IRC-Galleria

outoja unia..Keskiviikko 22.03.2006 18:11

Mä olen nähnyt viimeaikoina todella outoja unia.. kaikista kummalisintä on että ne on kuitenkin aika johdonmukaisia, tarinamaisia.
esimerkiksi viimeyönä.

Näin unta kahdesta japanilaisesta hepusta, joista toinen oli kuuluisa Sankari, mut tosi julma, epäsosiaalinen ja ilkee. Toinen oli maailman kiltein pahis-Poikamitä voi olla, joka oli kasvatettu tosi kunniantuntoiseksi ja hyväsydämiseksi, ja joka teki alussa jotain tosi tosi tuhmaa (mitä itsessään en muista). Ainoo huono puoli hepussa oli, et se oli liian hyvännäköinen ja aivan liian rohkee. No anyway. Tää Sankari pistettiin jahtaamaan tätä toista, ja Sankarin piti vangita se ja tappaa hitaasti kiduttaen. No yllättäen se toinen kun oli Sankari ja toinen uhkarohkee kakara, niin se Sankari sai sen Pojan kiinni. Siinä se sitten kidutteli ja leikkeli paloja pois siitä Pojasta, mut se Poika vaan katsoi kiduttajaansa järkähtämättä ja lempeästi.

Jossain vaiheessa paikalle ilmesty joku tärkeä Alibaba, joka oli käskenyt sen sankarin vangita sen pojan. No, tämä Alibaba halusi et sen omat kaapit kiduttaa sen Pojan hengiltä, ja jätti kaappinsa sinne. Sankari katsoi sitä touhua vähän aikaa, kunnes koki jonkin sortin valaistumisen ja pisti ne kiduttajakaapit paloiksi. Rytäkässä sankarilta lähti jalkaterä kokonaan, mut kivusta huolimatta se seisoi sääriluunsa varassa ja pisti käytävältä tulevia kaappeja paloiksi. Sitten Pojan silmästä ryöpsähti kyynel, koska se rakastui siihen Sankariin, ja Sankari katsoi Poikaa ja menetti toisenkin jalkateränsä. Siinä ne seisoi ruumiiden keskellä, toinen kahleissa monta varaosaa uupuvana ja toinen ilman jalkateriä.

Sitten mä heräsin..

mä alan vähitellen epäillä mielenterveyttäni...XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.