IRC-Galleria

Lauksu

Lauksu

http://lauksu.blogspot.com/

Alkaa jo kuumottaa. : DTiistai 03.06.2008 18:48

Tänään oli iloinen tervetulotoivotus kun pääsin töistä kotiin -> ISIC kortit ja toisten lentojen liput oli saapunut kotiin! (: Toisia lippuja vielä odotellessa, mutta eiköhän nekin tällä viikolla saavu.. :)

Nyt tää kesän reissu rupee jo hiukka kuumottaa ja sitä miettii että ehkä me oikeesti ollaanki ihan niin hulluja ku mitä kaikki puhuu :D Ei juma. 4 vko ja 4 pvä niin sitten ollaan jossain ihan muualla kuin Suomessa kärsimässä ja työskentelemässä.

Ja töistä puheen ollen, kivasti on työt lähtenyt käyntiin. Sain heti aloittaa työtehtävistä, joihin puoli vuotta sitten opettelin viimeisillä viikoillani töissä ollessani. Kaikki jostain syystä olettaa että osaan ja muistan kaikkia juttuja kuin eilisen vain, mutta on siitä jo 6 kk kun olin näissä hommissa.
Rohkeasti olen kysyny ja palauttanut mieleeni juttuja. Olen saanut myös muita vastuullisia tehtäviä, joita työharjoittelussa ollessani en saanut. : D Nyt saan aloittaa näillä hommilla. :"D

Toivottavasti en kauheasti kohella, eikä noiden toisten lippujen kanssa enää tule ongelmia. (: Työmoraalikin on nousussa, koulun loputtua tuntui, ettei yhtään kiinnostaisi mennä töihin. Ensimmäinen päiväkin oli aika.. Uninen. Chillailin vain ja istuksin, tänään hoidin jo kaikki aamuhommat ja muut tekivät omia urakoitaan. Ylihuomenna kai kassanlaskenta ja huomenna hälytysten laitto. :x

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.