IRC-Galleria

pööö.Maanantai 27.02.2006 23:53

tännäään oli tylysä päivä paitti ku käyttiin tuola apsilla tässä illalla niin siellähän oli nivalan ylypeys osku eli oskari eli manne eli kovajätkä. :) se siinä hoki kokoaja jottai "NAKKIVITTUUU NAKKIIIIIIIIIIIvituuu" niin se sitä siinä oksensi sille myyjälle nii se myyjä vaa että joo ei se auta vaikka sulla on taksi lippu ku pittää olla oma vakuutus nii oskari tyynenä pisti "döofjngvNAKKIii" nii se akka sitä taksia kokoaja yritti soitella. revettiin ku suomi oskari sanakirja.

nakkivittu = taksilippu.

kaunista :D:...........DDDDDDDDDDD

Rakkauvella. sanuli. <3

perkklöjmvd.Maanantai 27.02.2006 02:25

meikä paska jätkä ku en oo kirijottanu mittää. :( oli iha paras viikonloppu.<3 kyllä itkkee tuo sielu kuoleman kultasia kyynelleitä ku kahttoo mun päiväkirijjaa siellä jääny päiviä välistä. mutta rasiaan. kyllä tännää tuli semmonen olo ku kahto tuota jääkiekkua että ei helekkari ku suomalaiset on pashoja jääkiekossa. töskkää kaikki. hävittiin ruotsin keisarikunnalle 974 - 96792. ainaki. ja nauratti sitte että miten joku kallelan mulukero itkkee jossaki nurkassa ja lukkee jari sillanpään muistelmia. .DDDDDddddddddddddd. viddu mikä jätkä.Rakkauvella. samuli. <3

Nasta kund.Perjantai 24.02.2006 23:51

meikäpä tännää heräs sängystä. joka on tosi ilonen uutinen ku aina jostaki mariaanien hauasta saa kaivautua. joo ja sitte myöhästyin vain vaivaiset puolituntia tunnilta ja ruuskapeke iloisena antoi minulle jälki istunnon :) sai ihtekki naurraa ihtelle ku oon niin pöhölö. kyllä. sitte koulussa kärvistelin sen vaivaset neliä tuntia ja sitte oli mussiikkia viimesellä tunnilla ja meillä oli taas semmonen nautaaaaaa. kuolema hänet korjatkoon.

sitte menin kotia ilikiästi vaikka ois pitäny jäähä isttuun jäläkkäriä vaakku ei. e jaska. sitte little rane päätti iskeä meille. käyttiin hekmannella ja otin sieltä kaffetta ja semmosen viiskilosen laskiais pullan. nam nam nam nam. :p

sitte meille ja täälä nyt riehuttaaaa ja rane laullaa suomeksi kaikkia hitti piisäjä "RAKASTAISITKO MONSTERI MIESTÄÄÄÄÄÄÄÄ". kaunista.:::::Dddddddddd

nyt keskityn inisemään yksikseni kristuksen sanoin. john 3:16. ISÄÄÄÄÄÄÄÄN JA POOOOOOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. true love. <3

plöddis.Torstai 23.02.2006 16:48

tännäään oli synkkä ja myrskyinen päivä. kuulin korvissani kirkon kellot. ajoin pyörrällä aamuisan helevetillistä hieta tietä ja korvissa soi kuolon metalli. sitten näin kun jänikset pomppivat kesäniityltä ja smurffit tekivät kuper keikkoja. olin kai ihan pilivessä. niinku spiidi gonzales. jooo ja ekanahan meitä ärsytti se semmoinen hyvin köpö maliskylän lupaus. joku vammanen opettaja sergein sijaisena. kyllä. siinä jupateltiin kaikkia vammasta. sitte meillä oli äikkää ja sillä tunnilla sain niin palijo aikaseksi että ei jesaja. ei mittään tullu tehtyä. sitte meillä oli ruotsia. SÄÄLITTÄVÄÄÄ. oli taas se helevetin nauta opettajana. lihoiksi perkele. joo ja sitte meillä oli iki ihania valinnaisia. sain tehtyä kahessa tunnissa mahtavat kaks plekua. ei mittään järkiä siinä touhussa. sitte oli kemian koe josta ymmärsin yhtä palijo ku vammaset normandian rannikolla vuonna 1957. paskaks vaa.


Rakkauvella samuli. <3
mää unohin taaasa ?!?!?+11+1+ häväistys holokaust tuho kuoliooo oRKPNf¨pigf
KAaaanananaaaananabis pelassttaaa jaj nnd sarvikuonojkonpio oopk¨¨¨norsuåojböhbo¨jhn
pauipapijajaajjajajajajaaapapukaijaåoijidöfjdspifj¨pijpfje¨pj¨ jip¨j i SEEPRA åipjïpjïpjïpj¨pij

tapan kyllä ihteni välittömästi ja hypin seinille.

kölöppö.Tiistai 21.02.2006 03:00

tässä illan pikkutunneilla meikäll' on harvinaisen booringia ku kahtelen jottain passeli mainosta jossa ne kehhuu passelin maasta taivvaassee ja takasi vaakku ei kukkaa osta teiän passelia. muuttakkaa sen nimikse vaikka "PUNKERO" niin kaikki osttaa heti. ois mainiota jos nuo tuolla kokoajan kälättäs mennee että "tämä uus ja mainio punkero laskkee teiän laskut viistoista kerttaa nopianppaa ku xerzöine. :)" on myös uusi mainio PUNKERO Professional 6 x eliminaton edition. ja nytte tuossa joku liuhuletti anarkisti selittää jottain puoli jauhosta, vehnäjauhosta.


Öitä. <3

[Ei aihetta]Maanantai 20.02.2006 21:42

söin tännää pinaattikeittua pitkästä aikaa. <3 oli ihanaa. siis kerta kaikkiaan sekskyä. joo ja sitte luin niitä erittäin relevantteja taulun frendship tekstejä. kaikissa luki jottain tosi henkisesti ja fyysisesti herkkää tekstiä :DDDDdd "suck my balls biatch" "fak juu" "anaaali mis mun penaali." taas ollu vähäosaset koraani negget kirijottelemassa kuitenki. have a nice day vahaosainen. mutanttijanne.

Rakkauvella Samuli. <3

JA TAAS.Maanantai 20.02.2006 21:27

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Päälläni on tällä hetkellä:

möhköfantti

HAASTAN:

JASSERIN

ARAFATIN

MUFASAN

sekä

KOKOPOPS APINAN

pöö.Sunnuntai 19.02.2006 18:50

joo mää tännään huomasin kuinka syvvää mulle on pinttyny tuo vammaisuus. siis kerta kaikkiaan. oon mää vammainen. kai se johttuu seurasta missä on. :l ku ei oo ihte sääliä niin kai se on kiva vammaistella. joo aattelin että voisin kiivetä kaupungintalon katolle mäyräpuku päällä ja hypätä sieltä viitosvoltilla kerien huutaen samalla että "SKELETOR, TÄÄ KOSTETAAN." ois kivvaa sitte olla nivala lehessä kolomella aukiamalla. kuolleet osiossa, tupalan nurkilta osiossa ja ostetaan osiossa. ois kaunista, raavon kaunista.

np. Deathstars - New dead nation.

Rakkauvella sopuli Samuli. tänx ool.

VOISAATANA.Lauantai 18.02.2006 14:12

kuolema perkeleleolkelp äääks iiiks yks päivä jääny välistä. :(((((((( seivaan itteni kuoliaaksi ja annan ihteni ilimi kaikista pahhoista teoista ja poltan itteni kiirastulessa täyskuun aikaaan. ARGHR. lyö mua oi kuoleman jumala panda.

np. Norther - Unleash Hell