IRC-Galleria

JeshKeskiviikko 25.04.2007 15:41

Heti kun menee kämppä alta, alkaa se myös mennä kirjaimellisesti alta. Vessan oven kahva nyt vihdoinkin sanoi sopimuksensa irti ja eilen yöllä keittiön lamppu poksahti.. ^^' Ehkä talo olla vihainen kun meidät potkia ulos paha vuokranainen hyi hyi.

...Edelleen pitäisi siivota. Ei tässä huoneessa pysty liikkumaan. Mut motivaatio siivota on kuollut ko kohta täältä kuiteski muuttaa pois jne ^^'

Mitenköhän ois järkevintä tehdä noiden katanoiden kanssa. Ne ovat jo niin naarmuisia ja kolhuisia ettei enää tekisi mieli rikkoa niitä lisää. Viimeksi ko muutin (sen ruhtinaalliset kaks kilometriä) niin mie käärin ne vaan peittoon. Not such a good idea, methinks. Pitää miettiä jotain parempaa.

Mie taas vaihteeksi päätin vähentää sokerin syöntiä. En lopettaa tällä kertaa, kuten kuus kertaa kymmenestä, vaan vähentää. Mie oon addikti, myönnän sen, mut kuten Rianka-sama on ainakin miljoona kertaa sanonut, miun mahakivut johtuu ylenpalttisesta sokerin syönnistä. Mie tiedän sen, mut on niin vaikeaa vaan olla syömättä. Tahtoo sukulaatia 24/7. Mut kokeillaan.

Tämän lisäksi mie oon alkanut syömään salaattia joka aterian kanssa. Haa, katotaan miten se sitten alkaa vaikuttaa elämään ^^

Jesh, ruokapäiväkirja. Not interesting, I'm sure. Siispä menenkin hakemaan kahvia ja jatkan tätä upeaa elämääni, paitsi kohta lähden koululla käymään.

...Miks miulle tuli äsken mieleen juhannusaaton Tärviö, Minkki?

Ja voihan hemmetti, nyt mennään hammaslääkäriin. Tasan neljä kuukautta pystyin keplottelemaan tuon puolikkaan hampaani kanssa. Damn, double damn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.