IRC-Galleria

Lähdettiin aamu puol 8 jälkeen ajelemaan kohti Pudasjärveä, tällä kertaa oli Saijan vuoro liittyä Pelastakaa hevosen omistaja- kategoriaan. Matka sujui lähes täydellisen tyylikkäästi hyvässä seurassa ja hyvillä eväillä, including apskin seisova pöytä, sekä tietysti hyvää tuuria ja viksusti seisovaa hevosta unohtamatta.

Loppumatkasta mennessä ja alkumatkasta palatessa nähtiin poroja bostailemassa keskitiellä. Onneksi ne sarvipäät näki jo kauempaa, joten vältyttiin äkijarrutuksilta ja poropannukakuilta. Toki suunniteltiin ja himoittiin pikku porosen kaappaamista traikkuun, mutta säästettiin kuitenkin lapsukainen järkytykseltä.

Perille päästyämme näin ensimmäistä kertaa ystäväni ostoksen ja mielessäni totesin sen hyvin kauniiksi. Simppa sai prinsessakerhoonsa jäsenen :] Käyttäydyin niin fiksusti ja filmaattisesti kun osasin ja siten aiheutin myyjälle todennäköisesti traumoja kommenteillani, samoin Saijalle (sorii :>)

kiitokset Saijalle ruokinnasta, reissusta ja mielenkiintoisista keskusteluista :] Parannettiin maailmaa ja jaettiin toisillemme markan mielipiteitä :P

______________________________________________________________________________

EDIT
En näköjään ihan ehtinyt kirjoittaa tekstiä sunnuntain aikana vaan vuorokausi ehti vaihtua. Jokainen ajattelemaan kykeneväinen ihminen kuitenkin ehkä huomasi, että kirjoittelin sunnuntaipäivän tapahtumista.

Nukkumatti kutsuu, öitätöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.