IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Pientä rundipäiväkirjaa...Maanantai 17.09.2007 02:28


Heips ihanat ihmiset!

Olen havainnut, että tällä työtahdilla tulee väistämättä eteen tilanteita, jolloin joutuu kysymään joltain bändin jäseneltä: "missä me ollaan?". :D Koska haluan oikeasti ylläpitää rundipäiväkirjaa, käyn ostamassa uuden kannettavan itselleni tällä viikolla (vanhasta on akku ja aika h**vetin moni muu juttu rikki), jolla jatkossa kirjoittelen niitä päiväkirjamerkintöjä tuolta tien päältä.

Voin riemukseni todeta, että en ole millään tavalla syyllinen siihen, ettei mun nettisivuja ole edelleenkään päivitetty. Valitukset voi osoittaa SonyBMG:lle.

Ja sitten arvioita, näin artistin näkökulmasta:

La 8.9. RUSKAROCK, OLOS

Upeat järjestely! Aivan käsittämättömän ystävällinen henkilökunta.
Meille järjestettiin kiertoajelu, kävimme Ruotsin puolella ihmettelemässä ja ruoka oli fantastista. Lisäksi pääsin lämppäriksi mahtavalle Iiris-nimiselle bändille!

Olokselle haluan mennä uudestaankin, jos mua ei sinne oteta esiintymään aion maksaa siitä että pääsen keikalle! Ainakin ehkä! :D

Niin... Mä myös ihastuin tosi paljon yhteen tyyppiin siellä... :)

To 14.9. ROYAL ONNELA, HELSINKI

Ihailen Laureamkon organisaatiokykyä - kaikki, mitä toivottiin toimi niin kuin se olisi ollut itsestäänselvyyttä! Oli mahtavaa päästä AGATHON'S LEGACY-keikalle. Miinusta annan vain niille, jotka eivät ymmärrä että Agathon's Legacy ei ole sama asia kuin Kristian (A. J.) Meurman. Emme soittaneet Lapin kesää. Se kappale ei liity mitenkään Agathon's Legacyyn. Opiskelijat itse olivat tilanneet Agathon's Legacyn.

Joitakin pieniä ongelmia oli, mutta ne johtuivat harvemmin tilaisuuden järjestäjästä.

Kysymys kuuluu: Oliko tämä Agathon's Legacyn viimeinen keikka?

Pe 14.9. LOHI, LOHJA

Hieno keikka! Porukka oli helkutin hyvin mukana ja lauloivat Knockin' on Heaven's dooria kuin viimeistä päivää. Roudaaminen Loheen oli ihan P:stä, mutta se ei ole kenenkään läsnäolleen vika. Ruoka, perushyvää Rosso-meininkiä pienellä plussalla (koska henkilökunta oli todella ystävällistä!).

Illan SUURI miinus: unohdin soittaa isälleni, joka täytti 60-vuotta. (Asia korjattu sittemmin).

Tässä ensi hätään, puran muistiinpanojani ja palaan asiaan Kaustisen ja Jyväskylän suhteen tuonnempana!

Pitäkää itsenne ROUVINA!

-Kride

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.