IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 21:54

Höm...

Lauantaina oltiin Miretin isällä juomas. Oli vallan hulvatonta ! xD Otsoki eksy sinne yöks. Hahhah, voi Otso pientä ku sen pää ei kestä viinaa niin hyvin ku meijän ladyjen ! ;DDd Mäki jäin sinne yöks.

Sunnuntai ihan perus settii.

Maanantaina tein elämäni upeimman jutun ! Kävin koulun jälkeen ottaa kielilävistyksen, josta oon haaveillu jo 2 vuotta ! :DDDD <3 Kiitokset Heinille ! <3 Ei sattunu paljoo yhtään ja heti kykenin lävistämisen jälkeen puhumaankin lähes täydellisesti. Ja sit käytiin sen jälkeen Saaran kaa ostelemas joululahjoja.

Tiistaina kieli hitusen turvonnu ni puhe hituc puuromaista, mut ei mitenkä häiritsevästi ! :D Sit koulun jälkee Mirelle. Se oli ostanu mulle 0-3 vuotiaille tarkotettui pilttei, et sain jtn syödäkseni ja sit lähettii stadiin ostelee joululahjoi lisää ! <3 Mäkkihepuli ! xD

Tnä koulus itsenäisyyspväjuhla ja ylioppilaiden lakitus. Valtteri laulo hirmu hianosti ! :o Jaana sai lakin ! <3 Nyt koht puoliin lähös aleen. ;> Ja huomen vietetään joulua täällä kotona. :))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.