IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (13/14)Lauantai 29.12.2007 05:14

Lämmin auringonpaiste herätti Wenguan perheen pohjoisnavan rannikkokaupungissa. Sitten taivaalta alkoi sataa seitsemän kokoisia palmupensaita. Taivaalta alas valuva romu halkaisi mannerlaatan ja sai sen vavahtelemaan elämänilosta. Ernold Harvester irvisti ja lykki hammastikkuja vanhoihin haavoihin.

Auringon laskiessa nousuvesi kasteli Vernerin housut. Poliittinen epäkaaos nosti kaakaon hinnat niin korkealle, että Venäjän jääkiekkovalmentajain tukiyhdistys kokoontui yhtiöjohtajan huvipurrelle katsomaan pornoa videotykillä. Hirveänhajuinen, mutta silti kuulas viimeisen omenan kolmas siemenkota oli pähkinä. Veteen piirretty viiva muodosti tyynelle merelle uuden astutuskeskuksen ja sitä kautta kaikki pystyivät tilaamaan kohteihinsa ylihinnoitettuja ovimattoja. Tästä kaikesta syntyi uusi Kosminen puu.

Ernold Harvester köllötti kahvipöydässä. Hänen mielensä ilmatilassa ei lentänyt yhtäkään venäläistä helikopteria. Lukkoon lyödyt jääkaapin vetoketjut rahisivat mukavasti sankarimme maiskutellessa pullaa ja ryystäessään kuumaa, suuta polttavan kuumaa kahvia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.