IRC-Galleria

LivingDeathGirl

LivingDeathGirl

muistelee menneitä.

MusahaastePerjantai 17.02.2006 03:17

Tämän haasteen tarkoitus on hakea ja liittää sen biisin sanat tähän päiväkirjaan, jotka kuvastavat tämän hetkistä mielentilaasi parhaiten. Sen jälkeen haastat 5 henkilöä tekemään saman! HAA! Eikä sinun tarvitse edes tuntea haastamiasi henkilöitä!

Tää on ihan yksinkertaisesti sen takia, että tuntuu siltä, kuin maailma menis vaan entistä enemmän päin persusta, millään ei tunnu olevan mitään väliä, ihmisoikeuksia, jotka on tärkeimpiä mahdollisia asioita maailmassa, loukataan joka päivä ilman, että niistä otetaan minkäänlaista vastuuta. Suljetaan vaan silmät.


Uniklubi- Huomenna

Niin he löytävät toisensa
tuhansien tähtien joukosta
loistavat niin kirkkaina
toisiinsa ovat sidottuina

kaikki se mitä me joskus vaalittiin

kertosäe:

vaikka meille annettaisiin koko avaruus
vain hetki kun sen saisin katoamaan
vaikka maailma eteeni polvistuisi
sen vain saisin palamaan
ja huomenna
taas huomenna olen surullinen

varjo meitä kantaa
kuu loppuun palaa

kaikki se mitä me joskus vaalittiin

kertosäe x2

Ja mie haastan:

Dingue
|Tintus|
VelvetKisses^^

Näytelmän hautajaisetMaanantai 06.02.2006 03:06

Näytelmän viimeinen esitys meni ja sitten lähtiin juhlimaan. Ensiksi oltiin syömässä Nevillessä ja sitten lähtiin Popsikseen. Paikka ei ole ihan niitä, missä ylensä käyn. Se oli karaokebaari ja minä en osaa laulaa ja yleensä karaoken kuunteleminen on tuskaa, koska hyvätkin laulajat muuttuvat humalassa täysin lahjattomiksi.

Tällä kertaa siellä oli kyllä ihan hyviä laulajia ja minäkin innostuin parin rohkaisuryypyn jälkeen laulamaan. Meitä oli siinä neljä näyttelijää laulamassa ja omaa lauluaan ei kuullut silloin, kun lauloi. Kysyin sitten ohjaajalta, että kuuluiko mun laulu ja se vastas vähän töksähtäen kyllä. Oli vissiin kuulunut aika kovaa ja korkealta...

Sieltä jatkoimme toiseen karaokebaariin, mutteriin. Sinne oli jonoa ja jouduimme jonottamaan ulkopuolella helkutin kylmässä ilmassa. Pääsimme sisään, kun lauloimme porukalla portsarille R-A-K-A-S -kappaleen. Paikka oli ihan kiva, vaikka keski-ikä lähentelikin viittäkymmentä. Sillä ei ollut väliä, kun oli sen verran hauskaa seuraa :D .

Jouduin ohjaajan kanssa väittelyyn siitä, että kannattaako hyväksyä tarjous, jos joku tarjoaa drinkin. Hän oli sitä mieltä, että tottakai, voi jutella sen henkilön kanssa vähän aikaa ja sitten hankkiutua eroon siitä. Itse olen vähän eri mieltä, koska jos joku tarjoaa drinkin, tulee sellainen olo, että on jotakin velkaa sille. Loppuillasta ohjaajalle sitten tarjottiin drinkki, eikä hän päässyt tyypistä eroon millään...

Menimme vielä porukalla syömään, jolloin näin yhden aivan Zaphod Beeblebroxin näköisen tyypin. Tuijotin tyyppiä aika pitkään ja sitten se tuli puhumaan mun kanssa ja tervehti käsisuudelmalla. Puhuttiin jotain, mistä en muista yhtään mitään (eikä johdu alkoholista). Kun se lähti, se anto pusun poskelle. Mua ottaa päähän, etten pyytäny puhelinnumeroa, koska tyyppi tuskin on täältäpäin.
Oletko koskaan...

[x] saanut kymppiä kokeesta
[x] saanut nelosta kokeesta
[x] uinut avannossa
[x] käynyt Lontoossa
[x] mennyt vahingossa väärään junaan
[x] katsonut samaa leffaa kaksi kertaa peräkkäin
[ ] diggaillut Spice Girlsiä
[x] tehnyt runoa
[x] lyönyt jotakuta
[x] ollut lempiartistisi keikalla
[x] harrastanut balettia(erittäin nolo kokemus ala-asteelta)
[ ] varastanut mitään
[x] ollut kirpparilla myymässä
[x] löytänyt kadulta rahaa
[x] ollut vähällä jäädä auton alle
[x] värjännyt hiuksiasi
[x] lintsannut
[x] saanut jälki-istuntoa
[x] sanonut opettajaa vahingossa äidiksi/isäksi
[x] matkustanut pummilla
[x] rukoillut Jumalaa
[x] lukenut Raamattua [koulussa]
[x] tuhlannut yli 200 euroa kerralla vaatteisiin
[x] ollut yksin leffassa(Meen yleensä elokuviin kattomaan leffaa, en kavereita. Vähän hankalaa siellä on viettää aikaa kavereiden kanssa, kun on vaan hiljaa ja tuijotaa eteenpäin)
[x] ollut kielikurssilla
[x] soittanut pilapuhelua(ala-asteella, yhdelle pojalle, johon olin ihastunut)
[ ] alkanut venäläistä postia(mitähän se ees on?)
[x] kokeillut nyrkkeilyä
[x] kierinyt alasti lumikinoksessa
[x] voittanut arvonnassa
[x] pyörtynyt(toi tapahtuu useesti)
[x] juonut kännejä
[x] haaveillut näyttelijän urasta
[x] joutunut jonkun epäilyttävän tyypin seuraamaksi
[x] lukenut dekkaria
[x] käyttänyt minihametta
[x] jättänyt kokonaan lukematta kokeisiin
[x] tuntenut itseäsi yksinäiseksi
[x] tehnyt kurkkunaamiota kasvoillesi
[ ] ollut katsomassa oopperaa
[x] harrastanut näyttelemistä
[x] lukenut Mauri Kunnaksen kirjoja
[x] neulonut lapasia(pakolliset kässäntunnit)
[ ] katsonut Stand by me-leffaa
[x] eksynyt
[x] keksinyt aprillipäivänä pilaa jonka joku uskoi
[x] järjestänyt yllätysjuhlia jollekin
[ ] liftannut
[x] omistanut lemmikkieläintä
[x] syönyt pizzaa aamupalaksi
[x] ollut ambulanssin kyydissä
[ ] ollut poliisiautossa
[ ] laulanut sooloa jossain tilaisuudessa
[ ] soittanut/laulanut bändissä
[x] ajanut autoa
[x] ajanut mopoa
[x] saanut aivotärähdystä
[x] lukenut salaa toisen päiväkirjaa
[x] ollut tietokoneella yli 5 tuntia putkeen
[x] maalannut taulua
[x] ollut yli kuukautta pois kotoa
[x] ollut kesätöissä
[ ] maistanut mustekalaa
[x] unohtanut parhaan kaverisi syntymäpäivää(Köh...)
[x] karannut kotoa
[ ] luntannut kokeessa
[x] saanut ampiaisenpistoa
[x] antanut rahaa katusoittajalle
[x] ensin inhonnut jotain leffaa/tv-sarjaa ja sitten alkanutkin tykkäämään siitä

Viisi omituista tapaaniTorstai 02.02.2006 05:15

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heille haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Vihaan dubbauksia. Joka ikinen kerta, kun kuulen jonkun taivaallisen lahjakkaan ulkomaalaisen ääninäyttelijän puhuvan jonkun suomailaisen äänellä, tekisi mieleni laittaa sormet korviin ja huutaa. Olen itseasiassa tehnyt niin.

2. Syön melkein joka ikinen aamu samaa aamupalaa, eli ruisleipää, jonka päällä on juustoa ja tomaattia ja teetä(siis ei sen leivän päällä, vaan erikseen tuota teetä). Minulla on tarkka määrä tomaattia, jota käytän ja aloitan aina ensin sen ruisleivän, jolla on sileämpi pohja. Näiden leipien tekeminen on kuin jonkinmoinen rituaali ja olen kuullut siitä aika usein :).

3. Pyöritelen hiuksiani sormillani. Teen niihin solmuja ja avaan ne. Pienenä hiuksiani jouduttiin leikkaamaan usein, koska sormeni olivat juuttunet niihin kiinni.

4. En pysy millään nykyaikaisten tapahtumien perässä. Olen kuullut useammin kuin kerran fraasin: "Oletko elänyt pullossa?" Unohdan säännällisesti tapaamiset ja sen sellaiset. Hammaslääkärini ei millään meinannut uskoa, että unohdin hammaslääkärin kolme kertaa peräkkäin. Olen kuin hajamielinen professori, paitsi että en ole professori. Ilman kännykän muistutuksia olisin täysin hukassa.

5. Pienet vauvat eivät herätä minussa minkäänlaisia äidinvaistoja, vaan lähinnä halun juosta karkuun. Jos joudun pitämään vauvaa sylissäni, tuntuu, kuin pitäisin jotain omituista, helposti särkyvää olentoa, joka kuolaa.

Tämähän oli vaikeampaa, kuin luulin! Ensimmäiset kaksi löytyivät helposti, mutta muita piti etsiä. Olen kyllä varma, että läheiset ihmiset voisivat jatkaa tätä listaa paljon pidempään ;).

Ja minä haastan:
Spiraali
Unikissa
Dark_Path
Naarassusi83
|LaUrAh|

Oli vaikea löytää kaverilistalta ihmisiä, joilla on päiväkirja ja jotka eivät vielä ole tehneet tätä. Viimeinen henkilö löytyi painamalla Satunnainen- nappulaa.

HellDone osa 3Torstai 05.01.2006 19:51

HIMin keikalle lähdin jonottamaan jo pari tuntia ennen ovien avausta, toisin kuin Negativen ja the 69 eyesin. Mä olin paikalla klo puol kuus ja ovet avattais klo. 21. Silloin siellä ei ollu paljoo porukkaa, mutta tunnistin ne venäläiset eiliseltä ja aloin puhuu niitten kanssa. Ne opetti mulle miten sanotaan venäjäks "go for my penis" (kuulemma jotain, mitä sanotaan sellaselle, josta halutaan eroon).Niillä oli hirveen hauskaa, kun yritin sanoo sitä. Mä opetin niitä sanomaan VIL-LE HER-MAN-NI VA-LO sen sijaan, että ne sanois VI-LE HÖR-MA-NI VÄ-LOU. Tutustuin myös pariin suomalaiseen siinä jonossa ja me kulutettiin aikaa pelaamalla sellasta peliä, missä piti keksiä joku bändin nimi, joka alkaa edellisen bändin loppukirjaimella. Kun ovien avaaminen lähestyi, tunnelma kävi niin tiiviiksi, että siinä oppi kirosanoja kaikilla mahdollisilla kielillä.

Kun päästiin sisään, me odotettiin vielä niiden lavan eteen päästävien ovien edessä, mulla oli aivan loistava paikka siinä hiukan epämuodostuneessa jonossa, olin noin neljännessä rivissä. Jokatapauksessa olin varma, että pääsisin eturiviin. Kun ne ovet avattiin, mut sysätiin sivuun siitä ovien kohdasta ja kun pääsin jotenkin pyörien sinne sisään, eturivi oli jo täynnä. Pääsin tokaan riviin vasemmalle puolelle ja kahden sellaisen ihmisen taakse, jotka oli tullu sinne kaks ja puol tuntii mua myöhemmin. Mun jalat oli tulessa kolmen päivän hyppimisen jäljiltä ja vitutus erittäin korkealla, ois tehny mieli vaan lähteä baarin puolelle ja viettää uus vuos sumuisissa tunnelmissa.

Mä kuitenkin jäin siihen ja vähän ennen Bleakin esiintymistä joku yritti änkee varpaitaan mun eteen. Mä laskin hitaasti miljoonaan tai kahteen ja yritin estää sitä änkemästä, mutta ei tainnut tajuta vinkkiä. Kun Bleak aloitti, mä ajattelin vaan olla välittämättä siitä tunkeilijasta ja menin musiikin mukana. Bleakin musiikki on erittäin hyvää vitutukseen ja kun mä vielä vahingossa hyppäsin sen tunkeilijan varpaille, mun vitutus lieveni. Se ei hirveesti enää yrittäny työntää varpaitaan, en kyllä yrittäis minäkään jos tällainen virtahepo hyppäis varpaille. x D

Mutta se HIM...Tähän se mun sanavarasto loppuu. Kun HIM tuli lavalle ja bändistä viimeisenä Ville Valo, jolla oli ihan mieletön virne naamalla, mä unohdin missä olin ja kuka olin. Kolmen ensimmäisen kappaleen aikana meidän eessä oli lehtikuvaajamuuri, jotka peitti kaiken muun näkyvistä, kuin Villen naaman ja senkin välillä. Sekään ei haitannu, koska siellä oli se musiikki ja koko yleisö meni mukana. Mua sattu vähemmän jalkoihin jos mä hypin, kuin jos olin paikallani, joten mä hypin hitaampien biisienkin aikana. Mulla oli sellainen olo, kuin oisin kolmen promillen humalassa, vaikka olin melkein selvä. Sitä tunnetta on vähän vaikeata kuvailla muuten, kuin että olin helkutin onnellinen.

Jossain vaiheessa Ville sano, et nyt aloitetaan uus juttu, että kaikki napsauttaa sormiaan tahdissa sen sijaan, että taputtais. Ihmiset tuli siihen kuuliaisesti mukaan ja sitten se katso sinne ylös parvekkeelle ja sano: " Äiti ja isä myös!" . Sitten se sano jotain sinnepäin, että kuulostaa aika typerältä, mutta näyttää erittäin hyvältä. Yleisön laulu kuulu usein Villen laulun päältä. Se anto meidän laulaa aika paljon, näytti vaan bändille, että laittaa sen kappaleen kohdan kiertämään. Sitten se sano, että kiitos, kun hoidatte mun homman.

Settilista oli aika samanlainen, kuin ennen, paitsi että keskellä Sacramentia se alko laulaa jotain suomenkielistä laulua, jota en tunnistanut. Ja viimeiseksi oli joku Black Sabbathin kappale.

Ville hoiti juonnot suomeksi ja kun se oli kiittänyt yleisöä, jne. niin joku yleisöstä huus: "In english!" ja sitte Ville sano: " Joo, In english". Ja teki saman selostuksen englanniks. Kun Ville aloitti uuden tupakan, joku heitti sinne lavalle askin ja Ville katto sitä sillee, et oliks toi joku vihje vai? :D Bam Margera oli siellä kuvaamassa HIMin esitystä.

Sacramentin lopussa se sano, että nyt me lähtään pienelle kusibreikille, mut jos te laitatte käsiänne yhteen, niin kyllä me takas tullaan. Encorena ne veti vielä Funeral of heartsin, Poison Girlin ja sen Black Sabbathin kappaleen, jonka jälkeen Ville sano jotain et älkää unohtako Black Sabbathia. Kun Ville oli lähteny, Mige ja Linde kaato kajarit yhden kitaran päälle. Kaasu jatko vielä rummutusta vähän aikaa, heitti sitten rumpukapulat yleisöön ja lähti.

Mä jäin siihen odottamaan ja yritin pyytää yhdeltä roudarilta Villen pyyhettä, mutta se sano: " Sorry I don´t understand finnish" ja mä huusin ihan täysillä: " The towel! Can I have the towel!" ja sitten se vastas, ettei sitä saa, mut toi mulle sitten biisilistan, joka oli ollut kiinni Kaasun rumpujen lähistöllä. Multa meinas jalat pettää sen jälkeen, otin vaan kiinni siitä turva-aidasta ja aloin hihittelemään. Tiesin sen tunteen, se tulee rankan treenin jälkeen, olin joskus ju-jutsu harkkojen jälkeen vaan hihitelly puol tuntii. Ne anto mulle jonkun jaffa-pullon sieltä lavalta ja mä join sen nopeasti ja menin istumaan. Järkkärit oli ollu siellä tosi hyviä, jako juotavaa ihmisille ja muutenkin. Varmaan vähän pakko olla, kun ensimmäinen pyörtyy ennen lämppäribändin lavalle tuloa.

Mä istuin siinä varmaan puol tuntii ja oli sellainen olo, etten mä ees pääse siitä tänään ylös. Sitten mä katoin sitä jaffa-pulloa, että ei helkutti, ne anto sen mulle lavalta! Hiilihapot oli karannu siitä, joten se oli ollu auki jonkun aikaa siellä lavalla. Kenen se oli?!?

Mä lähdin ettimään mun kaveria, joka oli tullu sinne myöhemmin ja näin matkalle Migen, joka liikku aika nopeesti siellä ihmisten keskellä. Mä menin pyytämään siltä yhteiskuvaa ja kun se oli otettu, kiitin keikasta ja lähdin. Tajusin miks se kulkee siellä vilkkaasti, kun Kaasu tuli sille puolelle. Se meni istumaan ja alta viiden sekunin sen eteen oli pakkautunut joukko ihmisiä.

Mä löysin sen kaverin ja me puhuttiin- tai pikemminkin ylistettiin HIMiä. Siinä vieressä oli myös Private Linen laulaja, jolta pyysin yhteiskuvan. Ihana ihminen :). Sillä aikaa mun kaveri taas ehti hävitä jonnekin ja kun lähdin ettimään sitä, niin törmäsin Jone Nikulaan ja ensimmäinen ajatus siitä oli, että se on helkutin pitkä! Kun mä otin yhteikuvaa sen kanssa, se taivutti päätään alaspäin, et mahuttais samaan kuvaan. Mä oon 169, joten Nikulan pitää olla aika pitkä. Se vaikutti tosi mielenkiintoiselta ihmiseltä. :D Vähän ajan päästä mun kaveri lähti, mut mä jäin, koska käveleminen ei oikein sopinu kuvioihin.

Mun oli pakko päästä istumaan, mutta kaikki istumapaikat oli varattuja, joten istuin jonkun oven lähellä olevan tynnyrin päälle. Sinne ovelle oli kova tunku, mut sisään pääs vaan, jos oli joku lila ranneke. Ilmeisesti jatkot. Kaasu sano siinä vieressä, ettei se varmaan pääsis sisään, kun sen ranneke on vihreä... x D Kohta siihen suoraan mun eteen tuli joku hevarityyppi ja joku prinsessamainen nainen. Ne alko jutella ja sit yhtäkkiä se tyyppi vaan istu mun syliin. Ei se muuten ois hirveesti haitannu, mutta kun se tosiaan oli aika ladonoven kokoinen mies. Kun se nous ylös , se alko selittää mulle joten, että kaikkien rumien pitäis tehdä asialle jotain. Että rumuuden pitäis olla laitonta. Mä katoin sitä vähän sellasella katseella, että vittuileeko se? Se ei vissiin huomannu mun katsetta, mut jatko vaan: "Siis tollakin on ihan hirveesti finnejä ja blaa, blaa.Enhän mä siis teitä tarkoita(osoitti mua ja sitä tasan täydellistä naista), mut tollasten pitäis tehdä asialle jotakin. " Mä katoin sitä vähän aikaa, et ton on pakko olla läppä ja päätin sitten ottaa sen sellasena. Outo tyyppi.

Portsarit alko ajaa ihmisiä ulos ja mä häippäsin pihalle, kävelin 5 metriä ja olin kuolla. Menin sitten istumaan jonkun talon portaille ja kattelin ohi meneviä ihmisiä. Olin siinä niin kauan, että just just ehtisin viimeiseen bussiin.

Kolme päivää sen jälkeen mä vaan tuijotin seinää, oli ihan tyhjä olo. Välillä vaan tuli joku juttu mieleen keikoista ja alko virnuilemaan. Nyt on jo alkanu tulee mieleen kaikki, mitä tapahtu ja leijailee jossain seitsemännessä taivaassa x D

KIITOS HELLDONE! :D :D :D

L

HellDone osa 2Keskiviikko 04.01.2006 19:54

PE-LA

Mun käy vähän sääliksi lämppäribändejä, koska oli ne kuinka hyviä tahansa, niitten jälkeen tulee se bändi, mitä suurin osa odottaa. Eli jossain vaiheessa joku katsoo kelloa, tuijottaa suoraan bändiin ilmeellä menkää jo pois tai muuten osoittaa sen, ettei vois vähempää kiinnostaa. Mä yleensä yritän mennä mukana, vaikka usein ei tiedä ees lämppäribändin nimeä. Poikkeuksena eräs Simo Silmu-kopio, jonka aikana mun väännetty hymy muistutti varmasti enemmän irvistystä. Puolustuksekseni voin sanoa sen, että oikeasti voin pahoin sen lämmittelyn aikana.

Mutta nyt sitten asiaan, Bloodpit oli Negativen lämppärinä ja niiltä mä tiesin yhden kappaleen ennen keikkaa. Olin taas jossain neljännessä rivissä, kun ne tuli lämmittelemään. Ja ne otti sen yleisön haltuun! Lämppäribändi, joka saa unohtamaan, mitä on tullu sinne katsomaan. Aivan loistavaa! Ne on live-esiintymisessään jonkinlaisia rokkikukkoja, ottavat loistavasti yleisön huomioon ja vetävät hyvin. Meni minuun kuin häkä ja pitää pitää silmät auki, jos keikkailevat lähistöllä :) .

Ekoissa sekunneissa ei koskaan ole mitään kuvattavaa, koska bändi tulee eriaikaan lavalle ja yleensä ennen kuin kappale kunnolla alkaa on niin pimeää, että hyvät kuvat ovat mahdottomia. Ja mahdollisesti vielä lehtikuvaajat ovat muurina edessä ne kolme ensimmäistä kappaletta. Joten ennen kuin Negative aloitti, mun kamera oli turvallisesti laukussa kaiken muun sälän alla. Ja sitten Jussi69 ja Bam Margera kävelee lavalle. Bam sanoo jotain, että HellDonessa on 3 parasta suomalaista bändiä samalla, kun mä yritän epätoivoisesti kaivaa sitä kameraa laukusta. Sitten kun saan sen kameran esille, niin se lataa salamaa jotain 5 minuuttia. Ja kun kamera vihdoin lopettaa sen salaman lataamisen, joku tönäsee mua, minkä takia mulla on nyt kuva Jussi69:istä ja Bam Margeran korvasta. x D

Negativen live-esiintymisestä on vähän vaikea sanoa mitään sortumatta superlatiiveihin. Ne voi olla hyviä levyllä, mutta ne on helvetin hyviä livenä! Ei tuu ollenkaan sellaisia suvantovaiheita, vaan meno jatkuu täysillä koko ajan. Jonne puhu koko ajan suomee, joten toimin simultaanitulkkina parille saksalaiselle siinä mun vieressä. Vähän se on porno tyyppi...Mutta jatkaakseni selostusta, jossain vaiheessa Jonne tuo lavalle sellaset ilotulitusta muistuttavat pötkylät ja yrittää saada ne toimimaan, samalla kun rauhoittaa yleisöä, että sen on ihan pakko kokeilla niitä ja toivottavasti kukaan ei kuole :|. Noh, kukaan ei kuollut ja niistä tuli kaikkea vähän vappumaista sälää ulos. Jossain vaiheessa se vielä ripustaa jonkun lavalle heittämät rintsikat hiuksiinsa. Ihan lopussa ylhäältä alkaa tulla jotain vaahtomaista ainetta, joka haisee pahalle, mut ei ilmeisesti ole vaarallista (mulla meni sitä silmään ja mul on piilarit). Pyydän järkkäriltä vielä Jonnen pullon (tai siis yhden niistä, se kulutti varmaan 5 vesipulloo ).

Keikan jälkeen oon hetken sisällä ja sitten meen muitten mukana ulos odottamaan mahdollisia nimmareita/yhteiskuvia. Ihmettelen, kun vähän kauempaa jotkut tuijottaa verhoista sisään johonkin ravintolaan ja päätän mennä itsekin kattomaan. Meinaan saada slaagin, kun katson niistä verhoista sisään ja suoraan muhun kattoo Ville. Siirryn siitä verhojen kohdasta tummanpunaisena pois ja kysyn niiltä briteiltä siinä vieressä, että alanko mä jo nähdä näkyjä, vai onko toi Ville (sillä jos se haluis olla rauhassa, toi ois varmaankin viimeinen paikka, minne se menis). Porukka alkaa vähenee, kun aikaa kuluu, mä juttelen niitten brittien kanssa ihan onnellisena, koska brittiaksentti on mun mielestä kaunein kaikista mahdollisista aksenteista. Kun Jonne lähtee Tavastialta taksilla pois, suurin osa ihmisistä lähtee myös, koska harva on tajunnu et kuka on siel ravintolas.

Sitten samasta ravintolasta tulee Jussi69 ulos ja mä pyydän sltä yhteiskuvaa. Vasta kun se vastaa mulle: " Of course, no problem", mä tajuan, et oon puhunu sille englantia. Mä sekotan helposti englannin ja suomen kielet, varsinkin jos oon tilanteessa, jossa on monia eri kieliä. Kun mä kiitän sitä, se katto ensin mua ja sit mun pipoa, jonka olin unohtanu päähän. Se on kamala se pipo, tiedän, mut oli tarkoitus olla kunnossa seuraavanakin päivänä. x D

Seuraavaksi ne brititkin lähtee, kun eivät jaksa oottaa. Meitä on enää n. 7 ihmistä siinä ulkona, minä ja 6 venäläistä. Aika helppo keksiä puheenaiheita, kun kaikki on siellä samasta syystä. Plus ne oli tosi hauskoja tyyppejä. Mä pyydän kaikkien suomalaisten puolesta anteeksi erästä humalaista performanssitaiteilijaa.

Vihdoin Ville tulee ulos sieltä ravintolasta, mutta sillä on seuraa ja mä oon erittäin nolona, kun odotetaan siinä tilanteessa, mutta sitä toista henkilöä ei näkyny ennen. Ville pysähtyy hetkeksi ovelle sellanen ilme kasvoillaan " Ne on vieläkin täällä?!?", sanoo hei ja menee suoraan taksiin.
Mä lähden seuraavalla taksilla kotiin, et sais hetken nukuttua, ennenkuin lähtee jonottamaan uuden vuoden keikalle.

L

HellDoneKeskiviikko 04.01.2006 04:36

Mulla on ollut vähän vaikeuksia kirjoittaa tätä päiväkirjamerkintää, koska suomen kielessä ei ole sanoja kuvaamaan mun fiiliksiä HellDone-festivaalista. Mutta ainahan voi yrittää :D .

TO-PE

Lämppäribändinä oli Charon, jonka musiikki oli ihan hyvää, mutta ei mitenkään erikoisesti kolahtanyt. Tylsää se esitys ei kuitenkaan ollut, koska kitaristi oli aivan mieletön flirttailija. X D

Olin jossain kolmannessa tai neljännessä rivissä, kun the 69 eyes tuli lavalle. Mä oon nähny ne livenä kolme kertaa ja tämä oli ehdottomasti paras keikka minkä oon nähny. Ne oli jotenkin paljon elävämpiä lavalla, varsinkin Jyrki. Se astu seisomaan turva-aidan päälle, käänty siitä ja kävi makamaan selkä eellä yleisön päälle. Sellainen lievä, ehkä katujyrän alle jääneeseen katuun kodistuva paine, tunki mut lähemmäs Jyrkiä, vaikka olin niin kaukana, etten pystyny koskee siihen. Mä en oo koskaan käsittäny,miten ne artistit, jotka tekee tollee pääsee enää takasin lavan puolelle ja vielä yhtenä kappaleena. Jyrki kuitenkin pääs sinne, mitänyt nosti vähän housujaan, koska ilmeisesti siinä lähistöllä oli joitakin turhan innokkaita faneja.
Jussilla on todella omintakeinen tyyli soittaa ja se on niitä harvinaisia rumpaleita, jotka ei suurinpiirtein sulaudu taustaan. Se vaikuttaa vähän siltä, kun se ois aina vähän pihalla. Mielenkiintoinen tyyppi. Jossain vaiheessa se heitti rumpukapulan suoraan yhtä eturivin tyttöä päähän ja sen päästä se kapula kimpos lavalle. Ei sille tytölle käyny mitään, muuta kuin ehkä pikkunen kuhmu, mutta varmasti jos se kerran on eturiviin jonottanu, ni potuttaa, ettei saanu sitä kiinni.
Ne sai yleisön hyvin mukaan, mä tykkäsin erityisesti Lost Boys ja Sister of Charity-kappaleiden liveversioista.Jouduin lähtemään sieltä juosten ennen encorea, koska viimeinen bussi lähti niin aikaseen. Olin sitten arvioinut ajan bussipysäkille kävelemiseen väärin ja jouduin odottamaan bussia 15 minuuttia. Väärinarviontiini saattoi liittyä karttasekoiluni sinnepäin tultaessa. Jouduin silloin vielä kysymään tietä, jolloin tämä ystävällinen ihminen käänsi minut vastakkaiseen suuntaan, kuin minne olin menossa.Tyypillinen turisti...

L

P.S. Jatkoa seuraa myöhemmin, nyt mie painun nukkumaan...

Uuden vuoden lupauksetKeskiviikko 28.12.2005 03:57

Nyt kun ollaan joulusta päästy eroon, niin ajattelin keskittyä uuteen vuoteen. En kuitenkaan keksi mitään järjellistä kirjoitettavaa uudesta vuodesta, sillä vietän sen Tavastialla. Kaikki tuttuni ja tutun tuttuni ovat ehkä jo hieman kyllästyneitä kuulemaan HIMin tulevasta keikasta. Joten se siitä aiheesta. Sitäpaitsi kirjoitan tänne päiväkirjaan kuitenkin kaikki järjettömät jokelteluni keikan jälken.

Uuden vuoden lupauksista siis. Hyvin usein ihmiset lupaavat tekevänsä jotain, mikä heistä on vastenmielistä vain suorittaakseen jonkun velvollisuuden. Lupaan siivota useammin. Lupaan opiskella ahkerasti. Lupaan painia harmaakarhun kanssa.

Mitä enteilee uusi vuosi, jos se aloitetaan jollakin vastenmielisellä? Varsinkin, kun se tupakkalakko, bailauksen vähentaminen tai kynsien pureskelun lopettaminen kestää kaksi viikkoa? Tulee vain sellainen olo, että on saamaton nahjus.

Lupaukset pitäisi aloittaa vähän kerrallaan ja ensimmäisen pitäisi olla sellainen, jonka taatusti toteuttaa. Siitä voisi samaa lupausta alkaa laajentamaan vähän kerrallaan, kunnes olisi saavuttanut jotain arvokasta.

Oma uuden vuoden lupaukseni on, että luen yhteensä 100 kirjaa vuoden 2006 aikana. Tämä tarkoittaa, että minun täytyy lukea yksi kirja kolmessa ja puolessa päivässä. Nyt voidaan sitten miettiä, että noudatanko omia neuvojani vai olenko jo niin toivoton lukutoukka, ettei tuo 100 kirjaa ole niin suuri haaste?

L

:)Lauantai 17.12.2005 12:00

Musta usein tuntuu siltä, kuin jotkut ihmiset ois täysin vieraalta planeetalta. Mä rupesin vaan miettimään, että koska ihmiset usein tuntee samoja tuntemuksia, niin kuinkakohan moni ajattelee mun olevan jonkin sortin alieni?

Jossain psykologian kirjassa luki, että murrosikään kuuluu vahvasti tunne siitä, että "Kukaan ei ymmärrä mua". Mua alko pelottaa, että on murrosikä jääny päälle, koska musta tuntuu tolta 99.9 % ajasta. On harvinaista, jos saa kahden ihmisen välille tunteen täydellisestä yhteisymmärryksestä. Maailmaa katsellaan omien tiukkojen rakenteiden läpi, eikä sitä sellaisenaan ole olemassakaan. Kaikille se on erilainen. Miten sitten vois koskaan oikeesti ymmärtää toista?

"Tiedän miltä susta tuntuu" on täysin järjetön lause, koska eihän sitä voi koskaan tietää. Vois pikemminkin sanoa "otan osaa" tai "hienoa!" , riippuen millä mielellä kaveri on.

Joskus hyvin, hyvin harvoin tulee tilanteita joissa tulee täydellinen yhteisymmärrys (tai sitten illuusio täydellisestä yhteisymmärryksestä). Ne on niin harvinaisia, että muistan melkein kaikki sellaiset tapahtumat. Yleensä niissä ei tarvita edes sanoja.

L

PRKLLauantai 10.12.2005 10:44

Kirjoitin hienon merkinnän ja sitten tää meni hävittämään sen...murh.Tai sitten mä onnistun kömmäämään jotenkin ja näit tulee 2 aika samanlaista, vähän eri sanoilla. Mikä on kyllä mahdollista, kun olen täysin computer illiterate ja tän päiväkirjan ettimiseenkin meni aikaa.

Mut siis asiaan... Mä en jaksa oottaa HellDone-festivaalia, oon kuin 5-vuotias ennen joulua. Aika ei vois mennä hitaammin! Mun Heartagram- body tattooseen laitettiin toissapäivänä lisää väriä ja se on nyt helkutin ärsyttävä. Sitä pitää rasvata koko ajan ja sitte se tarttuu kiinni hihaan. Mut hei, tällä kertaa en sentään pyörtyny, kun niitä värejä lisäiltiin! Mut se kyl johtuu siitä, ettei siellä ollu enää peilejä. Ei body tattoon ottaminen satu, mut mun ei tartte nähdä kuin pisara verta ja oon samantien kanttuvei. Nyt en nähny mitään, ni ei tullu ongelmii.

Ei juma, mä löysin sivuston, jolla on Backstreet Boysien Larger than life HIMin esittämänä XD. Ei pokka pidä, ei.

L