IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

hahaaTorstai 11.05.2006 19:06

käytiin aamulla varaamassa mulle mun unelmien mekko, kokoa liian suuri.. Meidän käsityötaiteilija pienentää sen mulle.. :) Jesh problem solved.. nyt vaan pitää vielä maksaa se ..

ja meidän näyttiksen lukiodiplomi-esitys sai hyvän alun tänään.. tähän mennessä ollaan vaan molemmat ajateltu salaa, et tästä ei tuu mitään.. esitys on aikas pian jne.. Tänään sitten peljäytin ohjaajana toimivan ystäväni, kun huusin yhdessä kohtauksessa. Saan kuulemma vähän pienentää sitä.. XD niin ja keksittiin näytelmälle nimi, se on : Nimi

Sellainen vinkki tutuille ja tuntemattomille, että sitä ja yhtä toista näytelmää saa tulla katsomaan Helsinkiin Kallion lukion studioteatteriin, Pengerkadulle Keskiviikkona 24.5.2006 Meidän esitys alkaa klo: 17.40 ja se toinen alkaa klo: 17.00... että jeps.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.