IRC-Galleria

KittilöityminenTorstai 02.07.2009 05:21

Näin taas pitkästä aikaa.. viimeks tais olla reilu pari vuotta sit jos tarkkoja ollaan 2 vuotta ja 6 kuukautta ja joitakin päiviä sitten. Mikäs tässä oleskellessa ja mieltä rauhotellessa.

Matka:
Matka meni pirun hienosti.. oli mukava ajella isukin perässä kun sai kuunnella mitä halus ja aurinko porotti niin paljon että tuli paitakin heitettyä pois. Vauhtia riitti ja sillähän pysy keskittyminenki aisoissa. Matkaa kerty reilu 650 kilsaa joka on pisin matka jonka oon ajanu.
Olis tullu kyl loisto kuva kun päästiin pihaan.. Matti reilun 650km jälkee kädet ratissa naama kiinni lasissa "mihis sit ajetaa?!"

Vakiovarusteet:
Monet mun kaverit tietää, että mulla(niinku varmasti monella muullakin) on vakiovarustus housujen taskuissa kännykkä, avaimet, röökit, sytkäri, lompakko, vuoden kotitehtävät(Matti selaa arkistojaan.. odottakaamme -Matikan ope amiksessa).. Tänään tai oikestaa eilen eli keskiviikkona sain uusia vakiovarusteita jotka kulkee hyvin kätevästi takataskussa. Työhanskat ja pullo offia.. nice.
Tästäkin olis tullu loistokuva.. työhaskat roikkuu lökäpöksyjen takataskusta ja tupakkaa poltellen "Khyl pihatyöt on täysin mua varten".

Iskureplat:
Hah oon alkanu kehittelee kaikenlaisia päättömiä iskureploja joilla saa enintää iskua, mutta kannattaahan niitä vielä testailla.


Khyl elämän halu on taas heränny, runosuoni alkanu taas virtaa ja kaikki näyttää, tuoksuu, maistuu, tuntuu ja kuulostaa paremmalta. Vähän ennenku lähden kotia päin täältä pistän laitteet tilaukseen, että pääsee kotona nauhottelemaan uutta tavaraa mitä on nyt kertyny jo jonkin verran. Odotan innolla myös "arkea" kun oon päässy ystävän kanssa saman katon alle.. saa nähdä mitä siitä tulee.

Blau..

ps. vielä kun sais ton tupakan polton kokonaan pois niin varmasti olis vielä parempi olo.

pps. ton äskeisen kirjoitettuani kävin viel ilta savukkeella tapani mukaan ja näin tos pihalla laattoja joissa oli delffiinien kuvia.. mieleen tuli eräs henkilö. Kaukana on nyt lähellä ehkä poikkean jossain kotimatkalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.