IRC-Galleria

Oih <3 Torstai 15.01.2009 11:54

Onpa ihana huomata, että olen noinkin kiinnostava henkilö. Päiviäni seurataan kovin ahkerasti tavalla tai toisella. Kyllähän mie nyt sen tiedän, ettei minusta saa millään tarpeeksi, joten voin llisätä kiinnostuksen kohdealuetta BB:n tavoin.....kameroita sinne tänne asuntoa niin sieltä sitten näkee, kuinka usein keitän kahvia, leikin itseni kanssa kuurupiiloa, huutelen törkeyksiä parvekkeelta tai millaisia alushousuja vaihdan päivittäin niin näppärästi jalkaani.....Täytyyhän tuollaiset asiat tottakai jakaa kiinnostuneiden kanssa.
Harmi, ettei kämpässämme ole yhtään kärpästä, koska voisin kuvitella, että se on joku teistä ja voisin jutella kanssasi koko päivän, taukoamatta.
Voisin jopa perustaa oman faniklubin jonne voi lähetellä kirjeitä ja nimmari pyyntöjä........Sitten myöhemmin voisin vaikka tehdä oman "Kurpan kiinnostava elämä"- dvd:n, tuotantokausineen.
Minkähänlaisia leluja sitä voisi kehitellä itsestään????? Olisiko Kurppa- vauva mieleinen koko perheen lelu??? Entäpä palapeli, joka pääsisi valmiina seinällesi???


Eihän tässä voi muuta enää sanoa. kaiken kiinnostuksen kohteena olemisen jälkeen kuin ELÄKÖÖN ELÄMÄ!!!!! (varsinkin mun)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.