IRC-Galleria

LivingDeathGirl

LivingDeathGirl

muistelee menneitä.

AjatuksiaTorstai 06.04.2006 20:06

Maanantaina aloin lukea pääsykokeisiin, vähän pelkäsin et se ois tosi tylsää, kun pääsykoekirjat on samoja, kuin viime vuonna. Mut nyt jotenkii ymmärtää niitä paremmin, rakentaa yhteyksiä asioiden välille ja lamppu syttyy, kun tajuu jotain. Ihanaa, et on joku konkreettinen juttu, jonka eteen tekee töitä, saa ajatukset hetkeksi pois muista jutuista. Ja mä tykkään tosta pääsykoekirjasta, harvinaisen fiksu tieteelliseksi tekstiksi.

Poetsien keikat on taas alkanu ja mähän oon ihan taivaassa. Tää menee niin loistavasti tää rytmi: luen viikolla ja viikonloppuna lähden keikalle kattomaan maailman ihanimpia ihmisiä(POTF + fanit). Uudet biisit on aivan mahtavia, levy ilmestyy 12.4 (mikä ei vois olla liian aikaseen). Varsinkin Roses, Gravity ja Desire on ihunia! :D Ja mä keksin tän viikonlopun keikalle hyvän fanilahjankin, vihdoin lamppu sytty. Mä tein niin hiton paljon niitä fanilahjoja eräälle artistille, että nyt oli vaikee keksii yhtään mitään. Varsinkaan, kun pehmolelut tms. söpikset ei oikein toimi 30- kymppisille miehille. Paitsi Klaara tietysti :D .

Yleensä mä yritän fanilahjaan väsätä jotain hauskaa (niinkuin ne yhdet alkkarit). Poetseilla saattaa mennä hetki miettiessä mitä ne oikein on, kun ne saattaa aluks vaikuttaa ihan siltä, kuin niil jutuil ei ois mitään tekemistä keskenään. :D Mut aika helppo se on tajuta sit hetken päästä. :D Mul on vaan yks kohta tässä suunnitelmassa, joka vähän kusee, mut kunhan sen saan viel keksittyä, niin voi väsääminen alkaa. Parasta näitten tekemisessä on se, että itellä on ihan helkutin hauskaa ja sit ehkäpä saa sen artistin, josta pitää, hymyilemään. Vähän niinkuin antaa takasin. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.