IRC-Galleria

Haaste on heitettyLauantai 04.02.2006 11:45

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Haluan auttaa muita aina kun vain voin, mutta joskus inhoan suunnattomasti sitä, kun minua pyydetään auttamaan. Haluan tehdä asiat omasta tahdosta, en pyynnöstä.
2. Saatan suuttua ja saarnata ystävilleni erittäin agressiivisesti ja heti kun olen saanut sanottavani sanottua, voin vaikka vain nauraa ja unohtaa koko vihamielisyyteni.
3. Pidän jatkuvaa pientä naksutusta ratsastaessani, ja joskus yksin autolla ajaessani/pyöräillessäni/lenkkeillessäni.
4. Tiedän mitä inhoan, mutta en ole läheskään varma mistä siitä mistä pidän.
5. (Ja kuten ystäväni ja haastajani Satyriconakin) Voin antaa itsestäni häiriintyneen kuvan. Selitän ihmisille ihan outoja juttuja ja sanon mitä mieleen sattuu, erinäisissä lauseissani ei välttämättä ole mitään järkeä, eivätkä ne välttämättä liity mitenkään keskustelun aiheeseen.
piti vielä lisätä (6. Ihmisten on vaikea tietää olenko juovuksissa vai selvinpäin, sillä voin käyttäytyä ihan samalla tavoin. Saatan olla yhtä pimeä selvinpäin ja taas ihan "selvännäköinen" huonommallakin hapella)

Haastan:
Sofista
Sormustin
[hannakaisa]
tama
Seireeni^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.