IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hyvää yötäKeskiviikko 26.10.2005 04:22

En mää mittä päiväkirjoja ole ikinä harrastanu, mutta pistipä etusivulta tämä silmään. Joskus oon aatellu, että johonki voisin kirjottaa soopaa, jotta jollakin nörtillä jossain olisi hetki hauskaa.

Tänää oli vapaapäivä ja sen käytin tehokkaasti nukkumiseen, irkkaamiseen ja telkkarin katteluun. Tunnustan käyneeni myös työpaikalla - tosin en saanut haluamaani; mitäpä tuosta. Äsken kävin hakemassa citykebun, joka oli helvetin maukasta ja lihottavaa. Nam.

Juffella on hoidossaan simmone pieni ovela koira, joka näytti kovin anteeksipyytäväiseltä ja sympaattiselta paskoessaan puolen kämpän lattioille komeat läjät. Ei sitä koiruutta silti voi tuomita, koska seo niin hellyyttävä ja pieniki vasta. Ajattelin myös kaks sekuntia liikennemerkin viemistä Juffen seinälle koristeeksi, mutta jäipä tuokin madonsyömä läpyskä autoni takakonttiin talteen. Niiko Juffe sanos, ni pystyn kyllä opettelemaa piin sata ekaa desimaalia, mutta yks pieni liikennemerkki unohtuu hetkessä. Ehkäpä seo suvussa esiintyvää dementiaa jo nyt.

Lauantaina päästäänki laivalle, pitkästä aikaa oikeastaan. Pienenä tuli reissattua parhaimpina aikoina melkei 10 kertaa vuodessa, mutta nyt tuo touhu on rajottunu siihe 1-2 matkaan. Kaippa laatu korvaa määrän, sitä ainaki sopii toivoa. Neljän päivän työrupeama pitäs vielä jaksaa ennen tuota tapahtumaa.

Pitäs vissii kokella nukkumistaki tänää hieman aikasempaan - viimesten iltojen tahti ko on ollu sitä 03-06 aikoihin nukahtamista, joka näkyyki sitte päivän hukkaan menemisenä. Toisaalta tuolla ulkona on nii komea myrsky, ettei valvominenkaa haittaisi. Pistän jonku lätyn pyörimää soittimeen, ni eiköhä uni kumahda. Ei ne äänitallenteet tosin nii huonoja ole, vaikka niin luulittekin.

Herätyskello päälle joksku ysiks, jos vaikka onnistais.

Mor.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.