IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

h0h0h0 se kamera tuli<3Maanantai 01.06.2009 16:53

Jes vihdoinkin pieni digitaalikamera.

Ja kuten arvasitte, mul meni vitun hermot ku tungin akkuu ja muistikorttii siihe kameraan ja sit asetuksien kaa meni hermot. KU NE OLI LAITETTU SILLEE SII KIRJAS ET EKA RUOTSI JA SITTE SUOMI. Olinki et: voii vittu tää o ruotsiks eiks kukaa oo jaksanu saatana tollast yksinkertast opust suomentaa, mitää *selaa* oho oli tääl suomiki jes.

No sitte aikavyöhyke piti säätää ja aika. Ongelmii tuli ku se kamera luuli et o vuos 2008 eikä millää meinannu vaihtaa ja tottakai, kiivas ku olen, ni meni hermot siinki kohtaa sillee saataanaaa *runkrunk* ja sitte se äkkii vaihtoki XD kätevää.

Sikku oppisin viel ne kaikki kuvaustoiminnot. Ita saa opettaa. Se sen kameran mul valitsiki.

MUT ENÄÄ EN VOI VÄITTÄÄ ET EI OO KAMERAA ;D

Joo, btw kävin tänää töis. Oon kirjastos ja siel o muutto menos. Olin tosin va 3h ku laatikot loppu sielt eikä voinu lapata niit kirjoja muual ni saatii uintitunnit sitte niistki työtunneist. On se aika jännää ku ei niit saa pakata miten sattuu vaa aakkosjärjestykses ja numerojärjestykses ja pitää olla oikea luokkakin siinä ja sitte pitää kattoo mite ne pakkaa ettei jää liikaa ylimääräist tilaa ja semmost. Ja lappu perään et minkä kategorian kirja on ja mikä numerosarja. Jännää eiks totta?

Aattelinki lähtä uimaan täs illal ;D En oo viel ottanu talviturkkii pois.

Mietin kui vitun hullu oon. Must pitäs tulla joku extreme stunttimies tai GP-motoristi ku vittu painelen sil Aprilial vaa vaikken nää tuleeks autoja, luotan nii hyvi ettei tuu. Voi olla hullun hommaa, se puska oli ees ja mä päätin et ny kokeilen mennä vaa, ja onneks ei tullu autoja. Ne puskat o ny vähä semmosii. Pitäs olla ehk hieman kesympi sil mopol ja katsoo tarkemmi. Surullist se kai olis jo jäisin auton alle sen mopon kaa. ;O

Luotan liikaa ajotaitoihini XDDDDDD''' Ja lisäks luonteeni o sellane et haluu hurjastella ja olla COOL ja kaikenlisäks oon vitun villi, ja en kuuntele kehotuksii vaa annan ite mennä vaa, ku luulen et tiiän kaiken ja sitte rakastan vauhdikkait ja jännii seikkailuhenkisii kokemuksii, ni ihmekös vähä meinaa olla henki uhattuna sen moponki kaa. Ny pitää alkaa enemmä katsomaa kyl.. taidan saada piiskaa jo isoveljelt ku keksii lukee tän päiväkirjasta... Aiijaiijaiiiih :<

Mutjoo, tänää on pakko käydä uimas, mut enpä taida hurjastella sitä matkaa mopol :----D!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.