IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 01:19

Oioi, selkä jumis liiast dataamisest. :D

Emmi tyttö oli meillä käymäs tiistaina. :)<3 Se lainas multa yht ihunaa uutta biletoppii, toivottavasti se tykkää ! ;>
Jäi harmittamaan yks juttu minkä jätin tekemättä, mut sille ei voi mtn. Ehk tulee viel mahdollisuus tehä se uudestaan.

Eilen oli hitusen paska pvä.
Mut illal mentiin Miren ja Saaran kaa tonne Pop & Jazz konservatoriolle kattoo parii esitystä. <3 Eka oli joku Soul Irma, ihan mielenkiintonen ! :D Nähtii ehk semisti liikaa paljast pintaa niitten esityksen aikana, mut just jees ! :D
Mut sen tokan esityksen takii me sinne oltiin menty ! ;>
Siel oli Erkka ja Vili tekemäs jtn näyttöö ni Ari Koivunen (a.k.a small man with a big voice Patrickin mukaan) oli laulamas ! <3 Sil oli joku rennoin honda-takki ! Vili on kyl aika näppärä sormistaan ! xD Ja Erkka vitun läppä jätkä. "Kiitti Arille ku tuli vetää tän keikan ilmaseks. Nyt on tän mestan ens vuoden budjetti hoidettu ! " xD Tykkäsin niitten esityksest ! <: Luca oli vähä kusipää yksille faneille. ;s Ei sais.
Sit lähettiin Miretin kaa sielt sit taas Aleen parille. Mut meijät tuntien niist pareist tuliki kuus ! :D Oli kivaa olla kahestaan, naurettiin ja juteltiin syvällisiä koko ilta. <3 Himas joskus yhen jälkeen jo.

Tnä juossu paikast toiseen. Koulust suoraa stadii hakee yht lappuu. Sit kauppaan. Kotiin syömään. Postiin ja taas kauppaan ja sit viel koiran kaa ulos. ;s rankkaa... Ja huomen Poriin, ei jaksais kyl. Pitäs viel pakatakki, eikä !

Nyt nukkuu. ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.