IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 21:09

Keskiviikkona oltiin alessa juhlimassa syysloman alkua ! :D Maunula oli hyvin edustettuna ja muitaki tuttui näky ihan riittävästi. <3 Pilkkuun asti oltiin minkä jälkeen menin itikseen yhelle tutulle yöks.

Torstaina jälleen alessa ! Ylläri sinänsä ! ;DD Nyt oli beesis kaikkii vanhoi kavereita joiden kanssa ei olla oikeen kunnolla yhes päästy baareilemaan. Menin Miretille yöks, muistaakseni. Mätöttiin ihan vidusti ! ;P

Perjantaiaamu lähti niin mukavasti käyntiin, että sisko soitti puol 10 aikaan, että nyt kotiin viemään koiraa ulos ! ;s Ku se ei mukamas ite ehtiny ku lähti Poriin... Ni siinä sitten kampesin itteni ylös sängystä ja lähdin talsimaan ogelista kohti kumpulaa viemään meijän karvapersettä ulos.
Illalla Anni sit sai mut suostuteltua lähtemään HighLightiin. :D Anni tarjos. Kiitos nainen ! <3 Hengattiin siel sit Marin ja Arlan kaa siihen 1 asti ennenku lähettii kotio.

Lauantaina hengailin himassa kärsien kolmen pvän juomisesta johtuneesta darranälästä, eli söin kaikkee mitä eteen sattu. Oon pien monsteri ! :D Miret tuli kans yölliseltä Viron reissultaan niin meninpä illalla sen luo juomaan sen juomia. <3 Sain parhaat tuliaiset ! :D Kasperin ja siittiön. <3
Yhen aikaa yöl lähin sit Tuijan, Jimmun ja Jessen kaa vallilaan ku siellä oli kuulemma bileet. No lopulta me sit päädyttiin johonki vallattuun taloon missä oli parinsadan hengen trancebileet ! :o xD Ihan hyvin järkätty homma, oli savukoneit, strobovaloi, kunnon hemobassot ja kunnon dj-kopit jnejne... Oli ihan vitusti porukkaa. Ihmisilt löyty kyl kaikennäköst vaatetust ja rekvisiittaa; oli kaasunaamareit, niittii, rastaa, sulkii korvis, päät maalattu valkoseks jnejne... :D Ihan mielenkiintonen kokemus sinänsä, jotenki vaan tuntu etten ihan sopinu siihen porukkaan. :D Nojoo, ehk jos olis vetäny jtn essoi ni siit olis osannu nauttii ihan eri taval, mut mä en semmosii napsui harrasta.
Käveltii sielt sit käpylän essolle Tuijan, Jimmun, Jessen, Santun ja Danten kaa. jtn kikateltiin siel sit kunnes lähettiin jatkaa kotio päin. :> Himas olin kuuden aikaa aamul.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.