IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

ALANYA <3Perjantai 10.08.2007 19:36

Viime yönä kahden jälkeen istuin takapihalla unitupakalla... Nurmikko kiilteli yön tuoman kosteuden ansiosta ja saatoin haistaa ilmassa Turkin. Ikävä sinne takaisin.

Oli maailman paras reissu ! <3 Joka päivä Lumin kanssa altaalla arskaa ottamassa, nukkumassa ja uimassa. Iltaisin sitten vedettiin bailukuteet niskaan ja lähdettiin baanalle. :> Joka ilta löysimme itsemme mitä erilaisemmista paikoista, mitä erinäköisimpien ihmisten seurasta. Oli liikaa komeita miehiä. En tiennyt mihin suuntaan mennä, olin ihan sekaisin. :D Lauran taivas. <3
Jos ihmiset joskus Alanyaan menette (mitä todella toivon) niin käykää ihmeessä Latino Clubilla ! (Robin Hoodin yläkerassa) Maailman paras clubi. Siellä yksikin ilta Jassun ja Aidan kanssa tanssitiin kaksi tuntia putkeen ja hikoiltiin kuin pienet eläimet. Parasta musiikkia, paras ilmapiiri, ystävälliset tarjoilijat ja upeimmat maisemat ! Mikä sen parempaa?
Ah, ja raki! Jumalan lahja maailmalle. :D Turkkilaista 40% anisviinaa jota juodaan veden kanssa. Sitä tuli joka ilta ainakin pari lasillista vedettyä. Tupakkaakin meni lähes 2 askia per päivä. Ei ihme, että ääni oli kuin milläkin baarikärpäsellä kun tulin takaisin. :D No, kerran sitä vaan eletään.
Joo, ja käykää myös Bistro Hawai:ssa ja Troyassa ! Komeimmat ja hauskimmat tarjoilijat ! <3 Ikävä. <3
Ah, Beba... ;P <3 Harvat ja valitut tietää. ;DDDD <33

Miksi tulin edes takaisin? Kertokaa joku ! Heti kun pääsee Suomessa baariinkin niin joutuu sietämään kaiken näköistä paskaa... Nyt voisin pitää taukoa baareista ja vähän rauhoittua. Ei tarvitse sitten nähdä ketään ketä en itse halua. Että ihmiset osaa valehdella... Vittu.

Mutta joo, Alanya aina sydämessä. <3 Ja ne ihmiset. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.