IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (9/14)Torstai 27.12.2007 04:38

Lopun ajan aprikointi kahisi Exodylnin korvissa. "Mitä kenguru tekee tiskiharjalla? Mitä narkkari tekee lampaanlihalla? Mitä minä teen täällä?" Sitten Exodyln ymmärsi "Olen vankina, en suinkaan vagina!"

Exodyln palasi neuvottelupöytään. Hän ei ollut syönyt mitään ja oli siksi aivan saatanan laiha ja tärisi kuin puu talvisäässä. "No, miten on Exodyln?" Kenguruiden johtaja kysyi. Exodylnin päässä seilasivat laivat ja ajatukset antautumisesta. Exodyln alkoi vetää hihattoman paitansa lahkeesta tiskiharjan pohjapiirrustuksia, kun yhtäkkiä huoneen katon läpi syöksyi suurikokoinen pöllö. Kolme kengurujohtajan kätyriä lensi neuvotteluhuoneen seinille. Kengurupäällikkö otti pöydän alta konepistoolin ja alkoi tulittaa pöllöä, mutta sen sulat olivat betonia, eikä pöllöä täten haitannut paskan vertaa. Pöllö nappasi kynsiinsä Exodylnin ja lensi paikalta nauraen "Hähähähähähähähähähähähä!"-tyyppistä hähätystä.

Exodyln heräsi suureen ihmetykseen. Hän heräsi aivan Kosmisen puun kaltaisesta paikasta. Oliko kenguru episodi pelkkää unta vai kusiko se lurjus sankariamme silmään? Äkkiä Exodylnin kysymyksiin saatiin vastaus, kun hänet kaapannut kookas pöllöeläin saapui huoneeseen. "Hyvää huomenta, Exodyln. Minä olen Sergei Smith, Dark Avengerin tytär."

"Mitä vittua?" Exodyln aprikoi. "Kosminen puu otti muotonsa uudelleen, onhan se ikuinen artifakti. Typerät kengurut luulivat voivansa tuhota sen. Minulta he saivat vain ruumiin, mutta löydän kyllä vielä uuden" haasteli nykyään teepannussa elävä Dark Avengerin sielu. "Mikset anna heille tiskiharjaa ja lopeta tätä kaikkea?" kysyi Exodyln teepannulta. "Tiskiharja on minun tapani ohjailla tätä maailmaa. Jos kengurusivilisaatiolla olisi kaikki, heistä tulisi kuin ihmiskunnasta aikoinaan, eivät he tarvitsisi minua enää." Dark Avenger tunnusti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.