IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 10.06.2008 21:23

Jepajee, oon laiskin ikin. Ei jaksa ees koneel käydä. Kesäloma on alkanu ehk tylsimpänä IKINÄ ! Vois koulu alkaa jo. Vittu. Saa mtn aikaseks, löhöön vaan himas ja nukun vuorokaudenajast huolimatta millon mieli tekee (vuorokaudes keskimäärin yli 12h), tuijotan ostosTV:tä, luen kirjaa ja oon uudestaan löytäny Simsin ihmeellisen maailman. Joistain saattais kuulostaa upeelta, mut VITUT ! No kyllähän mä isoimmat perseet vedin torstain pikkukoskel ja kavereit tuli yöks ja sain kaverin vihaamaan mua ja sit oli noi käpylän kyläjuhlat, mut kummassakaan mtn hohtoo. Alkaa pää hajoomaan. Tai sit se johtuu yhest toisest jutust, emt. No, huomen onneks aikanen herätys ja kouluun meno ku ruotsin uusinta. :D

Niijoo ja sunnuntain oli kivointa pitkäst aikaa kaisikses Oskun, Saaran, Even, Kirilin, Villen, Tapsan, Ykän, Juhon ja parin muun kaa ! Filosofisia keskusteluja, muutama siideri ja poikien sanotukset. Täydellistä !

Kiitos ja kumarrus. Prkl.

Eikä rahaakaa oo. *jupinaa*

Tarttisin lisempi hyvää seuraa ni ehk sit olis kiva elää. Kaikki vaan jtn käy duunis tai ei vaan jaksa tehä mtn. Jumalauta !


___
Noni, nyt helpotti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.