IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Koulun päättäripäiväTorstai 30.05.2013 13:30

Kesäkuun ensimmäinen päivä on nurkan takana. Kesälomaa on odotettu ja koulun viimeiset päivät tuntuvat pitkiltä. Päättäjäispäivä pyörii mielessä ja moni voi haluta juhlistaa kesäloman alkamista.

Moni alaikäinen saa hankituksi päihteitä tavalla tai toisella, vaikka päihteiden käyttö ei ole sallittua alle 18-vuotiaana. Päihteiden vaikutuksen alaisena on riski joutua vaaratilanteisiin. Toivottavasti vietät päättäripäivän luotettavan kaverin seurassa. On tärkeää pitää kaverista huolta ja katsoa, että kukaan ei jää yksin. Jos päättäjäispäivänä kuitenkin sattuu jotain, niin ota asia rohkeasti puheeksi. Syy on aina tekijällä, vaikka olet ollut päihteiden vaikutuksen alaisena rikoksen uhriksi joutuessasi.

Ensi viikolla pidämme Rikosuhripäivystyksen nettisivujen chatia auki ma-pe klo 13-15. Chatin löydät osoitteesta www.riku.fi/nuoret. Voit tulla kysymään neuvoa tai kertomaan tapahtuneesta nimettömänä. Autamme sinua parhaamme mukaan. Toivotaan kuitenkin, että kaikki menee hyvin ja päättäripäivä on onnistunut.

Toivon Sinulle mukavaa päättäjäispäivää ja kesäloman alkua!

Pidä huoli itsestäsi ja kaverista!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.