IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 03:47

vihhaan teitä. meikä haluaa lyyä.

13574Maanantai 30.01.2006 02:24

kyllä se on niiin jätkät ja hameväki että meiän kunnon jätkien pittää saaha skedemesta tänne nivalaan. joo me tuosta nivalan ex uimahallista ajateltiin jonkilaista veistää jos me saatas se käyttöö. sitte te kurjat jotka asutte siellä yläkerrassa. hohhohoooo. :DDdddddddd valmistautukaa häiriintyneisiin iltapäiviin ja koko talossa raikuviin kirosanan kirmailuihin jos me saahaan se. sitte ku siinä on se vamanen käsityö mesta nii siellä varmaa ennää tohi kukkaan käyä ku hirveetä noitumista ja pamahtelua vaan kuulluu. "Joo meillä ois tässä myös tämmöinen toooosi kiva lasi.. PERKELE..niin tämmönen.. VITTU.." joo toivotaan ettei nivalan hallituksen pääministeriön läänin hallitus tajua tämmöstä paria kivaa pikku seikkaa. :) HEIL HAKALAT. skete maailma kiittää ja kumartaa jos saatte sen meille.

ps.te vammaset vähäosaset pilottitakki syöpäläiset separit voisitte saaha kertakaikkisen kamalan norsu tauin sekä syyä paskaa ja kuolla.


Rakkauella Samuli.<3

Noperkele.Torstai 26.01.2006 20:49

1. Mää oon sortunu aika alas tekkee kaikkia tyhymää.
2. Mää en tykkää pojista mikä on Nivalassa aika harvinaista.
3. Syön weetosmuroja aamupalaksi.
4. Käyn ainaki kahesti päivässä suihkussa.
5. Vihhaan Emmerdalea niin kympillä että jos kuulen sen tunnarin niin saan epilepsia kohtauksen.Joo ja en jaska kellekkää tätä tunkia niinku ois pitäny joten toivottavasti ette saa niistä haasteista mitään mielen rauhaa että oisin riistäny joltaki avuttomalta viimesimmänki nautinnon. :)


Rakkauella Samuli. <3

Röhöhöhö.Sunnuntai 08.01.2006 01:39

www.geocities.com/happogames/MoPLive.wav

ac.gtr.: Rane. el.gtr.: Sanppa

siinä on minun ja ranen koveri master of puppetsin hittaasta soolosta. :DDdd

Ranen yhteenveto asiasta.Sunnuntai 08.01.2006 01:21

Rane. Palava puska. Vihreys. sanoo:

Korean niemimaalta, söin 13 pakettia dominoita jolloin totesin syöneeni kaksi, häpäisin orionia 13 oktaavilla :DDddd

Pitchforkproduktionsaatna.Sunnuntai 08.01.2006 01:11

tännäää heräsin yhen maissa ja olin taas suunnilleen kieriny jonnekki koreaan asti. ainaki kuulu kovasti pelottavia ting tong tei heissulivei ääniä oikialta ja vasemmalta. sitte ku sain ihteni jotenki heivattua sieltä korean niemimaalta nivalan kaiken karvaselle maaperälle nii ajauduin suihkuun jossa oli kauheita sotarokotiilejä. sitte mää olin konneella ja tsekkasin päin kommentit ja siellähän sitä oli sammaa skeitaa niinku joka päivä "HYI SAATANA, OOTPA KYLLÄ NIINKU JOTAKI ÄÄRIMMÄISEN LÄSKIÄ JA ELTTOMANMUODOTTOMAN KUOLEMATTOMAN OKSETTAVAA". jooo ja sitte söin kolmetoista pakettia dominoita jollon totesin syöneeni kaks dominoo. ja sitte tuliki päivän kohokohta ku ranelle olin lähölläni ja kuuntelin mun überdüber 16-tajuuspuhelinämpeekolomosesta kornin twisted transistoria ja huomasin olevani nivalan upouuen vammauimahallin vieressä. on ne vaan vammasen nimen silel keksiny ku uikko. ei helevetti. :DDDdd mietiskelin tuliskohan se siitä ku jotku stadinpellet aina kyssyy että "uiks sä?" nii me nivalan kingit kysytää että "UIKKO NÄÄ?". jo oon ne vaan ollu aivovammoja. niin sitte kohtapuokkiin kolokuttelin ranen talon eessä ja sieltähän se tuli avvaaammaan ja taapersin kovasti sissään ja vein takkini sinne tosi torkiästi nakkasin lattialle joo ja menin sinne tietokone huoneesee jossa rane aina naputtaaa jalat korvien takana. niiin ja sitte meillä oli hirviät äänitys sessarit ranen upialla kolomen ja puolen euron tietokone mikillä. :DddD meillä oli oikia rumpusettiki. osuuspankin säästöpossu jossa oli jotain 780 miljoonaa vuotta vanahoja rahoja, semmonen tussilaatikko jja soneran asiakasetu rantapallo. paras rumpusetti ikinä. niillä ja ransun ikiomalla akustisella häpästiin metallikan orionia soittamalla sitä 13 oktaavin taajuudelta. joo ja ne roudattii varmaan jonnekki suetsin kanavaan tai johonki emmuista kunnolla. joo sa sitte jotaki sääjettiin kaikkia vammasta ja otettiin hienoja kuvia tuossa laittoin juuri pari uuden karhijaa kuvvaa. toisessa kuvassa on makia vuojen viistoista palalaikka jossa on uuen karhia mehiläisvaha pinta ja nikolaitsaarin nimmari. näin ainaki oletettiin. joo sillä lähtee kovinki semisetti. joku laiho rimputtas kenet vaan tuolla suohon. joo sitte taas kävi semmonen tapaturma että lähin kotia ja siellä kotona sitte yritin värjätä mun vammasia hiuksiani jollaki vamma värillä ja nytte ne on tollaset mustapuna gerbiilinturkki saksanpaimen koira hiukset. hienommat ne on ku aiemmin. kai. joo ja sitte meiän luokan aina niin hövelinkarhia mirka käski kirijottaa tänne. ja sitte kävelin kristallimetsänläpi ja nyt mä oon tässä.

Rakkauvella Samuli.<3

Kokkola. <3Perjantai 23.12.2005 02:25

jeespoks. tännää oltiiin kokkolan kylällä tsillailemassa ja sinne meni sitte kauhiana rahhaaa syömisseen. voi vittu ku yhestä kupista kaakaota ja yhestä semmosesta mitättömästä pullankäävästä joutu maksaa ihtesä kipiäksi jumalauta kolome eurua. :dDdd kyllä kyrsi. sitte joku helevetin ylikypsyny kusipää vartiomies homo tuli valittaan ku pelattii pelikonneeseen vammasille rahhaa sitte menttii siitä poisa ja olttii varsin lähössä, nii se saakelin rumilus päätti seurata meitä ja käski meiät vielä sen luo siihe ja se kysy että "pojat saatana, mitä te täälä teette" "ostetaan sun mummolle uuet rintsikat tietenki.pöhölö." "#¤%&%¤#" joo kiitti hei ja terve tulua uuestaan joka kodin anttilaa. :D.d.d sitte kierrettiin pientä pilistä kokkolan keskustassa jossa nähttii muummuassa 765 eri sepon kulta liikettä yms. eikä yhessäkkää ollu mittäään ostamisen arvosta. kirppiksen jonka tulot meni pietarin vegetaristi katulapsille. mummeleita. ja muuta sekskyä. sitte oltii se 9.00 - 16. 00 pyöritty siellä kylällä ja muualla nii päätettiii mennä ihte asiaa sinne sketehallille. koko raavon päivän sitä ootin ja sitte tuli semmonen armoton tappaja pääkipu. :Ff kyllä kärsi omalle tunnolle. hirviäää. kahen palamaan sytytetyn tulitikkulootan ja limppari hörppänän jälkee tuli viimen noutaja ja lähettii nivalaan rakkaaasee koti maahamme. sitte mä kävelin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä.

np. Millencolin - Mr.Clean

Rakkauvella Samuli. <3

nii. Lauantai 10.12.2005 23:55

Ja ville perkele sinä syöpäläine joka hajotit meijän veesee ankan kojin. nii meikä korjas sen :D oon tainnu tulla isukkiin. joo ei oo ennää ku vähä paskana. :D:d..d:D:D:

Snede.Lauantai 10.12.2005 23:47

Joo tänää melekeen kuolin. mentii juhan kaas dekeillä snedee sinne yhelle mäelle ja rikottii jonku penakan lumiukon alku ja tehtii siitä semmonen sekunda hyppyri. :DDd:D:DD. joka oli aika kohtalokas. murtu ainaki 43987265 kylkiluuta ja 8469 niska nikamaa ku kölistii siinä ihan putkella. sitte ku menin kotia mun lahkeissa oli ainaki 70 miljoonaa kiloo lunta ja käpyjä. oli semmonen nou breins vhiilis ku ei tuntenu mittää. sitte menin suihkuu ja vaikka oli jotai 2 astetta lämmintä vettä niin tuntu että sinne sullaa. ja sitte saunassa lähti melkee käsi irti ku yritti löylyä viskoo. jooo ja sitte opettelin apulannan ilonan kitaralla soittelemaa joo ja kaikkia kivvaa. mutta päivän jatkoja.

np. Sinergy - I spit on your grave

Rakkaudella Samuli. <31

Kotiteollisuus - + - 0Torstai 08.12.2005 03:12

joo ei jaksa nukkua. mahaki on taas niin läskinä ettei mikkää vaikka meillä oliki ylijumala sergein liikunta tunti. :F taianpa tuhlata viimesimmät viikkorahani abtroniccii ja meen siihe mainoksee semmone abtronikki tuossaläskien ympärillä ja sitte mulle syötetää purkki jotai steroideja ja sitte mut laitetaa uuestaa siihe mainoksee ja tadaa tämä kaikki aptronikilla vaivaisessa viikossa ja vielä ilman steroideja. ei helevata. oiski totta. joka toisella joku hirvee steroidin kuontalo. :ddd jooo ja sitte ostan vielä aromipesän ! jooooo. ja semmoset pihit joilla voi lähettää tekstareita kiristää pulttia lukee lehtee kuunnella radioo siivota talon imuroida auton kolata pihan harjata rappuset ladata kännykän karkottaa muurahaiset ampua naapurin uuesta jaguarista takalasin paskaksi ja kaikkia muuta nohevaa. eikä maksa kuin vaivaisen 999,999999. ja jos tilaat niinku tässä minuutin aikana niin saat kaupan päälle kätevän kantokassin eikä siinä vielä kaikki. saat myös setin posliinisia ruokailuvälineitä ! justiisa joo ja haravanki vielä. kiitos.

Rakkautella Samuli. <3