IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 03.01.2008 18:42

Oivoi. Kaikkee taas sattunu.

Ehk radikaalein muutos tapahtu tos pari viikkoo sit. Muutinpa sillon väliaikasesti parhaan ystäväni ja sen rakkaimman perheen luo asumaan ku mutsi oli kyrpä oma itsensä ja potki pihalle.

Täällä siis asustelen vieläkin, ei ehk maailman paras veto multa tulla tänne majailee ku alkaa elämä menee ihan ranttaliks ! xDD Just pidettiin kolmen pvän ryyppyputki ja alkaa kyl kuntokiolee sen mukanen ! x'DD

Joulun olin kyl Poris isän puolen suvun kanssa. Serkku sitten tyräs ja paljasti koko suvulle jouluaattona ruokapöydäs, et mul on kieliläväri ! Hahahahah ! Oli maailman hauskinta kattoo ku vanhusten naamat venähti ! :D Mut hyvin ne sen loppujen lopuks otti. Sai kaikkii kivoi lahjoi ja tarpeeks rahaa. :> Taino eihän sitä ikin oo tarpeeks, nyt jo oon tuhlannu kaikki !

Vuoden vaihtumista olin juhlimas Jerryn varaamas/vuokraamas monitoimitilas pohjois-haagas. Oli aika erikoinen uusvuos, osa illast vähä pimenos mut se ei meitä häiritse ! Joskus 4 aikaa yöl sit ku kaik muut oli lähteny ni menti Jerryn ja Roopen kaa saunomaan ja "grillaa" maggaraa !
Ei voi muuta sanoo ku et UV:na istuin niiiiin vääräs pöydäs ! :DDDD

Rakkaat ystävät oli pistäny kuulemma kunnon etsintäpartion mun perää ku muhun ei saanu yhteyttä enää loppuyöst uv aattona ku oli akku loppunu ! xD NO kyllähän mä sit seuraavana päivänä ilmestyin ihimsten ilmoille kolostani missä olin yöni viettäny.

~ KAIKKI ON MENETETTY ! KAIKKI ON VIETY ! ~ x'DDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.