IRC-Galleria

-Maanantai 26.12.2005 02:13

mitä meille edes ikin tapahtu? oliks edes mitään meit ikin? jos oli, niin en ainakaan kadu sitä, vaikka en siit mitään hyvää ikinä saanu. pahaa vaan.

on nii monii asioit, joit ei pysty kontrolloimaan. on nii paljo asioit, joiden kaa ei pysty elää. sä teet omat ratkasus, ja omat valintas. jos sun mielest tää on oikee, niin tee sit niin. sä vaan kuolet joka kerta vähän sisältä. kärsit vaan lisää ja lisää, pilaat elämääs päivä päivält vähä enemmän. heität kaiken hyvän, mitä sul oli, menee. mikset voi rakastaa itsees? sanoit et rakastat mua, mut ennen ku rakastat edes itsees, et voi rakastaa ketään muuta. niin paljon ku haluisin uskoo ja luottaa sun sanoihin, en usko.

kiitos ku välitit kuitenki niin paljon, et käskit mun pysyy eros susta.
sanoit, et pidät must huolta läheltäkaukaa. oot koko ajan mun vierel, vaikka en nää sua. tiedät mun jokaisen liikkeen. se pelottaa, mut toisaalt se helpottaa, tiedän, et on joku. joku, joka seisoo mun takan, jos tulee jotain, mist en enää yksin selvii. lupasit pitää huolta must, siihen uskon. uskon ja luotan, ei mul oo mitään hätää.

mut jonain päivänä, paha vie loppuun sen minkä se alotti.

sit oon yksin?



-tirlittan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.