IRC-Galleria

Viikonloput osaa olla sitten rasittavia, taas vietiin kun päätöntä sikaa. Oltiin vähän siellä täällä ja jonkun verran tuollakin. Sunnuntaina käytiin moikkailemassa pikkuihmisiä... ne on jonkun verran yksinkertaisia näymä. Eivät älynneet antaa minulle omaa luumua niin katsastin ekana kuka on helpoin nakki, aikani tuijotin van ei älynnyt antaa sitä hetelmää mulle. Silmiä säästääkseni otin sitten oikeuden omiin tassuihini tai paremmin sanottuna hampaisiini ja nappasin sen luumun sitten sen enempiä kyselemättä, olisi varmaan mennyt seuraavaan päivään sekin herkun saanti. Yrittivät sitten senkin kiskoa pois suusta, ennätin syödä sen pehmeän osan, joutikin se kova kiven oloinen juttu, maistuikin pahalle.

Toinen paikka oli mukava, vedettiin Jekun kanssa pikkuinen ruletti siinä pihamaalla. Painittiin ja oltiin vähä hippasilla. Keppiä en kerkiä hakemaan ennen Jekkua eikä se anna sitä sitten etes haistella. Söin joutessani siinä sitten semmosia ruskeita rapisevia maasta. Ne on varmaan eläviä vielä mahassakin joutui syömään ne monta kertaa kun tulivat aina masusta takas. Kestivät ne sitten lopulta mahassa, kun älysin juoda lätäköstä vettä.

Eilen testasin lenkillä miten kovaa pääsee hihnassa... tai olisin kokeillut van se nainen ei päässyt perässä ja pysähteli ihan koko ajan. Ei minua haitannut jos pikkusen hengitys pihisee, mitäs laittaavat kaulapannan, että painaa heti kurkkua jos vähän vetää hihnassa. Kyllä kesti iäisyyden päästä lenkiltä kotia moisilla stopeilla koko ajan. Kilometri ja tunti... on siinä kans lenkkeilijät.

Ai niin vihannekset on kuulemma terveellisiä, ovat vaan saatavissa perin hankalassa paikassa ikkunalaudalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.