IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Ajatelkaa tarkasti enen kuin kiellätteMaanantai 09.07.2018 19:16

"Tyhmä sanoo SYDÄMESSÄNSÄ: Ei ole Jumalaa" (Psalmi 14:1) ja "Paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy' " (Matteus 24:48).
Tämä uskoa suullaan tunnustava ihmis-tyyppi ei siis tuo julki tuota epäuskoista ajatusta, vaan ajattelee niin sydämessään. Jumalisuuden ulkokuori säilyy, mutta elämä kertoo siitä että rakastetaan nautintoja enemmän kuin Jumalaa (2Tim.3:1-5). Ollaan muka uskossa, muttei poiketa jumalattomista tavoista. Tämä on viimeisten päivien eräs tuntomerkki, ennen Jeesuksen paluuta. Tuollaisia tulee Apostoli Paavalin mukaan karttaa! Kyseessä ei siis ole ei-uskovista, vaan uskoa tunnustavista.

Todellisten opetus lasten (=Uskovien) tulee harjoittaa uskoa ainoastaan sellaisten kanssa jotka elävät parannuksessa, säilyttäen hyvän omantunnon, pysyen Totuuden Sanassa.

Hyvää viikon ensimmäistä päivää kaikille ja Herran armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat Jeesusta katoamattomuudessa.



Paavali korosti että nämä rakastavat nautintoja ENEMMÄN kuin Jumalaa. Kyllä uskova saa nauttia hyvistä asioista, sopivissa määrin, mutta kun siitä tulee itse-tarkoitus, niin se on epäjumalan palvelusta.


Lisäksi: kun aralla ja haavoitetulla tunnolla uskova lukee 2Tim.3:1-5, niin huomaa näitä piirteitä itsessään, johtuen siitä että meissä asuu synti lopöuun asti, mutta eri asia on VAELTAA niiden mukaan, hyväksyen ne elämään kuuluvina, luottaen pelastuvansa, vaikkei pyri parannusta niistä tekemään ja vielä ottaen Sanaa tuekseen.


Ei lakiin, ei syntiin vaan siinä välissä me olemme. Meidän on vain noudatettava käskyä kuten jeesus sanoo ja katsoa eteen päin ettei ojaan ajettaisi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.