IRC-Galleria

Monta kättä ja .........alahuuliLauantai 16.08.2008 02:05

Miten meistä äideistä onkin niin moneksi? Minäkin apinan, lehmän ja jonkun riikinkukon risteytys, mutta se nyt ei tähän asiaan taas liittynyt mitenkään.
Lähinnä tarkoitin sitä,että miten kerkeämme niin moneen eri asiaan yhtäaikaa esim miten pestä vauvan pyllyä kiehuvassa vedessä ja tehdä ruokaa vessan pöntössä....eikun siis miten se meni? Mutta siis enivei pointti on se että miten meillä on niin monta kättä,vaikka on vain kaksi käytössä ja muut ovat ristissä jossain muuttolaatikon pohjalla joka on jäänyt purkamatta kaiken tohinan keskellä.....mutta eihän sekään ole ihme, että joku on sen unohtanut...(hullu saksalainen on seurannut minua jo pitkän aikaa...yritän muuttaa, mutta aina se mut löytää.)
Tänään syötin yhdelle jotain spagettia ja jauheliha kastikkeen risteytystä (kokkaustaitoni tuntien, en menisi vannomaan kuitenkaan että se todellakin oli sitä), toinen sai tyytyä 0-6kk:n valkovenäläisiin, joita saa kantaa niskavääränä kaupasta,syystä, että ostamamme lehmä ei jostain kumman syystä tuota kyseistä tuotetta (liekkö viallinen? Täytynee tarkastaa takuu). Kolmas halusi jokaisen lusikan välissä mun piirtävän ihmistä paperille, ja koska en osaa piirtää, niin siitä tuli eräs nimeltämainitsematon isoine korvineen, kaikille selvennykseksi, siis apina.
Punainen takapuoli puuttui, koska se väri oli päässyt katkeamaan,enkä siis voinut värittää :(
Mutta kunhan kohta n. 4 vuotias tunnistaa piirrustukseni hahmon, se riittää minulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.