IRC-Galleria

Labimbom

Labimbom

- life goes on

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 01:25

ah niin mukavaa olla kotosalla.
hullun lailla vaan siivonnut ja pyöritellyt papereita paikasta a paikkaan b. :)
onneksi tosin kuitenkin hieman kerinnyt nauttimaan? päivänpaisteesta kahvin ja piirakan kera, ihan ite leivoinkin tänään.
tällä kertaa kelpas, viimeks kokeilin yhtä saksalaista reseptiä ja se maistui kyl ihan kamalalta, pakko myöntää. ikinä leiponut mitään tai epäonnistunut niin pahasti, paitsi kerran kun olin 10v ja tein sellasia juustopalleroita. ostin nimittäin kyseisen kirjan keväällä, enkä kerennyt sitä sen paremmin tutkimaan tai kokeilemaan ennen kuin vasta nyt. enpä taida kokeilla uudelleen. naapuri oli sitä mieltä, että suurinpiirtein joka reseptissä on jotain vikaa. ajattelin, jos jotain ruokareseptiä vielä katsos ja jos sekin menee mönkään niin saa koko kirja sitten olla ihan rauhassa. myyn sen vaikka pois.

muutenpa tässä valmistaudutaan ipanan synttäreihin kaiken lomassa, vasta kun nimppareista selvittiin. vielä ei ymmärrä mut vuoden päästä sitäkin enemmän. :)

koiran kanssa on "murkkuongelmia". kohellusta ja tohinaa. eipä muuta kuin treenaamista.
tosin välillä tekis mieli repiä hiukset päästä kun toisella rupee uhmaa olemaan vaikka muille jakaa ja toinen sit ärhentelis kaikil pojille jotka on kilometriä lähempänä.

life is hart ja se potkii välillä päähän. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.