IRC-Galleria

Maanantaina eka työpäivä m-realilla, ja suoraan esittäytymisistä kotiin, josta hyökkäys bussiin huiman kymmenen minuutin pakkaamisen jälkeen.. bussissa sai pelätä, että se myöhästyy, koska se lähti lohjalta vartin myöhässä, ja kuski oli harjoittelija. Hyökkäys junaan, ja siellä istuin ihanan mummun ja kahden kolmekymppisen miehen kanssa.. Juteltiin lasten kasvatuksesta, historiallisista rakennuksista ja teatterista, kunnes kaikki jäivät Hämeenlinnassa. Seuraavaksi kutsuin viereeni suomalaiskanadalaisen naisen, jolla ei ollut paikkalippua. Katseltiin lopulta hänen ja yhden amerikkalaisen pikkutytön kanssa ylpeyttä ja ennakkoluuloa parituntia. Nainen oli aivan ihana, ja juteltiin kauan, ennen kuin hän jäi Ylivieskassa. Halasi ja antoi suukon poskelle lähtiessään.. Loppumatkan oulusta eteenpäin istuin vanhan pariskunnan kanssa, ja keskustelu meni opiskelun, sota-ajan ja psykologien puolelle. Jossain vaiheessa lähetin Eikalle viestin, että sen kaveri, joka tuli samaan junaan Oulusta etsisi minut ja näin kävikin.. Jarno oli aika veikeä tapaus. Naurettiin loppumatka.

Eikalla Rollossa sain sätkyjä kokoajan, kun olin nukkunut niin äärettömän vähän. Säikyin järkyttävästi Jurassic Parkkia katsoessa, ja Jarno käytti tilannetta hyväkseen, ja peljästytti minut niin, etten pystynyt hetkeen edes huutamaan. Sitten vedettiin pitkää tikkua siitä, kumpi nukkuu sohvalla, ja kumpi Eikan vieressä.. Yöllä naurettiin Eikan kanssa, kun suunnittelin säikäyttäväni Jarnon keskellä yötä, herättämällä sen ja sanomalla "sun vuoro". Juttu meni mönkään, kun nukahdin... Aamulla, kun kerroin aiotun jäynän, Jarno pilasi sen täysin sanomalla, että olisi vaan nostanut peittoa ja sanonut: tuu tänne.. vähänkö idea olisi kärsinyt..

Jonottaessa sisään oltiin Jarnon kanssa täysin kamalia, ja röyhkeitä, ja naurettiin kuinka talvella parkkis on varmaan täynnä moottorikelkkoja, poroja ja rekiä, joissa on joulupukin vaatteet valmiina odottamassa.. (oltiin ehkä väsyneitä) Kokeiden jälkeen lähdettiin keskustaan, ja tyrmistyksekseni osasin kulkea Rollossa ilman ohjeita kaikenmaailman oikkareita pitkin, vaikka edellisellä reissulla ei poistuttu keskustasta, ja sielläkin vieraillessa oltiin yleensä marinaadissa. Ärsyä. Mentiin Jarnon kanssa syömään Fransmanniin, en ollut ennen ollut, eikä ollut hajuakaan puolistakaan ruuista, mutta Jarno oli kokki ja suositteli juttuja ja mä valitsin jotain äärettömän hyvää.. Se oli ihanaa.. Melkein parasta ikinä.. Siinä kynttilöin vuoratun takan edessä istuttiin, syötiin, kuunneltiin vanhoja pappoja ja espanjalaisia turisteja. Kun zoomittiin asti päästiin, kaikki oli jo siellä ( kun syötiin aika kauan) ja Sinkku hyökkäsi halailemaan.

Zoomitista Eikalle päikkäreille, ja sitten vähän sidukkaa ja henkeviä keskusteluja. Suomensin pojille, Eikalle, Tuomakselle, Jounille ja Jarnolle ruotsinkielisiä lauluja, ja kinasteltiin siitä olenko ihastuttava. Mä voitin neljä nolla, vaikka perustelut tuntui välillä vähän hatarilta... huhhuh.. Jouni sanoi meitä hyväksi bändiksi, mikä oli kivaa..Sitten jakaannuttiin, me mentiin Eikan ja Jarnon kanssa istumaan bubiin, jossa sain hedarin, ja sieltä siirryttiin Eikan kautta lammelle kiusaamaan poikia. Pojat polki mut vaaran päälle, mikä vähän hävetti.. joku sanoi, että on ihanaa, kun kohta kaikki meistä asuvat siellä... ja jossain vaiheessa mentiin leikkipuistoon, missä paras härveli oli joku pyörimisvempain.. Kiipesin kiipeilytelineellekin innoissani, kunnes huomasin että huipulla tuulee, enkä uskaltanut tulla alas. Jossain vaiheessa pojat alkoi kiusata mua, kun kuvittelivat että hyppään alas ja annan niille köniin.. en tullut..

Kotimatkalla Jouni meni uimaan siihen lampeen, ja haisi. Me mentiin nukkumaan, ja kun heräsin, jäin yksin soluun odottelemaan, kunnes näin Tuomaksen kahvilassa, ja sieltä siirryttiin juna-asemaa vastapäätä pitämään seuraa Eikalle, kunnes häivyin junaan. Junassa oli kamalaa,vaikka leffat olikin hyviä... Kotona reilusti puolenyön jälkeen..

Seuraavana aamuna töihin..

en voi vieläkään sanoa olevani varma...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.