IRC-Galleria

PalautumistaTorstai 08.03.2007 20:34

Nyt on reissattu enemmän kuin paljon. Ensin Rolloon merirosvoilemaan Tivoliin, jossa oli paljon karheaa hiekkaa, hellettä, humalaa ja ihmiset kuksi uima-altaassa. Sitten lohjalle, jossa lähinnä istuskelin odottamassa olisiko ystävillä, jotka aina valittavat etten ole Lohjalla, aikaa mullekin. Ei ollut, joten en koe enää mitään velvollisuudentunnetta moniakaan kohtaan. Koti-ikäväkin väheni kovasti, kun pojat lähtivät katsomaan kaveriaan Tampereelle, juuri silloin kun tuli Lohjalle. Että kiitoksia vaan. Onneksi Camilla ja Jussi ei muutu koskaan. <3


Rovaniemellä kävin jollain urheilukoululla, jossa Tuomas opiskelee ja työskentelee. Muksut oli aika muikeita riehuessaan. Sitten käytiin hakemassa yhtä tyttöä juna-asemalta, jolloin matkustin läpi keskustan uiden pulkassa. Meillä oli banderolli ja trööttrööt-pillejä js rinsensenssa ilmapalloja. Hyppäsin tytön kaulaan heti vaikkei oltu koskaan aiemmin tavattu. Sieltä suoraan johonkin baarin lauluiltaan, jossa oli tosi hauska bändi. Kitaristi /laulaja oli tosi söpö. Ihmiset oikeesti lauloi siellä ihan innoisssaan.
Viikonloppuna pyörryin baarissa, kun korsetti oli kiristetty mun päälle ylösalaisin. Ihan kiva, kun Tuomas sai kiskoa kureliivin ja korsetin pois mun päältä keskellä baaria. Toisaalta jotkun oikeesti harrasti seksiä uima-altaassa, ettei mun puolialastomuus tunnu juuri missään. Soitin edellisenä kesänä tapaamalleni taksikuskille ja lupasin pusun jos se hakee meidät pois, kun mä pyörtyilin, noh punainen paholainen kurvasi siihen pihalle, muttei kuski ollutkaan sama. Eipä paljon haitannut, kun lupaukset tarvii aina pitää ;D
Seuraavana iltana takaisin Pirates of the Caribbean- henkisiin beach partyihin ja sama korsetti päälle, oikein päin ja vähän löysemmälle. Tosin ennen iltaa piti löytää Tuomaksen luota Elinalle ja matkalla eksyin. Oli ihan hauskaa soittaa Tuomakselle, että "Hei mä oon täällä jossain pururadalla keskellä metsää ja täällä on kolmeensuuntaan osoittava risteys. Miten mä pääsen täältä pois?" Yhteensä soitin siinä seitsemän kertaa ohjeita ja kerran seurasin topattua miestä keskelle hankea töhrittyyn asuntovaunuun kysymään neuvoa. Siinä vaiheessa, kun miehen otsalampu häikäisi sokeaksi aloin miettiä, että olikohan tämä sittenkään hyvä idea? Noh ei onneksi käynyt kuinkaan, jos ei lasketa sitä, että Tuomas lähti mua vastaan kun olin jo Elinalla. *hih* Tokana iltana oli oikeastaan hauskempaa Tivolissa. Join muutaman tequilan, jotka oli mulle ihan uusia juttuja. Improvisoitiin kerran baarimikon kanssa, kun sitruunat oli loppu. Ostin tequilan suolalla ja salmarilla. Ei ollenkaan paha.
Illan aikana irvistelin italialaisten miesten kuvissa ja puristin yhtä takamuksesta. Pelleilin yhden pojan kanssa joka esitti ruotsalaista, harmitti varmaan kun aloin juttelemaan sille ruotsiksi eikä se oikein pysynyt kärryillä. Joku poika halusi ampua leikkipyssyllä mun takamukseen, jouduin baaritiskillä valitsemaan seitsemälle kundille paukkujen värin ja lukumäärän. Aika metkaa. Niin joo, perjantaina pussasin yhtä puolalaista, kun se sanoi "me too, me too" Noh olin juuri pussannut jotain Einon tyttökaveria ja luulin että sekin halusi suukon. Ei muuta, kuin naamasta kiinni ja muiskis. Kurtisaani kun olin ja kaikkea. Sitten se huudahti paniikissa "no, no, noo!" . Oisi vaan halunnut etä leyhytän sitä viuhkalla. Hupsis. Juteltiinkin sitten hetki sen kihlatusta, joka odottaa sitä puolassa. Voi hyvä luoja! Onneksi en ollut selvinpäin.
Meillä oli ehkä maailman hienoin taustatarina, joka keksittiin kun puvustin melkein kaikki porukasta. Minä olin Scarlet-niminen kurtisaani, joka siirtyi katualalle hienostoneidin elämästä isänsä kuoltua, juotua ja pelattua koko omaisuuden. Kadulla olin löytänyt isäni äpäräpojan Andren, jonka pyllyä myin aina kun oma ei kelvannut. Andre oli joku Tuomaksen kaveri. Elina oli mun kaveri Maryanne, jonka meidän parittaja oli siepannut hienostoperheestä. Maryanne oli vähän uusi hommassa, mutta nopeaoppinen, joka käytti mun veljeä tehokkaasti hyväkseen. Tuomas oli meidän parittaja, jota kutsuin MrRight:iksi, se oli merirosvo joka harrasti sivubisnestä ja pelasi kaiken mitä sai käsiinsä. Einoa nähtiin niin ohimennen että päätettiin et se on vaan huora.
Kävin Rollossa myös kaksikertaa katsomassa Lapin ylioppilasteatterin harjoituksia. Niillä oli menossa Hotakaisen - Näytän hyvältä ilman paitaa. Me tehtiin se joskus kun olin kuusitoista ja sen jälkeen sitä ei ole muut tehneetkään. Oli jännä katsoa miten erilainen versio se oli. Loppuajat Rollossa lähinnä nukuin myöhään, siivosin Tuomaksella ja pelasin Simsiä.

Kun matkustin Lohjalle sama jatkui, kun kellään ei ollut aikaa. Ei enää kiinnostanut soitella kellekään, joten istuin mutsilla ja pelasin Simsiä, poikkeuksena eka viikonloppu jolloin biletin Camillan kanssa lauantaina ja toka viikonloppu jolloin Timo tuli käymään lohjalla ja vietiin äiti yhdelle pandorakseen ja jouduin karaokeen. Nyt mulla on hääkeikka yhden naapuripariskunnan häissä. Törmättiin Aliinkin ja äiti oli niin otettu, kun se tuli halaamaan. Aina se on yhtä lutunen nallekarhu.
Sitten mentiin baariin molempina iltoina ja erityisesti mölkyssä oli kivaa. En ole tanssinut niin sen jälkeen kun muutin. Sitä olen kaivannut. Sekä sitä, että tuntee ihmisiä, kun lähtee liikenteeseen. Sekin on kivaa kun saa huomiota ja kehutaan. Oli ihanaa tanssia Camillan kanssa, kun tuntui taas siltä että on jotain. Vesisotakin oli kivaa, vaikka jouduinkin pelastamaan kavereita tyttökavereilta ja tuntemattomilta tytöiltä, kun ne alkoi tehdä mun puolesta kostohyökkäyksiä. Oli kivaa. :)

Kahteen otteeseen olin vahtina, ensin vahdin äidin luona koiria ja kissoja. Koiria sai syöttää lusikalla vuorotellen, kun muuten ne ei syöneet. Toisen kerran siskonluona, jossa oli kaikki lapset paikalla. Tuntui tosi hienolta juoruta Paulan kanssa tosi pitkän ajan jälkeen. Ja mitäs muuta tytöt teki illalla, kun istui olkkarinsohvalla läppärit sylissä ja pelasivat sims2:sta vierekkäin, jakaen virtapiuhan. XD
Loppujen lopuksi näin Lohjalla vain Camillan ja Jussin, Sarin, Sandran ja perhettä.

Tampereelle tulin nyt sunnuntaina, ja maanantaina alkoi uusi työharjoittelu, olen nyt töissä Ylioppilaankadun Siwassa Hervannassa. Jos Tiimaria ja Siwaa vertailisi, niin voisi sanoa että Tiimari oli helvetti ja Siwa on kiwa. Viihdyn tosi hyvin. Olen iloinen, että sain tämän mahdollisuuden. Enää en ole niin yksinäinenkään, kun työkavereiden kanssa on hyvät välit. Timokin lähti taas pariksi viikoksi työkeikalle, ensin Lohjalle ja sitten Lappeenrantaan ensiviikolla. Olin jokseenkin vihainen, kun koko kuu ollaan oltu erossa ja muutenkin on ajoittain aika yksinäinen fiilis. Mökötin koko tiistai-illan, kun kuulin lähdöstä ja seuraavana päivänä tein morkkiksen takia hyvää ruokaa ja jälkiruokaa, ennen kuin Timo lähti. Se tuli kotiin kun olin kokkailemassa ja antoi mulle kukkapaketin. Seitsemän ruusua. Sille oli tullut morkkis, kun mulla oli paha mieli. Tiedän että ollaan söpöjä. Jopa niin vaahtokarkkeja, että myöhemmin mietittynä vähän kuvottaa. Mutta ruusut on kauniita, ihania ja mulle tulee aina hyvämieli kun katson niitä. En ole ennen saanut kukkia, jos ei ylppärikukkia ja riparikukkia lasketa.

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.