IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.07.2007 02:12

Waaahhhh! Oli se poika kyllä aika hyvännäkönen eilisen kymmenen uutisissa ;) Käykää vilaseen mtv3:sen netti-tv:stä eilisen kymmenen uutiset. Mie melkein näyin siellä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.07.2007 00:47

Jep en sitten meekkään kattoon poikia ruissiin. Kukaan ei lähe miun kaa sinne nii en kyllä mee. Omistan niin surkeen suuntavaiston et löydän itteni yöllä Hangosta. Ja mietin sitä et mitä hitsiä teen siellä sen aikaa kun venailen keikan alkua kun ei oo ketään kenen kaa sekoilla. Ja äiti sano ettei se tykkää yhtään et mä juoksen näin paljon festareilla, varsinki nyt Tuskan jälkeen kun se kuuli mitä tapahtu. Ens kesänä ja keväällä sitte ;) (Saavat luvan olla homoilematta siellä tai mie suutun itelleni)

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 23:25

Nyt alko pikkasen pelottaa. Mie yksin ruississa keskellä yötä, mie yksin menossa sinne yöpaikkaan täysin tuntematta Turkua. Jos joku perjantaille menevä huolii tällasen tytön mukaan nii on hyvä! :)

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 20:30

Vitsi oli pikkasen siistiä!!! Oli kyllä niin kivaa, ainakin suurimmaks osaks. Bodomit soitti niin kovan keikan et huhhuh. Ja se yks tunnisti ja muisti mut kun se ensin tuijotti ja sitten nyökkäs ja hymyili <3 Mä en ikinä toivu tästä, en varsinkaan kun viikon päästä nään ne uudestaan! (joo, päätin sittenki lähtee perjantaiks kattoo niitä) Mä maksan ihan mielelläni ylimäärästä (jota muuten on ruhtinaalliset 15 euroa) siitä et nään Bodomit. Tällä kertaa koitan olla litistymättä sinne. Jestas mulla on alakylkiluut ihan murskana, sattuu jos vähänki hipasen niitä. Se aita paino aika lujaa. Ja kyynärpäät on kans ihan turvonnu ja mustelmilla kun koitin pitää itteeni paikallaan Immortalin aikana. Polvet on kans aika mielenkiintosen näkösiä kun mua iskettiin koko ajan sitä aitaa vasten.

Vieläki kuvottaa ja yököttää se yks Immortal-äijä mun takana, joka oli niin umpikännissä ja koitti vaihtaa itelleen mun eturivin paikan huikasta viskiä, joo ois pitäny sanoo sille etten juo. Kun sen kädet oli jatkuvasti mun ahterilla ja se hiplas mua koko ajan ja hinkkas itteensä mua vasten ja nojas mun selkään. Mä saan vieläki kauheita kylmiä väreitä siitä. Sit kun se järkkäri repi sen pois se potkas mua naamaan. Se oli kyllä hirveintä mitä oon ikinä kokenu, siis Immortalin keikka. Ainoot hyvät asiat siinä oli se, et näin Roopen ja Jaskan siellä lavan sivussa. Mä vaan olin siellä yleisössä pidin kaikin voimin kiinni aidasta ja laskin sekunteja, jolloin säilyin hengissä. Jos mä oisin päästäny irti mä oisin kuollu. Mut siinä vaiheessa kun se äijä, jolla oli ne rottaniittirannekkeet tuli siihen ja melkeen repi mun käden irti se yks tyttö siinä mun vieressä (jonka vahingossa litistin) otti mun kädestä kiinni nii pysyin siinä hyvin loppukeikan. Kiitti siitä :)

Mutta, muuten tosi hyvä reissu, ostin Tuska-paidanki. Se aamu oli aika huvittava kun istuttiin siellä kertakäyttöset sadetakit päällä jossain lätäkössä ja koitettiin nukkua epätoivosesti, mut ei onnistunu oikeen kun oltais valuttu niihin lätäköihin. Sekosin tänään aamulla junassa kun kuuntelin Living Dead Beatin live biisiä. Tuli niin kaikki mieleen! Ne veti ainakin nää biisit:
Hate Me!, Sixpounder, In Your Face, Children Of Decadence/Chokehold, Mask Of Sanity/Deadnight Warrior, Are You Dead Yet, Living Dead Beat, Downfall, Needled 24/7, Children Of Bodom ja ehkä joitaki muitaki..en nyt vaan muista mitä ja järjestys on iha väärä. Hyvän fiiliksen vaan latisti se, et kaks meistä oli niin heikossa kunnossa Bodomin keikan jälkeen, et ne ei voinu kävellä. Joutu niin puristuksiin. Onneks se yks jätkä autto Niinaa siellä, muuten se olis pyörtyny ja jääny muiden jalkoihin ja kuollu. Me jouduttiin sillä keikalla kaikki ihan erillemme kun aluks oltiin ihan ekoissa riveissä nii lopussa olin jossain kuudennessa tai seittemännessä kun mut vedettiin sinne ja pari bimboa ohitti mut ihan törkeesti. Nii ja mun edessä oli sellasia tankkeja, joilla oli Marcon 80-luku tyyliset hiukset nii en nähny paljoo mitää muuta kun Bodomien baarin, Roopen ja Jannen. Alexin näin jos kurkottelin ja sen takii mulla on aika vähän vaan kuvia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 23:30

Ylihuomennaaaaa!!!! Ja huomenna hihkumaan Kirkkonummelle. Ja huomenna on tokavika työpäivä!!!!! :W:W (tosin päivä alkaa seittemältä, joten...) Silti!!!!!!! Mulla on nyt kauhee hermoilu meneillään ja pakkaan jo nyt (huomenna on kyl vielä aikaa töiden jälkeen, mut silti)

P.S. Mun pomo on kaappijuoppo

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 22:03

Jestas!!! Toi Nightwishin uus biisin Blogissa!!!! Ääää tahtoo jo kuulla Dark Passion Playn!!!

P.S. Mie oon aika hyvä, äsken kun kuulin et mun puhelin soi ja se oli mun repussa lähin aika vauhdilla hakeen sitä ja onnistuin tiputtamaan mun tietokonepöydästä tän näppislevyn ja näppiksen lattialle ja vielä lyömään mun jalan pöydänjalkaan.

P.P.S. Tänään se yks äijä kävi taas xD Siis se käsiäijä xD

[Ei aihetta]Maanantai 25.06.2007 17:40

Aah se yks ihana Anders Fridénin ja Pexi Olkkosen sekotusmies kävi taas tänään ja tuijotettiin toisiamme kilpaa :) Hauholla on ihania raksamiehiä. Tulis vaan se yks toinen ihana vielä. Nii ja meillä käy aamusin iiiiihania ambulanssikuskeja. Tulee ihan Kuopion reissu mieleen niistä. :) Joku päivä mie vielä meen takas sinne tutkimaan niitä miehiä.

[Ei aihetta]Maanantai 25.06.2007 01:08

Vitsi oon ihan punane. Taisin vähän innostuu ja olin vähän liikaa ulkona. :) Mut kai se täytyy kaikki ottaa irti ainoosta vapaasta aurinkoisesta viikonlopusta ;)

[Ei aihetta]Lauantai 23.06.2007 22:40

Tuotaa, juttujen taso on laskenu kyllä niin alas, että puhutaan jo kalastuksesta (kännikaloja metsästän) ja balettihameista. Torstai-perjantai välistä tulee tappohauskaa.

Posket on ihan kipeet ja maha on krampissa ku oon nauranu puol tuntia putkeen. :D Menispä tää viikko nyt nopeesti

[Ei aihetta]Lauantai 23.06.2007 02:17

Jes! Se on pitkä!!!! Ainaki 180, koska se ei oo nii paljoa Eiccaa lyhkösempi.

Tämä tyttö painuu nyt näkemään unia tulevasta sulhostaan.