IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

MUCC @ Provinssirock 2007Lauantai 16.06.2007 06:15

MÄ KOSKIN TATSUROUHUN.

Arigato gozaimasu Tatsurou, Miya, Yukke to Satochi. Sugoi desu.

Nyt voin kuolla onnellisena. Tai vähintään valaistua. Ah. Näin MUCCun toisen kerran. Omassa kotikaupungissani. Rakkautta. Puhdasta sellaista.

En ny viitti ruveta kertaamaan mitä tapahtu ennen MUCCua, mutta siinä oli yks ärsyttävä kusipää joka tunki kattomaan mitä lie Chimairaa (en tiiä miten se kirjotetaan ja kuulosti aika paskalta bändiltä) ja väitti MUCCua animeks ja samantien kaikkia fanejaki. No joo, yhteisö kutsuu Provinssirockin animeja! \o

Sitten siis. No, totuttuun tapaan aluksi soi Rave sircus instrumental. Sitten ne tuli. Satochi tuli ensin. Sitte tais tulla Miya tai Yukke. Tatsu-sama tuli viimesenä. Ah, rakastan sitä miestä. Sillä oli joku ihana sininen/turkoosi takintapanen päällään. Olisin voinu syödä sen. Alottivat tuttuun tapaan Gokusailla ja perään Nageki no kane. Kuolin melkein viimeksi mainitun aikana. Sain laulaaki. n__n Sitten. Mikähän sitte tuli. No joka tapaukses siinä tuli kaks biisiä, mitä en tienny. Mutta ne soitti SAISHUU RESSHAN! Ensimmäinen biisi, mitä japseilta kuulin! En tienny itkeäkö vaiko nauraa, joten päätin itkeä hieman. Ja laulaa. Voi vittu, ku piti laulaa loilottaa. Onneks sen osas ulkoa. :D Sitte jossain vaihees tuli D.O.G. ja Tatsurou huudatti meitä. :D Ja minähän huusin. Ah, oli ihanaa. Soittivat Ryuuseinkin. Lauloin taas. Jossain vaihees tuli Nijuugoji no yuu-utsu. En osannu ulkoa, joten vaan rokkasin kovaa. :D Sitten tuli Bouzenjishitsu ja Ranchu. Lauloin molempia. Ja hypin ja rokkasin. Viimesenä ne sitte soitti Libran ja taas sain melkein itkeä pillittää. Tällä kertaa osasin sen kunnolla ulkoa, joten arvatkaa kuka veti Tatsun kanssa duettoa. No joo, varmaan moni muuki veti, mutta silti. Rakkautta.

D.O.G.:in aikana Tatsu hyppäs lavalta alas ja tuli yleisöä lähelle. Ihanasti olin ajelehtinu sinne reunaan ja sain sitte koskettua Tatsurouhun. MÄ KOSKIN SEN HOUSUIHIN. Ensimmäistä kertaa elämässäni suustani pääsi fanityttökiljuntaa. Ja sitten oli taas itku lähellä. MÄKOSKINSIIHENMÄKOSKINSIIHENMÄKOSKINSIIHEN. Vasen käteni on jumaloitu. Palvokaa sitä.

Mutta se oli ihana keikka. Tulkaa takaisin pian. Pliis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.