IRC-Galleria

Neiti painotuotantoassistenttiMaanantai 28.12.2009 01:41

Sitä tuli sitten valmistuttua viime tiistaina ulkoasuntoteuttajaksi :) Ja on ihan outoa kun ei tarvi mennä enää koululle. Nyt sitten vaan uraa kehitteleen, jonkun aikaa vois kyllä töissä olla (jos ny saa ees töitä) ja sit vois kattella jatkoa tolle koululle. Miust voisi tulla paperialan insinööri tai sit meen jonnekin taideopistoon tai aikuiskouluttaudun painoteknikoksi.

[Ei aihetta]Lauantai 19.12.2009 13:05

Olen melkein valmistunut! Äikän open arviointia päättötyöstä odotellessa. paree o mennä läpi ja mulle kelpaa numeroksi vaikka vaan ykkönen kunhan mun ei enää ikinä tarvi kirjoittaa tietotekniikan raportteja.

Mutta noin muuten on kivaa ja oon ilonen ja onnellinen ja plaa plaa siirappia. Joulu tulee vietettyä nyt Oulussa kun ukkoseni vanhemmat muuttavat pois ja siellä on viimeinen joulunviettomahdollisuus. Uusivuosi virroilla biletellen kaveriporukan kanssa.

Jeij

apuvaKeskiviikko 09.12.2009 01:18

mun valmistuminen jää kiinni vain äikän opesta ja oikeesti se on niin ilkee akka että se saattaa ihan kiusallaan olla hyväksymättä miun päättötyöraporttia :SS On ihan helkkarin typerää että valmistuminen jää raportista kiinni koska jokin lyhenne ei ole oikein kirjoitettu. arhg.

Hyvät ja huonot uutisetTorstai 26.11.2009 20:13

Päivän hyvä uutinen on että: englannin numeroni on 4. Se oli kuulemma ihan hilkulla vitonen.

Päivän huono uutinen on se että valmistuminen viivästyy viikolla äidinkielen opettajan kiireiden takia.

oivallinen talviaamuLauantai 07.11.2009 16:01

Kahvia ja glögiä <3 hilluminen isossa vanhassa yöpaidassa koko päivän <3 hyvää musiikkia <3

ja kaikista parasta on tieto siitä että on sisällä lämpimässä kun ulkona on kylmä ^^

chat keskustelu thanyan kanssaMaanantai 02.11.2009 12:42

Satu: LUNTA!!!!!!!!!

Tanja: =DDDDDDDDD puhaltakaapas tänne niitä pilviä

Satu:mä puhaltelen pikkasen niitä sinne päin *puuuhhfff*

Tanja:*kattelee ikkunasta ulos...puhalla kovempaa! ei näy vielä mitään =D=D

Satu: *vetää henkeä* en sit pessy vielä hampaita! pfuuuuffbrrrrrrrrrbrrrrr!*

Tanja:XD

siihen jäi lenkitTiistai 27.10.2009 17:12

noh helevetti en minä uskalla olla pimeessä lenkillä. En ole yli kuukauteen käynyt nyt lenkillä ja sen huomaa, reidet leviää. Oon syntynyt väärälle pallon puoliskolle x(

Mutta toisaalta tein yhden järisyttävän päätöksen: lopetin laihduttamisen. jatkuva näläntunne alko vituttaan ja kun rakesi niin tuloksetkin katosi. Ei jaksa sellasta. Ja sitäpaitsi paino on pysynyt samana. Mitä nyt liikunnan vähyys tässä eniten harmittaa.

Olen sentään alkanut käymään salilla 3 kertaa viikossa. Toka kerta tänään. Jos vain keksis jonkun kivan liikuntamuodon... kun en oikein lenkkikavereista perusta, jokin aerobinen...

Juokse juokseTiistai 01.09.2009 22:10

Mitä mä teen kun lumi tulee? Hiihtäminen ei oikein innosta. Pitäisköhän hommata crostrainer talven varalle...?

Tai sitten olen talven tullen juoksulenkkeihin niin koukussa (kun olen jo nyt vähän) ettei mikään pakkanen saa minua pois sieltä pysymään. Onneksi asfaltteihin ei sentään tehdä hiihtorataa.

Ja tuli todettua että kannattaa mielellään syödä ennen kuin lähtee lenkille. Ei mulla nälkä ollut kun lähdin, mutta en ollut syönyt muuta kuin aamulla jogurtin ja pari luumua. Sitten vaan lenkin puolivälissä tuli ällöisä olo ja mahaan rupesi sattuun. Loppu matka meni kävellen kotiin ja pari kertaa piti pysähtyä istumaan kun tuntui että kohta lähtee taju.

Paino ei vaa'an mukaan näytä mitään kovin isoja laskuja, mutta kyllä tämä tuntuu koska joudun mm. vaihtamaan lenkkihousut numeroa pienempiin. Plus mahdun vanhoihin lempihousuihin jotka ovat kokoa 34 <3 no okei, reisien kohdalta ihan pikkuisen kiristi, mutta pari kuukautta en saanut niitä edes jalkaan. Luulin että parin viikon päästä ne housut ovat just hyvät :)

Vaikka välillä tuntuu ettei paino tipu tarpeeksi nopeasti niin tsemppaan itseäni, kyllä se sieltä tippuu lopulta joka tapauksessa kunhan ei luovuta ja jos se tippuu hitaasti niin silloin ne ei tule niin helposti takaisin, Terveisin: viikossa 5:n kilon laihduttaja.

Jos ei mitään muuta niin ainakin selluliitti on sulanut pois, näin sileä takapuoli ja reidet mulla on ollut viimeksi 14 vuotiaana :D

Niin ja liikuntahan kasvattaa itsetuntoa jihuu! Ja viikon päästä palkitsen itseni hajuvedellä ^^ ja siitä kuukauden päästä eräällä mekolla mitä olen kuolannut pitkään jo, mutta joka näyttää paremmalta sellaisessa vartalossa missä ei jenkkakahvat hyllyä. :D

pakko tämän on olla jonkinasteista masokismia että käy hikilenkeillä ja vaikka lihakset hellinä onkin niin fiilis on korkealla ja tahtois pian taas uudestaan samalle :D

YhyhTiistai 25.08.2009 18:36

Selasin vanhoja kuvia ja vähänkö mulla oli viisi vuotta sitten pitkät hiukset :'(( vielä menis mun hiustenkasvun vauhdilla puoltoistavuotta ennen kuin ovat samanpituiset.

ehkä kun saan rastat valmiiksi ja kiinnitettyä niin helpottaa.

ÖööpKeskiviikko 19.08.2009 22:29

tein YHDEN rastan. Ei ole ihmekään että ne ovat kalliita. Jos tekisin noita rastoja jollekin muulle kuin itselleni niin pyytäsin varmana ainakin 50 eroa. Aika kovatöisiä ovat :S

Ja sitten lenkille viikon tauon jälkeen, lapissa tuli vaan vähän käveltyä ja ruokaa tuli syötyä vähän liikaakin.

innostuin kotitekoisista kauneudenhoitotuotteista. Halpaa ja ekologista ja luultavasti parempaa mitä kaupan tavarat. Ainakin kokeilen.