IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (14/14)Torstai 03.01.2008 07:05

Tasainen, suora ja äärettömän pitkä jana. Tyyni sininen meri. Liikkumaton avaruus. Jähmettynyt hetki. Vain tyhjä keinu kiikkuu, kuin ruoho tuulessa heiluen. Kellon vanhat viisarit ovat hapettuneet paikoilleen. Oikeastaan patterit ovat loppu. Valot ovat sammuneet, vaikkakin vanhojen kunnon kynttilöiden liekit lepattavat. Kosminen puu kelluu tyhjyydessä. Ernold Harvester astuu kuvaan, mutta hän on rauhallinen ja miellyttävän harmoninen olento.

Mereen hukkuu lapsi. Vanhemmat hymyilevät ja suuntaavat ravintolaan. Kadulla heidät ryöstetään ja vaimo ihailee varkaita, jotka käsittelevät hänen pelkurimäistä miestään kuin sätkynukkea. Mies ammutaan, mutta nainen päästetään pälkähästä, koska hänen kuolemaansa miehiset rosvot eivät voisi antaa itselleen anteeksi. Asiaa tutkiva yksinhuoltaja poliisi tukehtuu donitsiinsa ja jättää lapset vanhemmitta. Lapsia ei tosin kiinnoasta vittuakaan, koska ei isä ollut koskaan kotona työkiireiltään.

Ernold Harvester katsoi maailmaa ja nauroi. Hän virtsasi meret keltaisiksi ja pyyhki sademetsillä persettään. Sen jälkeen hän räjäytti galaksin ja veti Kekkosta tuonpuoleisessa turpaan. Kukaan ei säästynyt hävitykseltä. Sankarimme lausui kiitokset ja kuoli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.