IRC-Galleria

Paita gootille tai goottihenkiselle: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=111427417


Gootille, rokkarille, prinsessalle. Toppi moneen paikkaan ja hienot yksityiskohdat: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=111429342

Keräilijälle Margit Sandemon Noitamestari kirjan seitsemäs osa, suojattomat. Ostettu joskus kirjaston poistomyynnistä ja kunto on sen mukainen. Korjailen itse liimasidontaa joka on irronnut kannesta hieman. 3 ekee :)

Lisäksi minulla on kauhea kasa kaikenlaisia muita vaatteita joita en enää käytä. Tahdon päästä niistä eroon! Mutta koitan ensin myydä niitä pois kotoa käsin. Vaatteet on suurimmaksi osaksi mustia, paitoja, housuja, mustavalkoinen mekko, hameita parikin kappaletta (koot pyörii lukemissa 36, 38, 40), verhojakin löytyy ja verhokangasta. Kolmet kengät (mustat kävelykengät, mustat mokka korkkarit nätillä kultaisella koristeella ja valkoiset korkkarit mustilla pisteillä ja rusetilla < burlesque henkiset). Muutama taulukin ja pöytäliina on.

Jos kiinnostaa niin profiilisivulta näkee mailiosoni. Voin lähettää tarvittaessa kuvia jos käynti ei onnistu. Nopeimmat syövät kuitenkin hitaat! en rupea säästeleen näitä enää nurkissa ja maksun otan heti.

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 15:14

piirtolauta olis aika jees. Sais tehtyä helpommin yksityiskohtaista grafiikkaa.

Lisätään hankitalistalle. Jos kuitenkin ihan ensin hommaisi kunnon tietokoneen.

kirjojen ihmeellinen maailmaTorstai 30.07.2009 13:38

se siis oli totta. Äänikirjat toimii lenkillä. Olen aina pitänyt hölkkäämislenkkejä tylsänä, mutta äänikirjan kuunteleminen samaan aikaan pelastaa koko homman. Ehkei kuitenkaan kannata kuunnella mitään kauhukirjoja jos on illalla pimeässä metsässä juoksemassa, tai sitten mitään parodioita tai höröttää niin kovaa että muut lenkkeilijät pitää sekopäänä :D

Tänään vois tsekata pyynikin lenkkipolut.

WauTiistai 28.07.2009 03:05

Kävin lenkillä! Musiikkia mp3 soittimeen ja menoksi. Tuntu tosi hyvältä. Etsin ensin ihan kävellen 4-5 kilsaa yhtä metsäkuntopolkua ja siellä vähän aikaa juoksin ja juoksinpa sitten melkein koko matkan kämpille takaisin. Tuli vaan lähdettyä vähän liian myöhään kun pimeä yllätti ja minä en tykkää olla pimeässä missään keskellä metsää.

Onhan tässä vähän tullut lenkkeiltyä, mutta se enemmän ollut sitä hyötyliikuntaa kun olen kävellyt härmälästä tampereen keskustaan 3-4 kertaa viikossa 4-5 kilsaa reipasta kävelyä helteessä. Ja Tommin kanssa on tullut vähän käveltyä. Tänään kuitenkin menin ihan vapaaehtoisesti itse lenkille ja ulkona oli ihanan viileää ja rauhallista.

Voisi ruveta näitä iltalenkkejä useammin harrastaan kun silloin on juuri sopivan viileää eikä muita lenkkeilijöitä ole ruuhkauttamassa polkua. Heh juoksen vielä pimeässä koska häpeän ahteriani.

Höveli SatuMaanantai 13.07.2009 15:27

Oih olen vieläkin hyvällä mielellä kun viikonloppu oli niin kiva ja onnistunut ^^

heh joka helsinki reissun jälkeen ulisen aina että haluan muuttaa sinne :D En itse asiassa näe sitä mahdottomana, aina sieltä pois pääsee. Olen selvästi kaupunki ihminen vaikka asuin 18 vuotta maaseutukunnassa. Helsinkissä olis jo sopivasti oma kaveriporukka niin eipä tule aika yksinäiseksi. Vaikka ei se minua haittaisikaan vaikkei siellä ketään tuttua asuisikaan, oon hyvä saamaan aikaiseksi oman kaveriporukan ihan tyhjästä, kokemusta on :D

Poikaystävä ei ehkä arvosta jos muutan yhtäkkiä helsinkiin, mutta en enää tähän ikään mennessä jaksa mennä muiden pillin mukaan. Minähän lähden jos tahdon, ei tässä elämässä muuten saa mitään aikaiseksi :DD

Täytyy katsella asiaa koulun jälkeen jos vaikka saisi helsinkin suunnalta töitä.

Sisko on alkanut myös yhtäkkiä pitään paljon yhteyttä eikä me olla ikinä juteltu niin paljon asioita kuin nyt viime aikoina. Ehkä asiaan vaikuttaa se että hän viimein pääsi paskasta miehestään eroon ja on huomattavasti vapautuneempi. Tai sitten meidän henkiset iät on viimein asettunut samoille raiteille. Noh keskiviikkona lähdetään shoppaileen kahdestaan ja parin viikon päästä vietetään yhdessä viikonloppu Tampereella. Ei tämä vielä tällaista ollut puoli vuotta sitten.

Noin, on kivaa :)

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 14:23

...ღღღღღღ......................ღღღღღღ
..ღღღღღღღღღ............ღღღღღღღღღ
ღღღღღღღღღღღღ....ღღღღღღღღღღ
ღღღღღღღღღღღღღ.ღღღღღღღღღღ
..ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
....ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
........ღღღღღღღღღღღღღღღღღ
..............ღღღღღღღღღღღღღ
....................ღღღღღღღღღ
........................ღღღღღღ
...........................ღღღღ
............................ღღღ
.............................ღღ
..............................ღ
............................ღ
.........................ღ
......................ღ
..................ღ
.............ღ
.........ღ
......ღ
....ღ
......ღ.......................ღ....ღ
..........ღ..............ღ...............ღ
..............ღ......ღ.....................ღ
...................ღ........................ღ
................ღ.......ღ..............ღ
..............ღ.............ღ....ღ
.............ღ
...........ღ
..........ღ
.........ღ
.........ღ
..........ღ
..............ღ
...................ღ
..........................ღ
...............................ღ
.................................ღ
.................................ღ
..............................ღ
.........................ღ
..................ღ
.............ღ
.........ღ
.....ღ
...ღ
.ღ.............................ღ....ღ
ღ..........................ღ...........ღ
.ღ......................ღ................ღ
..ღ...................ღ..................ღ
...ღ....................................ღ
.....ღ................................ღ
........ღ.........................ღ
...........ღ...................ღ
..............ღ..............ღ
..................ღ.......ღ
.....................ღ..ღ
.......................ღ

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 21:30

VOI HELEVETTI!

AAAAARRGGGGGGGGGGGGGGGGG!

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 02:09

yhyy haluan tukan jo punaiseksi :'(

Mutta pitää vielä vaalentaa pohjaväriä ja sitä ennen vielä antaa hiuksien palautua edellisestä vaalennussessiosta :'(

oeh huohKeskiviikko 24.06.2009 01:07

Kyllä vähä ressaa. Teen ilmaseksi työtä joka vie saatanasti aikaani ja kaikesta ajastani huolimatta minkä sille työlle annan niin se työ tulee myöhästymään. Ei ihme että sivuntaittajien palkka on hyvä ja eikä ihme että useammat mainostoimistot ja muut painot ottaa maksullisia vedoksia. Niillä saadaan paremmin varmistettua että taittaja saa materiaalit kerralla oikein.

Toisaalta olen ihan tyytyväinen koska saan tästä hyvää kokemusta ja olen jo oppinut enemmän kuin koulussa. Uudesta päättötyöstä tulee sitten paras ikuna!!!!