IRC-Galleria

pääsiäinen oli ja meni..Tiistai 18.04.2006 01:22

pääsiäinen oli..

saldo:
olen syönyt neljä suklaamunaa, kotitekoista pashaa, tosca omena-päärynä kakkua, rahkapiirakkaa, lammasta kahteen otteeseen, paljon valkosipuliperunoita, lasagnea, parsaa juustolla, salaattia.... viimeisen kolmen vuorokauden aikana. Eli olen syönyt saman verran vajaassa kolmessa päivässä, kuin viimeisen kahden kuukauden aikana yhteensä. Paljoa liijoittelematta. Perunaa ja pastaakin ekaan kertaan ainakaan kuukauteen. Maalasin myös munia, sinivuokkoja ja narsisseja kylkiin ja laitoin paljon ruokaa. + Siivosin mun huoneen!

Lauantaiyönä käytiin ortodoksien pääsiäisjuhlassa. alkoi klo:23.00 ja loppui 02.30. koko aika seistiin ja käveltiin. Jossain välissä isä Kalevi pyysi minua eteen ja alkoi seurakuntalaistensa edessä tenttaamaan mua ulkona olevista ilotulitteista. Nolotti kun ihmiset katsoivat, mikä ihmeen kokous meillä oli menossa. Sitten mentiin ulos ja minä sytytin ilotulitteita Isä Kalevin merkin jälkeen. Yksi niistä räjähti maassa, ei ehditty Isä Kalevin vaimon kanssa alta pois: mulle osui pala korvan päälle, kuulo meni loppuillaksi, tukkaa paloi ja Päivin päänhuivi syttyi tuleen. Haistiin palaneelta loppuilta. Juhlan loputtua mentiin Kalevia ja Päiviä kiittämään. Kalevi siinä siunasi meidätkin ja antoi värjätyn munan lahjaksi, mutta kun äiti ei muistanut miten vastataan sanontaan : "Kristus nousi kuolleista", Kalevi heilutteli munaa ilmassa ja huuteli: "et saa munaa, et saa munaa ennen kuin vastaat oikein" ja äiti heitti että : " en saa mutenkaan" ja kaikki nauroi ja paljon.... mä sain vielä suklaamunankin, koska mulla ei ole ajokorttia, hih jotain hyötyä siitäkin... :)
Juhlan jälkeen mentiin syömään seurakuntasalille ja kotona oltiin jossain puoli viiden maissa...

Eilinen menikin siinä, kun yritettiin raitistaa naapurin alkkista. Siivosin koko päivän (ja tänäänkin) sen kämppää, joka oli järkyttävä, ja kävin noutamassa baarista. + evakuoin sen kissan meille ja se kissa puski mua koko yön. Sinä aikana kun lauoin muutamia elämäntotuuksia siivousvaatteet päällä paikallisessa, rupesivat meidän naapurin kaverit ensin komentelemaan mua ja lopulta meidän naapuria. Yksi n.25v. kaunis, mutta humalainen ensihoitaja alkoi lopulta selittämään, kuinka olen kaunis enkeli jne. Sen verran suloisia oli ne sen puheet lopulta, että olisin antanut numeroni jos tilanne ei olisi ollut niin vakava... harvemmin kukaan mua kauniiksi sanoo (paitsi galleriassa) vielä harvemmin mainostanut kauniiksi enkeliksi koko bubin kuullen ja kaikista harvimmin sanotaan kauniiksi enkeliksi sen jälkeen kun olin jo haistattanut paskat koko tyypille ja käskenyt pitää turpansa kiinni. aah.. ensihoitaja... joo...

Tänään oltiin siskolla syömässä ja vieläkin voin pahoin kun olen niin ähky..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.