IRC-Galleria

ah autuas viikonloppu..Tiistai 13.06.2006 01:08

Töissä löysin rotan luurangon.. Piti ottaa talteen, siellä se vielä odottaa..

Tulin kotiin ja makasin eteisen lattialla koiran kanssa, enkä päässyt ylös.. auh..

Perjantaina Mentiin rannalle kuvaamaan turnajaismainoskuvia, joista yksikään jossa naamani näkyy, ei onnistunut. Ainakaan ne joita saan käyttää.. Ile ja Enska puhuivat mut ympäri lähtemään baariin, vaikka jalkoja särki töiden jäljiltä.. noh, ei muuta kuin Nightlifeen..
DJ, jonka kanssa mulla on ollut "vihataan toisiamme-sopimus" ryhtyi jostain syystä mun "parhaaksi" kaverikseni, enkä päässyt sieltä hiton kopista millään pois, kun sinne jotain menin pyytämään. Antoi se mulle jotain nettiosoitteita.. joop.. outoa..

Tanssiessa huomasin tutun silmäparin, ja tunnistin niiden kuuluvan yhdelle miehelle, joka on töissä m-realissa, ja johon melkein törmäsin, kun odotin Anttia.. Että sillä on nätit silmät! Myöhemmin kun menin hakemaan lonkeron, ne ilmestyivät siihen viereen, vaikka luulin niiden lähteneen. Siinä ne oli ne silmät ja toiset silmät kanssa, ja he tunnistivat mut heti, kun kysyin olivatko he töissä m-realilla. Aika hauska kuulla humalaiselta mieheltä: " Ai niin, sä oot se tyttö joka me nähtiin siinä käytävässä toissapäivänä". Aloin miettiä näkeekö ne tyttöjä koskaan, koska olen töiden jälkeen hikinen, hiekkainen,punanaama rikkinäisissä remppavaatteissa. Siinä ne kehuivat kun tanssin, tai se toinen kehui, se ihana silmäinen oli niin ujo ettei aluksi sanonut juuri mitään. Tarjosivat mulle fisun, joka nousi huiviin samantien... ja mentiin meidän poikien pöytään istumaan, jolloin hitaat alkoi, ja menin sen ujon kanssa tanssimaan.. sitten me juteltiin paljon Timon harrastuksista ja muusta... Sen kaveri paritti meitä kokoajan ( mitä en pannut pahakseni) ja sitten piti lähteä.. Ne oli Tampereelta..!

Tänään näin pojat ohimennen ruokalassa, kun mulla oli mikroshortsit jalassa ja olin muutenkin aika kumman näköinen.. *hih*


Lauantaina jonkin sattumankaupankautta näin Camillan ekaa kertaa pitkään aikaan, ja se tietysti juoruilemisen jälkeen puhui mut ympäri lähtemään baariin.. Pojat heitti meidät, ja mentiin Loheen, jossa olin ollut vain kerran aikaisemmin.. Siellä istuttiin pöytään, ja mun taakse tuli lauma miehiä, jotka Camillan mukaan tölläsivät kokoajan.. Vilkaisin, ja totesin että ne on ulkomaalaisia, koska yksikään suomalainen ei katso noin röyhkeästi iskemis ilmeellä muualta, kuin pöydänalta ennen sammumista.. Oikeassa olin..
Sitten ne siirtyi meidän alapuolella oleviin pöytiin, ja kaksi niistä ponkaisi meidän puoleemme, ja alkoivat arpoa älämölö-kielellä kumman kumpi ottaa, ja sitten ne syöttivät meille tacoja.. Sitten tuli Jussi, ja ne lakkasivat iskemästä.. Me mentiin tanssimaan, mutta mua alkoi jossain vaiheessa kismittämään, kun Jussillakaan ei ollut sellaisia kavereita mukana, joita oisi voinut kiusia... Niillä ulkomaalaisilla oli siellä salin toisessa päässä olevassa pöydässään yksi tyttö, ja aloin silti suoraan sanoen röyhkeästi flirttaamaan. Kun tanssijoita ei ollut paljon, dj soitti melle sarjatulena latinoita ja siitä se lähti. Ensin yksi alkoi katsella, mutta tähtäsin käkkäräpäähän sen vieressä, ja osui ja upposi..

Monet ihmiset pysäyttelivät mua ja Camillaa kokoajan, ja kehuivat meidän tanssimista.. ja itsevarmuus vain kasvoi..

Ensin se katsoi välillä, sitten vähän useammin, ja sitten se väisteli muita ihmisiä, jotta näkisi paremmin.. hihhihhih... Sitten Jussin kanssa jutskattiin ja koko mieskööri alkoi tanssia meidän lähellä. Rykäisin Camillan mukaan, ja sitten mentiin.. Tanssittiin niiden keskellä, ja yllättäen olin aika salakavalasti tyrkky sille käkkärälle, joka näytti ihan LotRin Pippiniltä, ja kutsuin sitä Camillalle Hobitiksi monen kertaan illan aikana.. Siinä kun tanssin sen kanssa, se heitteli mua ilmaan (hyvin) ja ketkutteli lanteitaan kuin jokin sellainen juttu jota en sano ääneen tai typoa... Sitten se kuiskasi mun korvaan sanan: Kiitos, englanniksi ja meni istumaan. Jatkoin tanssimista, koska päätin etten juokse sen perässä.. Tanssin siinä muiden tyyppien kanssa, ja johan se pian tuli tanssimaan.. En yleensä annna tuntemattomien miesten juuri koskea kun tanssitaan, mutta nyt en itsekkään säästellyt käsiäni.. yhtään.. En voinut kuin nauraa kokoajan.. Tilanne siinä kehittyi, Jussi alkoi sammua ja Camilla vei sen kotiin, joten jäin periaatteesssa yksin mieslauman kanssa.. Onneksi Jaana oli baarissa, ja kiljui että olen hirveä horo, eikä se koskaan enää lainaa mulle lankaa... XD

Jaana häipyi vahingossa ennen mua, ja lupauduin Roberton "englannin opettajaksi", ja kun kävelin kodin suuntaan, tuli koko lauma pakulla mun perässä ja heitti mut kotiin.. *hih* Melkein harmitti olla julma nainen... se oli aika porno.. ja puri alkuillasta alkaen.. lujaa..

Autossa oli hauskaa, kun yksi parhaannäköisimmistä, ja samalla mulkuimmista jätkistä sanoi mulle "vitsinä" : "you wanna give us a little striptease here?", johon mä vastasin suoralta kädeltä : " and you wanna get a bloody nose", jolloin mua lähimpänä istunut repesi ja sanoi että olen hassu tyttö, samalla kun jouduin tälle yhdelle hidastetusti ja käsimerkein toistamaan mitä sanoin.. hmm..

enpäs ole muuten ennen hypännyt vieraaseen pakuun vieraiden miesten kanssa keskelle yötä.. hmm.. mutta nauroinpahan pirusti.. XD

Ahh Timo.. Uhh Roberto..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.