IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (12/14)Torstai 27.12.2007 11:40

Exodyln oli syntynyt kaaoksen ja raivon kautta uudestaan siksi, joka oli ollut kauan sitten. Valheelliset arkistot olivat kaiken pahan alku ja juuri. Ernold Harvester, pahuuden ja kaikkivaltiuden ilmeinen ikoni, oli hänen todellinen olemuksensa. Exodyln oli pelkkää liirumlaarumia. Eihän arkistoissa tiedetty edes mikä on Kosminen puu.

Sankarimme tiesi nyt kaiken ja paljon, paljon enemmän. Onneksi aikaluuppi vähensi kronologisella mittakaavalla hänen hukkaamaansa aikaa. Mielenrauhaa luova todellisuuden ja olevaisuuden komponenttejen repiminen ja raatelu oli pakollinen katalyytti tulevalle Kosmiselle puulle. Sen spontaani valmistuminen kestäisi liian kauan.

Vetelät housussaan maapallolla elävä Jooseppi kirosi Ernoldin ja sai välittömästi turpaansa galaktisessa mittakaavassa tuhoutuen prosessissa atomeiksi. Universaali elämän tilanne oli hyvin kaoottinen ja nakkikioskejen jonoilla tapeltiin ihan alvariinsa. Pussirotiksi itseään kutsuva mäyräliiga trokasi rommia Etelä-Koreaan. Venäläiset uus-natsit photoshoppasivat Hitlerin räkäjarrun pois, PR-tarkoituksiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.