IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

EIIIIIIIiii vittuu ;___;Maanantai 07.12.2009 00:31

Maanantai pilalla, LIIKUNTAA EKAL TUNNIL STNAAA YHYY ITKEN KOKO YÖN ;___;

<3Sunnuntai 06.12.2009 20:03

Haluan sua vasten vaan painautua rakas
Oot niin kaukana musta ja mä mietin
Joka hetkee jonka sun kanssas vietin
Jätin sydämeni jonnekkin kauas pois
Ottaisin sut mukaan jos sen takas hakea vois
Oot mielessäni sekä joka muistossa

XDDDDD MITÄLauantai 05.12.2009 23:11hirviaddikti!
Älä koskaan suutu, kulta. Mut..

olisin päättäny, ettei ikinä oltais nähtykää.<3
Saan kuulla sen naisen jumalallisen äänen eturivist!! *3*

Yritän päästä sen kaa samaan kuvaan ;) Ja saada nimmarii.

"I'm not really keen into liikuntaTorstai 03.12.2009 19:19

coz there so many kisakiree liisa. i hate them. even my own teacher is one of them! so cruel! fuck world."

I have so many special skills. Like: english.

Ja mul o ni mahtavii taitoja, et saan enkustakin hylätyn.

:---)

MUT HEi suomeks:

Mä en oo oikee innostunu tost liikast mikä just alko täl kolmannel kurssil. Ekaks: mun päivä oli tänää yks huonoimmist. Ekaks katoin väärin ja ravasin ympäri korpee liikanmaikan peräs, ja sit liikkaa onki vikal tunnil joo. Ja sitte.. mitäs kaikkee. Taas puhuttii must paskaa selän takana. Mä en tajua enää. Enne oli siis aiva mahtava toi ilmapiiri. Mut nyt se alkaa hiipuu. Meinaa mun kaveritki alkaa kääntää selkäänsä jo mul. Oikeesti.

Tänää sentää sain tutustuu sellaseen normaaliin ihmiseen, se o samas liikas ku mä ja tuli vaa jotenki juttuu sen kans. Ainoo loistava asia siis mitä tapahtu tänää. Mut liikunta oli yks helvetti. Se maikka alko urputtaa ku ei oo sisäpelikenkii. No olisin saanu lainaan, muttei ollu sukkii. Se oli ni vitu liisa et se vaa: "NO KAI SUL NY SUKAT ON?" Mä vaa: "Vitut mul mitää sukkii o ku o näi pakkast! Sukkahousut stna vihtu ekkö nä tajuu?".

Joo. Se näki et mun motivaatio oli iha NOLLA. Mut sitte mä yritin skarppaa, vaik vitutti olla paljain varpain salis ku en mä semmosii sisäpelikenkii omista. Vitutti koko LIIKUNTA. JA SE OPETTAJA. Se on pahin.

SKARPPASIN, mut sitte mun maha sano et EI. Se teki kuolemaa oikeest. Alko muaki vähä kylmöttää. Menin pukkariin ja puin päälle. Sit tää maikka tulee: ET SÄ SAA MIHKÄÄ MENNÄ. Ja mä olin tosiaa liia väsyny et olisin inttäny sen kaa miks puin päälle. Sanoin vaa etten oo menoskaa kuha puin. Ja sanoin et maha on iha älyttömän kipee, etten mä voi enää sitä stnan korist pelaa. Se ei varmana uskonu täysin.

"Toivottavasti ei oo vakavaa."

Voiks nirppanokkavampaa olla? Se on oikea liisa itsekin. Ja mun ryhmä on täynnä niit. Mä vihaan meijjä ryhmää! Oikeesti vittu mite osaa ihmine olla ni ylimieline? OK JOO VIHAAN PISSALIISOJA OIKEESTI NE KUSEE SILMILLE JA SIT KUISKII PASKAA KU OPETTAJII EI NÄY. Ei onneks kaikki. Mut OIKEESTI NII VITU MONET ET RÄJÄHDÄN.

Mä haluisin lintsaa jok'ikisen liikantunnin. Oikeesti. Emmä tos ryhmäs tunne olevani ees mikää ryhmänjäsen. LIIKAA LIISOJA. AIVAN LIIKAA. JA MÄ VIHAAN NIITÄ. Miettikää huviks et miks. Varmaa siks ku ne on ni vitun ylimielisii ja puhuu vaa paskaa vaik toine tekee esmes sii liikunnas sen minkä pystyy. Huohhhhhh. Ei tää taida olla oikeest mun homma.

KOULUS PUHUTAA PASKAA, JA KAVERIT ALKAA OLEE JO ET JOO TOI EN JAKSA TON KAA PUHUU JA SITTE VIEL SII HARRASTUKSESKI. MISTÄ HITOST NE OSAA OLLA KATEELLISII? MIKSEN MÄ VOI OLLA NIIL VAIK NIIL NE VAST ASIAT HYVIN ONKI HUOOHHHHHHHH.

Sain sen kauan kaipaamani nelosen :'')Keskiviikko 02.12.2009 17:49

Pisteet 1/48

Mun pääKeskiviikko 02.12.2009 17:47

Ungalabungalaaaaaa aaaaaaaaaaa ;__;

pääs vast neljält koulust ja heräsin kouluun kuudelt ::D