IRC-Galleria

LivingDeathGirl

LivingDeathGirl

muistelee menneitä.

HellDone osa 2Keskiviikko 04.01.2006 19:54

PE-LA

Mun käy vähän sääliksi lämppäribändejä, koska oli ne kuinka hyviä tahansa, niitten jälkeen tulee se bändi, mitä suurin osa odottaa. Eli jossain vaiheessa joku katsoo kelloa, tuijottaa suoraan bändiin ilmeellä menkää jo pois tai muuten osoittaa sen, ettei vois vähempää kiinnostaa. Mä yleensä yritän mennä mukana, vaikka usein ei tiedä ees lämppäribändin nimeä. Poikkeuksena eräs Simo Silmu-kopio, jonka aikana mun väännetty hymy muistutti varmasti enemmän irvistystä. Puolustuksekseni voin sanoa sen, että oikeasti voin pahoin sen lämmittelyn aikana.

Mutta nyt sitten asiaan, Bloodpit oli Negativen lämppärinä ja niiltä mä tiesin yhden kappaleen ennen keikkaa. Olin taas jossain neljännessä rivissä, kun ne tuli lämmittelemään. Ja ne otti sen yleisön haltuun! Lämppäribändi, joka saa unohtamaan, mitä on tullu sinne katsomaan. Aivan loistavaa! Ne on live-esiintymisessään jonkinlaisia rokkikukkoja, ottavat loistavasti yleisön huomioon ja vetävät hyvin. Meni minuun kuin häkä ja pitää pitää silmät auki, jos keikkailevat lähistöllä :) .

Ekoissa sekunneissa ei koskaan ole mitään kuvattavaa, koska bändi tulee eriaikaan lavalle ja yleensä ennen kuin kappale kunnolla alkaa on niin pimeää, että hyvät kuvat ovat mahdottomia. Ja mahdollisesti vielä lehtikuvaajat ovat muurina edessä ne kolme ensimmäistä kappaletta. Joten ennen kuin Negative aloitti, mun kamera oli turvallisesti laukussa kaiken muun sälän alla. Ja sitten Jussi69 ja Bam Margera kävelee lavalle. Bam sanoo jotain, että HellDonessa on 3 parasta suomalaista bändiä samalla, kun mä yritän epätoivoisesti kaivaa sitä kameraa laukusta. Sitten kun saan sen kameran esille, niin se lataa salamaa jotain 5 minuuttia. Ja kun kamera vihdoin lopettaa sen salaman lataamisen, joku tönäsee mua, minkä takia mulla on nyt kuva Jussi69:istä ja Bam Margeran korvasta. x D

Negativen live-esiintymisestä on vähän vaikea sanoa mitään sortumatta superlatiiveihin. Ne voi olla hyviä levyllä, mutta ne on helvetin hyviä livenä! Ei tuu ollenkaan sellaisia suvantovaiheita, vaan meno jatkuu täysillä koko ajan. Jonne puhu koko ajan suomee, joten toimin simultaanitulkkina parille saksalaiselle siinä mun vieressä. Vähän se on porno tyyppi...Mutta jatkaakseni selostusta, jossain vaiheessa Jonne tuo lavalle sellaset ilotulitusta muistuttavat pötkylät ja yrittää saada ne toimimaan, samalla kun rauhoittaa yleisöä, että sen on ihan pakko kokeilla niitä ja toivottavasti kukaan ei kuole :|. Noh, kukaan ei kuollut ja niistä tuli kaikkea vähän vappumaista sälää ulos. Jossain vaiheessa se vielä ripustaa jonkun lavalle heittämät rintsikat hiuksiinsa. Ihan lopussa ylhäältä alkaa tulla jotain vaahtomaista ainetta, joka haisee pahalle, mut ei ilmeisesti ole vaarallista (mulla meni sitä silmään ja mul on piilarit). Pyydän järkkäriltä vielä Jonnen pullon (tai siis yhden niistä, se kulutti varmaan 5 vesipulloo ).

Keikan jälkeen oon hetken sisällä ja sitten meen muitten mukana ulos odottamaan mahdollisia nimmareita/yhteiskuvia. Ihmettelen, kun vähän kauempaa jotkut tuijottaa verhoista sisään johonkin ravintolaan ja päätän mennä itsekin kattomaan. Meinaan saada slaagin, kun katson niistä verhoista sisään ja suoraan muhun kattoo Ville. Siirryn siitä verhojen kohdasta tummanpunaisena pois ja kysyn niiltä briteiltä siinä vieressä, että alanko mä jo nähdä näkyjä, vai onko toi Ville (sillä jos se haluis olla rauhassa, toi ois varmaankin viimeinen paikka, minne se menis). Porukka alkaa vähenee, kun aikaa kuluu, mä juttelen niitten brittien kanssa ihan onnellisena, koska brittiaksentti on mun mielestä kaunein kaikista mahdollisista aksenteista. Kun Jonne lähtee Tavastialta taksilla pois, suurin osa ihmisistä lähtee myös, koska harva on tajunnu et kuka on siel ravintolas.

Sitten samasta ravintolasta tulee Jussi69 ulos ja mä pyydän sltä yhteiskuvaa. Vasta kun se vastaa mulle: " Of course, no problem", mä tajuan, et oon puhunu sille englantia. Mä sekotan helposti englannin ja suomen kielet, varsinkin jos oon tilanteessa, jossa on monia eri kieliä. Kun mä kiitän sitä, se katto ensin mua ja sit mun pipoa, jonka olin unohtanu päähän. Se on kamala se pipo, tiedän, mut oli tarkoitus olla kunnossa seuraavanakin päivänä. x D

Seuraavaksi ne brititkin lähtee, kun eivät jaksa oottaa. Meitä on enää n. 7 ihmistä siinä ulkona, minä ja 6 venäläistä. Aika helppo keksiä puheenaiheita, kun kaikki on siellä samasta syystä. Plus ne oli tosi hauskoja tyyppejä. Mä pyydän kaikkien suomalaisten puolesta anteeksi erästä humalaista performanssitaiteilijaa.

Vihdoin Ville tulee ulos sieltä ravintolasta, mutta sillä on seuraa ja mä oon erittäin nolona, kun odotetaan siinä tilanteessa, mutta sitä toista henkilöä ei näkyny ennen. Ville pysähtyy hetkeksi ovelle sellanen ilme kasvoillaan " Ne on vieläkin täällä?!?", sanoo hei ja menee suoraan taksiin.
Mä lähden seuraavalla taksilla kotiin, et sais hetken nukuttua, ennenkuin lähtee jonottamaan uuden vuoden keikalle.

L

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.