IRC-Galleria

Kokkola. <3Perjantai 23.12.2005 02:25

jeespoks. tännää oltiiin kokkolan kylällä tsillailemassa ja sinne meni sitte kauhiana rahhaaa syömisseen. voi vittu ku yhestä kupista kaakaota ja yhestä semmosesta mitättömästä pullankäävästä joutu maksaa ihtesä kipiäksi jumalauta kolome eurua. :dDdd kyllä kyrsi. sitte joku helevetin ylikypsyny kusipää vartiomies homo tuli valittaan ku pelattii pelikonneeseen vammasille rahhaa sitte menttii siitä poisa ja olttii varsin lähössä, nii se saakelin rumilus päätti seurata meitä ja käski meiät vielä sen luo siihe ja se kysy että "pojat saatana, mitä te täälä teette" "ostetaan sun mummolle uuet rintsikat tietenki.pöhölö." "#¤%&%¤#" joo kiitti hei ja terve tulua uuestaan joka kodin anttilaa. :D.d.d sitte kierrettiin pientä pilistä kokkolan keskustassa jossa nähttii muummuassa 765 eri sepon kulta liikettä yms. eikä yhessäkkää ollu mittäään ostamisen arvosta. kirppiksen jonka tulot meni pietarin vegetaristi katulapsille. mummeleita. ja muuta sekskyä. sitte oltii se 9.00 - 16. 00 pyöritty siellä kylällä ja muualla nii päätettiii mennä ihte asiaa sinne sketehallille. koko raavon päivän sitä ootin ja sitte tuli semmonen armoton tappaja pääkipu. :Ff kyllä kärsi omalle tunnolle. hirviäää. kahen palamaan sytytetyn tulitikkulootan ja limppari hörppänän jälkee tuli viimen noutaja ja lähettii nivalaan rakkaaasee koti maahamme. sitte mä kävelin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä.

np. Millencolin - Mr.Clean

Rakkauvella Samuli. <3

nii. Lauantai 10.12.2005 23:55

Ja ville perkele sinä syöpäläine joka hajotit meijän veesee ankan kojin. nii meikä korjas sen :D oon tainnu tulla isukkiin. joo ei oo ennää ku vähä paskana. :D:d..d:D:D:

Snede.Lauantai 10.12.2005 23:47

Joo tänää melekeen kuolin. mentii juhan kaas dekeillä snedee sinne yhelle mäelle ja rikottii jonku penakan lumiukon alku ja tehtii siitä semmonen sekunda hyppyri. :DDd:D:DD. joka oli aika kohtalokas. murtu ainaki 43987265 kylkiluuta ja 8469 niska nikamaa ku kölistii siinä ihan putkella. sitte ku menin kotia mun lahkeissa oli ainaki 70 miljoonaa kiloo lunta ja käpyjä. oli semmonen nou breins vhiilis ku ei tuntenu mittää. sitte menin suihkuu ja vaikka oli jotai 2 astetta lämmintä vettä niin tuntu että sinne sullaa. ja sitte saunassa lähti melkee käsi irti ku yritti löylyä viskoo. jooo ja sitte opettelin apulannan ilonan kitaralla soittelemaa joo ja kaikkia kivvaa. mutta päivän jatkoja.

np. Sinergy - I spit on your grave

Rakkaudella Samuli. <31

Kotiteollisuus - + - 0Torstai 08.12.2005 03:12

joo ei jaksa nukkua. mahaki on taas niin läskinä ettei mikkää vaikka meillä oliki ylijumala sergein liikunta tunti. :F taianpa tuhlata viimesimmät viikkorahani abtroniccii ja meen siihe mainoksee semmone abtronikki tuossaläskien ympärillä ja sitte mulle syötetää purkki jotai steroideja ja sitte mut laitetaa uuestaa siihe mainoksee ja tadaa tämä kaikki aptronikilla vaivaisessa viikossa ja vielä ilman steroideja. ei helevata. oiski totta. joka toisella joku hirvee steroidin kuontalo. :ddd jooo ja sitte ostan vielä aromipesän ! jooooo. ja semmoset pihit joilla voi lähettää tekstareita kiristää pulttia lukee lehtee kuunnella radioo siivota talon imuroida auton kolata pihan harjata rappuset ladata kännykän karkottaa muurahaiset ampua naapurin uuesta jaguarista takalasin paskaksi ja kaikkia muuta nohevaa. eikä maksa kuin vaivaisen 999,999999. ja jos tilaat niinku tässä minuutin aikana niin saat kaupan päälle kätevän kantokassin eikä siinä vielä kaikki. saat myös setin posliinisia ruokailuvälineitä ! justiisa joo ja haravanki vielä. kiitos.

Rakkautella Samuli. <3

Aina ei mee nallekarkit tasan.Tiistai 06.12.2005 23:35

aina ei mee. on tullu huomattua.
ihana vapaus loppuuu. buaah.
tähän päättyy paljon hyvää, paljon kaunista. <3

Apulanta - Armo. <3

breakdance-B-boy-breakz - Track 3.

Heljea.Tiistai 06.12.2005 18:11

paska päivä. sisällä nysvänny vaan ja syöny. ei kai se auta muutaku mennä ulos päin kohta tsillaan kylälle jossa ei oo ku joku kytynen apsi auki. :s kehittäväää. ja sit mä kävelin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä.

Lordi - Last kiss goodbye

Rakkaudella Samuli. <3

To/Die/For. <3Maanantai 05.12.2005 00:12

Frail whitout you. <3 Where can I find my love, I`m frail without you. <3
Autumn Forever. <3 Let me breathe and let me fly, away. <3
Dripping down red. <3 You know she will get what she wants. <3
Hollow heart. <3 I die a litte every day, I die a little anyway. <3
One more time. <3 Please let me die just one more time to be whit you. <3
Vale of tears. <3 So warm is my heart for you my love. <3
Jaded.<3 I want you to forgive me. <3
Loveless. <3 walking hand in hand with you.<3
Little deaths. <3 Hurt me once hurt me twice. <3
Victim of love. <3 You are the victim of my love i'm haunting you i'm deep in you. <3
Fall strains. <3 There was no one to hold my hand when couldn't sleep at night.<3

joooolihansitämonenlaista.Sunnuntai 04.12.2005 21:16

kävinpä siinä tulevan serkkutyttösein ristiäisissä. se oli semmone ihan piän pallero. ja se vaan nauro mulle kokoajan ja yhessä välissä näytti keskariaki. :( kyllä mää suuttuin sille.jooooooo ja kävin tuiskulassa eipä sitä terasspetoniakaa kerenny mennä kahteleen. kaikki paitsi minä oli ihan päissäää käveli niinku ettei ihan tiekää riittäny. kauhiata hommaa tuo nykynuorison ryyppääminen. ei se kannata. kröhöm.

np. Hell yeah - hell yeah. [kurko piisi. HAHAHA.]

Rakkaudella Samuli. <3

jees.Keskiviikko 30.11.2005 16:34

oli tässä taas vaihteeks ringetteee. oli kans iha tsillii. sitte tunni loppu puolella alko tilanne kiristyy iha vinkkelii ja kaikki alako vettuilee toisille. jäällä hirveit' tappeluita kuuluu vaa "PeRklL SiiTÄ,,.JA siIItä.. StnN raato. rutto" kunnes ryssä ope puhaltaa pillin ja huutaaa perkelleeen penikat pelakkaaa saatana rutto. jooo ja meinasin itekki mennä tappelee mutta en kerenny. heleveddi. joooooo ja sitte pukukopissa jatku hirvee uhoominen. "kyllä mää kuule vielä sua pätkin sulta munuaiset suuuuhun" joooo ja mää haiman kainaaloo. ei se auta nykypäivänä.

Metallica - Fade to black.

kuuntelin tota piisiä koko päivän käytävillä ja tunnilla. ja nyttekki. että huomiseeen mors.

Jeeespoks.Maanantai 28.11.2005 18:59

Oli tänää sellane tsillinpi koulu päivä ku jooo enpä kerrokkaaaaaaa.. ei jaksa kirijottaa. jooooo söin tänään keisari keittoo ku oon niin keisari itekki ettei kukkaa. jooo alistan koko maailman mun pikkurillin alle ja syön pois ku oon niin näläkä. hei peipi oot syöny jotain.
kastspö.

Rakkaudellaa Samuli. <3