kalut paikallaan ilmantätä häntäluuta se on korostetusti näkyvissä alkioissa sikiöissä kehetyksen aikana koska se on kisko
joka ohjaa alaraajojen kehitystä kehitystä.
Jokainen joka on murtanut hänätluunsa tirtää mihin sitä tarvitaanja sen jälkeen on tosivaikee kävelle ja käydä suorittamassa eräitä tärkeitä tehtäviä.

Haastattelia: tää on kaikki mielenkiintoista mitä sanot josse olisi todellistta näin vallankumouksellistaniin että charles darvinin luonon valinnasta ei pitäisi paikkansa niin eikä sulla ois aika helppotyö ikään kuin vakuuttaa muu tiede yhteiso uskomaan tähän asiaan näin?
Ei tiedeyhteisö muuta tätä kantaa.
tiede perustuu naturalismiin.

Niin eli täyteen materialismiin se ei hyväksy minkäänlaista suunnitteliaa nää tiedemiehet sanoo kaikki vaikutaa suunnitetulta mutta me emmehyväksy minkäänlaista suunnittelian jalkaa ovenväliin eli akateemisen tiedeyhteisön mielestä tää maailma on täysin älyvapaa eli täältä ei voi mitään älyy löytyä mistään muttatänäpäivänä tietokone sukupovelle ei voi enään syöttää tätä asiaa koska ihmiset nyt ymmärtää että meissä on nyt tietokone ohjelmat.

Phil gates joka on microsoftin mies joka on sanonut että dna eli ihmisen tietopankki on kuin tietokone ohjelma mutta paljon paljon monimutkaisempimitä microsoft pystyy tekemään ettei tänäpäivänä ei enään näitä satuaja voi kertoo.
Tämähän on tällainen aikuisten satu että kun prisessa suuteli sammakkoa niin se muuttuui prissiksi.darwinismi sanoo että darvin suuteli sammakkoa että muuttu prinssiksi mut se suudelma kesti 300 miljoonaavuotta.


Haastatelia: okei joku vois sanoo että tämä sinun edustamasi tarina on vieläkin uskomattomampimutta mehän ei tiedetä miten kaikki on mahdollistta on äärettömän suurta, äärettömän pientäja monimutkaista meille mahdottomuus sutä käsitellä miten vaan se yritetään paistaa.

Nyt pointti on vaan siinä että tiede yhteisö toimii vaan sillä tavalla ettäkyseenalaistaa jotain pientä siinä ja senjälkeen se menee tämmöiseen arviointiin missä sekoko tiede yhteisö kehittää sen tarinan ja pohtii että pitääköse paikkasa vai ei.
Jos sulla on niin kiistattomat todisteet siitä että evoluutio teoria on roskaa niineihän se ole temppu eikä mikään todistaa sitä vääräksi.
Mähän elän tiedemaailmassa ja mä tunen paljon tiedemiehiä.
Siellä on hyvinpaljon tiedemiehiä jotka ajattelevat niin kuin minä mutta he eivät uskalla sanoa sitä kuten minä,Koska he menettää virkansa.

Tää on tilanne et nyt vois sanoa että erikoisasian tuntia tietää yhä enemmän ja enemmän yhä vähemmästä.
Ne on niin kapeita sektoreita että ne ajattelee että joku muu selittää tän jutun ja ne luottaa siihenmutta meillä ei ole tälläista niin kuin yleisnäkemystä tää on vahinko koska silloin tota monetmun kokomuksen mukaan ei oikeestaan tiedä mistä puhuu mutta ne osaa sen oman juttunsamut kun mennään siitä sivuun niin ne on täysin maallikoita.

Haastattelia: Pekka reinikainen nyt vielä tämä evoluutio nyt vielä. Mä oon ymmärtänyt ettänoin 200 tuhatta vuotta sitten länsimaalaiset tai nykyään tai voidaan puhua länsimaalaisista ihmisistä.
Miehet olivat noin 160 cm pitkiä. Tänäpäivänä olaan siellä 180 cm pitkiä eikö se ole jollaillaillatodiste evoluutiosta?

siihen että ihminen sopeutuu yhä uusiin elinoloihin?
Se on ensinnäkin todistus paremmastaravitsemuksesta.
Kyllä tuolta on löytynyt arkkuja jotka on tuhansii vuosii vanhoja ja on haudattu näköjäänkaksimetrisiä.
Kyllä sitä muuteluu tapahtuu, Se mikä tässä on jännittävää että kun otettiin miehet esiin niinmiesten y-koromosomi on tutkittu miehet on siis kurjassa tilanteessa.

että nainen on xx ja niillä meneehyvin.
Mies xy niin se ei saa varaosii siitä xsästä voi ottaa niin miehet on menossa sukupuuttoon.
Ja miesten y -kromosomi on tutkittu mustilta, punasilta, valkosilta huomatavaa et nää on veljeksiä.Ne on kuin seitsemen veljestä me ollaan hirveen lähellä toinen toisiamme.
Se kertoo yhteisestä isästä ja tässä se ongelma ongin juuri minkä sinä otit esiin että.

Jos me oltaisoltu täällä 200 tuhattavuotta kun darwinisismi väitää niin kaikki tieto olis kadonnut tuoltatietopankista koska joka päivä jokaisessa sinun solussas tapahtuu miljoona kopiointivirhettä.
Se on kone joka skannaa sitä ja korjaa mutta ei kaikkii korjaa.
Tää ei kestä 200 tuhatta vuotta.

tätä ympäristöä jossa on mutaatiota ja kopiointi virheitä.
Kaikki eliöt täällä elää maksimi 10 tuhattavuotta.
Ei kauvempaaa koska virheet tuhoo sen. Nyt mutaatioit tapahtuu siis miljoona persolu joka päivä,onko niitä hyödyllisiä voidaan kysyä, ei ehkä ole.

Haitallisia on jokatapauksessa enemmän.
Haitalliset voittaa hyödylliset informaatio katoo. Ei täällä olla oltu niin kamalan kauvan.Eine ole mutta joka kolmas tulee saamaan syövän.
Me nähdään heti sun ikäs siitä että otat tuostakämmenselästä vähän nahkaa ja pudotat sen alas ja mitä nopeemmin se putoo niin sitä joustavammatkudokset sulla on.

Sitten kun tulee kuuskyt jakautumista me tullaan sellaiseen heiflikin limittiinjolloin kuollaaan, siis Solut on ohjelmoitu kuolemaan.
Kuudenkymmenen jakautumisen jälkeen tässä iholla. Sitten ne kierätetään.

Se on geneettinen sairaus tää vanheneminen. mehän nähdään se progerianimisestä sairaudesta joka on häiriö siis lapsi syntyy, kymmenen vuotiaana se kuolee ja se on ysikymppisen näköinen.
Se on geneettinen ongelma joka selvästi rassaa meitä, se on juuri tässä tää tärkee villakoiran ydin ettätää tiedostojen rappeutuminen väistämätöntä ja se vie meitä sukupuuttoon kohden.
Me ollaam kaikki mutaatteja tässä ympärillä.

Jokaisella teistä on sata piilevää sairautta,sen takii ei voi mennä sisaren kans tai veljen kans naimisiin koska lapset sais ne.
Me olemme mutantteja, mutanteja tulee ihmiskuntaan perimä rappeutuu jopa 2 prosentii vuodessa,niin se on huima alamäki vuodessa.

Haasttattelia: onks tää nyt sitten juontaa juurensa sinne eedenin puutarhaan elikkä nainen teki virheenja otti haukut siitä omenasta ja sentakia nyt jokakolmasihminen sairastuu syöpään.

Osittein voidaan näin sanoo, mehän eletään tämmöisessämutageenisessä maailmassa että on laskettu 2030 syöpä tulee lisääntyy 70 prosenttia.

Tässä on vakava paikka se että suomalaisten miesten sperma laatu on sukupolvessa pudonnutlähes 50 prosenttia.
Juuri julkaistiin tutukimus ranskasta sama homma sukupolvessa 30prosenttia spermanlaatu huonontutnut.Nää mutaatiot syö sukusolujen tietopankkia.Tää on niin hirvee tämä rappeutumisvauhti me nähdään se jo tosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.