IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Voi vitun mummelit !Sunnuntai 08.08.2010 23:21

Siis oikeesti mitä ongelmii Lohjalaisil mummoil o? :D

Me mentii vaa keinuun jonku kerrostalon keinuihi, toine oli normi ja toine vauvakeinu ja Narska meni vauvakeinuu ni joku randomi mummo ku oli kauheen kyylänä siin istumas penkil ni se sano ettei Narska saa keinuu siin, ku lapsil pitää säästää ne ehjinä. Sitte Narska kysy et väittääks se sitä läskiks tai jotai, ni se sano: "Joo kyllä sä olet liian läski" :
D Voi elämä oikeesti :D Ihaku semmoset rautaketjut katkis vaikka olis kuinka vauvakeinu :---D

No sitte viel oltii kävelemäs pois Prismasta, ni haluttii vähä ku oikasta ku oli ni paskat kengät jalassa, ni aateltii hyppää yhdest aidast, ni jokku pihanmummelit taas huuteli et "EI SAA MENNÄ AIDAN YLI!" Ja kaikkee puhu paskaa et vittu eikö se uskota ettei kannata siit yrittää ja lopuks ne heitti et nuoret jaksaa kävellä.

Siis mikä vitun yleistys toi oli et nuoret JAKSAA kävellä? Kyllä mummotki pitää kävellä jaksaa jos jalat toimii. Yhtälailla ne nuorillaki voi oikutella koivet tai joku muu syy miks pitää oikasta vaikka aidan kautta! Meidän syy oli nii paskat kengät et jalkoihi sattu nii kävelemine ni olis ollu reiluu oikasta se 300m :---D VITTU MIKÄ NÄITÄ MUMMOJA VAIVAA SIKKU EI NIIL VIITTI ALKAA HUUTAA TAKAS KU SE OLIS MELG SAMA KU HUUTAS JOLLEKI LAPSELLE :D Varmaan jäivät juoruu meistä paskaa viellä myöhää iltaan. Vittu mikä NIITÄ vaivaa, ei se rauta-aita nii helposti kaadu jumalauta :DD OTTAA PÄÄHÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.