IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 21:16

Kylläpäs Within Temptation on hyvää musaa. Kattelin netistä niiden provinssikeikkaa viime kesältä. Siis voi jestas se on kova livenä!!

Ja on muuten pikkasen plagioitu se Katran biisi Jillianista. Täsmälleen sama alku ja kertsi. Jos oisin WT haastaisin Asikaisen oikeuteen.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 00:58

Hihi..kyllä Men In Black leffat on hilpeitä. Vaikka ne onkin niin tehdyllä tehtyjä niin silti. Se ihme jätkä joka lipu sellasen himoison viitan alla ja oli monistanu ittensä varmaan viiteen osaan oli kyllä aika kiva.

Puhuttiin tänään Idan kaa puhelimessa yli puoltoista tuntia ja oltais puhuttu enemmänki jos en olis huomannu miten kauan puhuttiin.

Huomenna on mantsan koe ja en oo lukenu yhtään. Tyypillistä. No, luen ruotsintunnilla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 22:12

En kyllä ikinä enää avaa tota lattialla lojuvaa soundia tai kuolen taas. Ja mie olin oikeessa Alexin tukanväristä!!! Se on vaalentunu hirveesti, vaikka Ida väitti et se oli tumma vielä ;) Ehkä ne valot teki jotain et se näytti tummalta.

Ja voi jestas niitä promokuvia!!! Mie rupeen ammattivalokuvajaks...

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 14:31

Ruotsintunneilla opiskellaan niin kiltiinä taas.

[Ei aihetta]Tiistai 23.01.2007 16:25

Tuotatuota...en taida enää ikinä mennä äikäntunnille. Purin tänään mun kahen viikon aggressiot huutamalla Kävylle melkein niin lujaa kun pystyn. Se ei vaan kertakaikkiaan osaa opettaa ja ei ymmärrä oppilaita. Se iskee eteen monisteen ja sanoo et tehkää toi ja kolme sekunnin päästä huutaa et fiksut oppilaat tulee just tällä sekunnilla tarkastamaan sen tehtävän tai muuten numero tippuu. Ja ku meidän piti päästä syömään se vaan huutaa et pulpetit pitää olla suorissa jonoissa, vaikka ne oli nii mie sitte pikkasen suutuin ja huusin sille et pitääkö meidän viivottimilla suoristaa ne et rouva on tyytyväinen. Eikä se siltikään ollu tyytyväinen. Ruokkiksella nähtiin ku se meni Paappasen huoneelle päin...ihan varmana meni valittaan sille tai jos kerranki tapahtuis niinku mä haluan, irtisanomaan itsensä! :W Se oiski juhlan päivä. Purin vihaani sitä kohtaan näkkileipään ruokkiksella ja hajotin sen ihan säpäleiks. Etä sillä lailla... Juliakin pikkasen raivos sille ja Eeva, Amina, Henna ja Ilkkaki...


Näin mitä ihaninta unta viime yönä!! Illuusion pilas 18 asteen pakkanen ja Käpy. *murjottaa*

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 18:32

Mie on urpo. Tässä parhaillaan mussutan taas suklaata, enkä tietenkään oo syöny laktoosikapselia. Illalla sitten sattuu.

Nauroin taas vaihteeks itteni kuoliaaks koulussa. En edes muista mille kaikelle nauroin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 23:38

Mie sitte vihaan Helsinki-Tampereen paikallisjunia...alkaa kyllästyttää jo pikkuhiljaa kun on tullu ajeltua sillä varmaan 500 kertaa tän kuuden vuoden sisään. Sain tänää junassa jonku ihme vimman ja kirjotin neljä sivuu päiväkirjaa koskien Janne Wirmania ja Unholya... Ja luin vihdoinki sen Remeksen loppuun. Tiistaina on aineenpalautus. Huomenna sitte fyssankokeet ja arvatkaas vaan oonko lukenu? Piti lukee lauantaina mutku pasmat meni joteski ihan sekasin. Jotain sekoiltiin Cerenan kaa ja repeiltiin Idan kaa Kekkosen kännisekoilulle LoG:in DVD:llä. Voi Urho, Urho, ei kaikki suomalaisnaiset ole tuollaisia.

Enää 26 päivää......kuolemaan ja ikuiseen äänettömyyteen.

[Ei aihetta]Lauantai 20.01.2007 15:57

Jeij! Kerranki kauppa mistä mie löydän tarpeeks pitkiä housuja!! (In) Your Face.


Tämä tyttö painuu Emma-gaalaan maaliskuussa! Ostin tänään lipun.


Nallekarkkeja!

[Ei aihetta]Torstai 18.01.2007 18:50

No voi hitsipippuri...Miepä meenkin sitten tänä viikonloppuna Espooseen, vaikka luulin, että meen vasta seuraavana. Nyt sitte en pääsekään näkeen Idaa jajaja nään sen vasta joskus huitsin kaukaisuudessa FME:ssä...Kun sitten taas kahen viikon päästä on kait temppelipäivä ja sitte onki jo FME...

Vitsi oli tänää hilpeetä liikkatunnilla ku pelattiin ranttipalloo. Koko ajan kuulu vaan polta se!! Ja sitte noi muut meni tunnelipalloo, mutta mie en pystyny ja naurettiin niille Marin kanssa kun ne on ihan takapuolet kiinni toisissaan ja silti se pallo karkas sieltä välistä. Tänää oli Mirkku kans sijaisena matikassa, joo ei se mitään osannu. Ja kässässä haukuttiin ja naurettiin pikkasen Mirkun kustannuksella Vekun ja Sarin kanssa. Toivottavasti Paappanen ei kuullu.


Voi kunpa mä osaisin taikoa rahaa tyhjästä...sitte lähettäis kyllä niin überhienolle luokkaretkelle, ettei mitään tolkkua!! ;) Kai se on tyytyminen Turku-Tukholma-Riika-Tallinna-Helsinki-reittiin....

[Ei aihetta]Tiistai 16.01.2007 20:08

Joo-o...tänään sitte ruokailussä käytiin mandariinisotaa Julian kanssa. Ja ku syötiin vikassa ruokailussa nii saatiin syödä kaikki loput ruuista nii sitte tietysti ku saatiin sellasta tosi hyvää leipää nii kaikki söi ittensä ähkyyn siitä. Ite söin neljä viipaletta ja sen jälkeen en ookkaan syöny mitään. Anni oli vähän laiska ja melkeen valu tuolilta alas. Sitte ku se ei jaksanu hakee margariinia leivälleen nii Julia kävi hakemassa koko paketin meidän pöytään. Elina opetti, miten tehdään mandariinikuorista norsu. Julia meinas tunkee norsunsa margariinipakettiin, mutta Elina esti sen. Keso pikkasen katto meitä ku naurettiin nii hulluna.

Joo, mielenkiintonen koulu meillä. Käpy raivos meille, vaikka me ei tehty yhtään mitään sille. Ainakaan melkein.