IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

kotiutuminen (kittilöityminen osa 6)Tiistai 14.07.2009 03:43

mä en osaa kerätä kasaan kaikkea mitä tapahtu to-su aikana, että saisin selitettyä asiat niinkuin sain aikaisemmin.. saattaa johtuu utsjoesta.


Metsää siellä metsää täällä PORO..

Alkumatka kaukosesta mikkeliin meni aika pitkälti mukavaa tahtia vaikka välillä täytyikin luonnon vuoksi hidastaa matkan tahtia.. sanotaan että näin matkalla kaukosesta kajaaniin näin enemmän poroja kuin poliiseja(ja nyt lasken peltilehmät mukaan!). Ihmeellistä oli että porot tuntuivat noudattavan kaikkia muita Suomen tieliikenne lakeja paitsi väistämistä.. eipä ne kyllä kovin kovaa liikuskellukkaan, mutta kyllä se ottaa päähän ku katot et vastaan tulee poroja, jarrutat ja sit ne löntystelee auton vierestä vastaan tulevien kaistalla niinku mitään ei olis tapahtunu.


On se kumma..

Ajattelin about 100 km ajettuani, että tää tulee olee rankka reissu.. kajaanin jälkeen en pysähtynyt ennen juvaa kertaakaan. Kajaanissa piti soittaa kaverille ja kysyä et mihis mä suunnistan tästä. Aikaisemmin kirjoittelin, että päälle 650 kilsaa on pisin matka jonka oon itekseen ajellu.. matka oli itseasiassa lähempänä 700km ja silloin isäni ajoi edellä joten reitti oli mulle selvä. Nyt tuli taitettua reilu 800kilsaa(kiitos kajaanissa pyörimisen) ilman opasta, ilman karttaa eli siis täysin oman muistin ja kännykän akun armoilla(akku muuten loppu juvan ja mikkelin lähellä kun tuli kolme puhelua peräjälkeen). Kokemuksena melkein korvaamaton.. kyl tuo to - su reissu oli kokemuksena korvaamaton ja tää oli kokemus.


Näin on saatu kittilöityminen päätökseen. Mutta tässä vielä parin viikon sisällä voisin julkaista "Kittilöityminen.. unohdetut, jätetetyt ja oudoimmat jutut"- pätkän johon heitän juttuja joita en oo muistanu kirjoittaa aikaisemmin.. eipä siin kummempia jos on kysymyksiä soittakaa.


Blau

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.