IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 01:28

A : You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.


L : Everyone loves you.
A : You like to drink.
U : You really like to chill.
R : Fuckin crazy.
I : You Are Great in bed.
I : You Are Great in bed.
N : You like to drink.
A : You like to drink.

jaaha, että semmosta... :P

...tää oli pakko laittaa...Sunnuntai 16.12.2007 00:11

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 17:49

Niin oon muutes unohtanu kertoo, että mun usvalamppu toimii taas :DD jesjes! Äiti haki maanantaina sen takasin sieltä liikkeestä ja laitoin sen vasta eilen takasi entiselle paikalleen.

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 01:49

Nonniin irkut lähti tänään...toisaalta aika helpotus, on ollu jotenkin niin tajuttoman rankka viikko niitten kans, mutta mukavaa on kyllä ollu :)

Elikkäs meille majottu kaks irlantilaista 16w likkaa, Ashleigh ja Amy. Ku maanantaina tultiin koululta sitten kotiin ekaa kertaa, niin ne oli aivan tajuttoman hiljasia, eikä ne syöny mitään, ei niillä kuulemma ollu nälkä. No mutta kummiski ne vaikutti ihan ok:lta muuten, vaikkakin oli toosi hiljaisia. Ne kumminki nukku mun huoneessa, niin tuli siinä niitten kans juteltuu kohtuullisen paljo, ja todettua kuinka huono sitä itte oikein onkaan englannissa...
No herättiin sitten siinä tiistaina kuuden maissa, ei ollu onneksi mitään vaikeuksia niitten herättämisen kanssa, ku niitten oli vähä pakko nousta, ku mä nousin ja laitoin valot päälle :P Noh ne ei syöny paljo mittään aamulla, pari haukkua leivästä, ja siinä se... No koulussa sitten olikin niitten konsertti, jossa me laulettiin kans niitten kans pari biisii yhes. Oli aika vaimeeta se niitten laulaminen... No mutta kumminki, sitten yhen mais mentiin niitten kaa Seinäjoelle käymään Lakeuden ristissä ja sitten shoppailemassa. Kun sitten siirryttiin shoppaileen, niin mä kiersin ainoona suomalaisena noin 15 irkkutytön kanssa Seinäjoella, ja ne halus heti syömään... --> Hesburger. No oltiina ny siä aika kauan, mun oli tarkotus olla koko ajan Ashleihin ja Amyn kanssa, mutta myös Katien ja Jodien kanssa. Ja ku Katie ja Jodie oli jotain 12-vuotiaita, niin pitää niistä vähä parempaa huolta, joten tietenkin sitten siinä kävi niin että kadotin Amyn ja Ashleihin...joten ettimään vaan. Siinä sitten soiteltiin niitten kuoronjohtajalle, ja kyseltiin tyttöjen numeroita ja kaikkee, kunnes vahingossa onneks sitten löydettiin ne. No meidän piti lähtee pari tuntii aikasemmin kaupungilta pois, ja tytöt ei ois halunu lähtee millään... Mitä ihmeellistä Seinäjoella ois, mitä Dublinissa ei ois? No tottakai jotain, mutta kuitenkin. No päästiin sitten kotiin, niin tytöt soitti Irlantiin ja kaikkee, mutta kyllä loppujen lopuks päivästä selvittiin. Mä luin niille jopa illalla Muumeja, selitin niille kirjasta englanniksi jonku tarinan, ku ne ei tienny mitään Muumeista.
Keskiviikkona sitten koulun jälkeen ne jopa söi meillä ruokaa :D. Ja käytiin niitten kanssa illalla Ylipäässä pulkkailemassa ja lumisotailemassa ja sitten ne kokeili hiihtämistä. Kyllä ne tais siitä pitää, ei ollu hiihtäny koskaan ennen...
Jes ei koulua, joten herättiin kymmenen mais, ja sitten syömään, ja ne muuten söi paljon kanaa ja riisiä :DD, ja lähtö kohti Nurmoa, irkkujen ku piti olla siä puol 1. Ja sitten oli meiän ja niitten kuoron (Mercy college choir) konsertti kirkos, jonka jälkeen mentiin Lankariin ihan mukavaa oli :) Ja meiän irkut oli aina vaan mukavempia ja puheliaampia :D No juteltiin siinä sitten kaikkea mukavaa illan aikana :) Ja ne pakkas kaikki tavaransa suunnilleen jo valmiiksi.
Tänään sitten matkalaukkujen kanssa koululle ja hyvästelyt. Toisaalta ei ollu kivaa ku ne lähti, ku ne oli niin mukavia ja ku sai puhuu englantia, mutta toisaalta taas ihanaa ku saa vähä rentoutua :)

Ihan mukava kokemus, ja mun mielestä voitais joskus ottaa vaihto-oppilaskin :D


[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 20:10

Huomenna irlantilaiset tulee... Meille tulee sittenkin vaan kaks likkaa...alunperin piti tulla 4, mutta pari peru reissun. Mun huone on ny kyllä niin siisti, että :D Saa nähä miten sitten pärjätään niitten kans... :P

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 23:56

Wihii! Kävimpä tänään Tuijamaijan luona kyläs :D En ollu käyny niillä ainakaan vuoteen...hävettää... vaikka ihan kahensadan metrin pääs asuu... :D Vaikka kyllä mä Tuikun oon nähny melkeen kerran viikos, mutta aina vaan lenkillä :P Mutta hauskaa oli :DD

[Ei aihetta]Lauantai 17.11.2007 02:07

voi ei...paniikki iskee... :s Huomenna nimittäin (tai siis oikeestaan tänään noin 11 tunnin kuluttua) mun pitäis lausua runo jossain jutussa, ja se pitäis osata ulkoa, ja en tietenkään osaa, oikeesti... Eh, no pitäis varmaan ruveta harjoitteleen...

:D Käytiimpä torstaina koulun jälkeen äipän kanssa ettiskelemässä tapetteja mun tulevaan kämppään, ja ihme kyllä löyty! :D Ei viä tilattu mitään, ku ei oltu mitoista oikeen varmoja, mutta kumminkin. Eli siis mulle tulee sinne mustat ja jokku violetinpinkit tapetit :DD ja musta lattia, ei tosin mikään pikimusta, mutta kuitenkin :) Saa ny nähä, koska tuo huone sitten valmistuukaan, odotan sitä innolla :D Huomenna Hannu tulee ainaki laittamaan iskän kans sinne ne levyt seiniin, että voisin sit tapetoida ne... :D
Saa nähä saadaanko jouluun mennessä valmiiksi, vissiin tarkotus kumminki olis niin :)

Sain muuten eilen luettua Jennifer Weinerin kirjan Lainakengissä loppuun ( Ellulle tiedoksi xD ) :D Oli hyvä :) Suosittelen! :)

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 23:54

oih, vähänkö Northern Kings:ien versio Billy Idolin Rebel Yell:istä on aivan upee!! <3 Heh, biisi on soinu repeat:illä koko päivän :DD

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 18:52

Wihii!!! Tänään satoi aamulla lunta! :DD Jesjesjes talvi tulee sittenkin. Pikkusisarukset teki jo lumiukonkin :D

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 00:29

:D Saatiin vihdoin vietyä se mun usvalamppu takas sinne liikkeeseen, ja ne saada sen jotenki kuntoon tai jotain... :D Toivottavasti se saadaan kuntoon :)

Ääh... ens viikolla koeviikko: enkku, venäjä, terveystieto, matikka ja ranska...